Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@_.Emilyyy píše:
A co je na tom divného? Asi zrovma nechci, aby mi nekdo cizi pohyboval po baraku, pani na úklid jsem mela jen kdyz jsem byla samozivitelka, protoze jsem využívala kazde volné chvíle, kdy jsem mohla byt s dcerou
, ale jinak je to podle me zbytečne ja se tim uklizenim vzdy odreaguji
Příspěvek upraven 28.06.19 v 20:58
Možná sis ji měla nechat. Měla bys víc času na výchovu dcery ![]()
@Kukacka123 píše:
Utocny?ocividne stejne jak dedukujes ty. Ne, opravdu tohle nema cenu
mně prostě připadáš taková zbytečně útočná a s těma smajlíkama taková lehce do hysterie, ale to je můj dojem a takovou diskuzí já neztrácím čas. Ale třeba se pletu, jen je to fakt promarněný čas. Já mám ráda věcnou diskuzi s lidma, kteří umí přijmout jiný pohled na věc.
A venku bude o víkendu hezky a je lepší dělat něco jinýho… ![]()
@lucenka píše:
Možná sis ji měla nechat. Měla bys víc času na výchovu dcery
@_.Emilyyy píše:![]()
, ty mas malyho kluka, ze?
. Vubec nemas ponětí jake to je, kdyz mas dceru v puberte
Mám kluka. Ale ty jsi dost odstrašující příklad, jak nidky nevychovávat dítě. Protože ty ji vůbec nevychováváš, jen ji rozmazluješ a když konečně vzal výchovu aspoň trochu do ruky tvůj přítel, tak ses z toho mohla prominout a zakládat kvůli tomu diskuzi.
Jo a jinak pubertu jsem si prošla. Ale naštěstí mám mamku, co mě vychovávala, takže bych si nedovolila chovat se tak, jak se chová tvá dcera ![]()
@_.Emilyyy píše:![]()
, ty mas malyho kluka, ze?
. Vubec nemas ponětí jake to je, kdyz mas dceru v puberte
Tak ja to poneti mam a troufam si tvrdit, ze u nas je puberta celkem v klidu, ale nase dite ma oproti tvemu dost povinnosti, casove i fyzicky narocny sportovni konicek a rozhodne nedostane vsechno na co si ukaze. Chodi od lonska o prazdninach na brigady a dneska doneslo na vysvedceni z prvaku na gymplu vyznamenani. Ovsem neexistuje, ze by se toulalo po nocich nebo s nama nejezdilo na dovolene…az ho zas budu peskovat kvuli kravinam, tak si prvni vzpomenu na tvoji dceru a hnedle mne to prejde… ![]()
@_.Emilyyy @Hanka1 @lucenka
Až nam ty děti dospějí, tak si povíme, kdo to dělal nejlépe, jo?
Někdy je lepší tak nekritizovat člověk nikdy neví jak se mu vyvede nebo ne.
@Hanka1 píše:
Tak ja to poneti mam a troufam si tvrdit, ze u nas je puberta celkem v klidu, ale nase dite ma oproti tvemu dost povinnosti, casove i fyzicky narocny sportovni konicek a rozhodne nedostane vsechno na co si ukaze. Chodi od lonska o prazdninach na brigady a dneska doneslo na vysvedceni z prvaku na gymplu vyznamenani. Ovsem neexistuje, ze by se toulalo po nocich nebo s nama nejezdilo na dovolene…az ho zas budu peskovat kvuli kravinam, tak si prvni vzpomenu na tvoji dceru a hnedle mne to prejde…
Ja nevim proc dcera nechce brigadu
, ale i jeji kluk a vetsina jejich kamaradu uz melo brigadu
, tak nechapu, proc ona nechce, moje dcera ma taky vyznamenání na gymplu a prave taky s nama jezdi na dovoleny, vzdyt jsem psala, ze jí nevadi travit s nama cas
Příspěvek upraven 29.06.19 v 00:22
@g.sandova píše:
Presne tak ![]()
@_.Emilyyy píše:
Ja nevim proc dcera nechce brigadu, ale i jeji kluk a vetsina jejich kamaradu uz melo brigadu
, tak nechapu, proc ona nechce, moje dcera ma taky vyznamenání na gymplu a prave taky s nama jezdi na dovoleny, vzdyt jsem psala, ze jí nevadi travit s nama casPříspěvek upraven 29.06.19 v 00:22
Chápeš to, že ona to nepotřebuje? Ona tu brigadu prostě a jednoduše nepotřebuje. To je celý. Co je na tom k nepochopení? Má všechno, má dost peněz. Proč by chodila na brigadu jako?
A to píšu, tak jak si to myslim, neni to ve zlem. Ale tak to je. Jednoduché jako facka.
@Anna766 píše:
Chápeš to, že ona to nepotřebuje? Ona tu brigadu prostě a jednoduše nepotřebuje. To je celý. Co je na tom k nepochopení? Má všechno, má dost peněz. Proč by chodila na brigadu jako?
A to píšu, tak jak si to myslim, neni to ve zlem. Ale tak to je. Jednoduché jako facka.
Ja to spis myslela, proc nejde na brigadu společně se svoji partou..Ale nikdy s nima nechce jit na brigadu.Je to zvlastni, ze chce byt casto s nima, ale na brigádě ne ![]()
@_.Emilyyy píše:
Ja to spis myslela, proc nejde na brigadu společně se svoji partou..Ale nikdy s nima nechce jit na brigadu.Je to zvlastni, ze chce byt casto s nima, ale na brigádě ne
Platí moje předchozí odpověď.
@lucenka píše:
Mám kluka. Ale ty jsi dost odstrašující příklad, jak nidky nevychovávat dítě. Protože ty ji vůbec nevychováváš, jen ji rozmazluješ a když konečně vzal výchovu aspoň trochu do ruky tvůj přítel, tak ses z toho mohla prominout a zakládat kvůli tomu diskuzi.
Jo a jinak pubertu jsem si prošla. Ale naštěstí mám mamku, co mě vychovávala, takže bych si nedovolila chovat se tak, jak se chová tvá dcera
Příspěvek upraven 29.06.19 v 00:51
@_.Emilyyy píše:
@lucenka![]()
![]()
.
Mně nevadi, ze se podílí na výchově, me vadilo, ze ji uhodil
A co jinýho měl dělat? Sama píšeš, že na ní jen tak něco neplatí, tebe má těžce na háku a nejsi pro ni žádná autorita. Tak se toho chopil konečně sám. A jak jsi sama přiznala, tak to zabralo.
@g.sandova píše:
Jistě, člověk neví, jak mu vyjde výchova. Ale vím jedno, v 15 nebude moje dítě trajdat po nocích venku, nebude zůstávat samo doma, když odjedu na dovolenou a bude mít různé domácí práce, nebude jen tak dostávat věci na které bsi ukáže. To jsou věci, které můžu jako rodič ovlivnit.
No je zvlastni, ze 7 let na ni domluva neplatila a kdyz ji on dal jeden pohlavek, uz se najednou zklidnila