Moje dcera mi řekla, že jsem kráva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80475
28.6.19 16:14

Jo, normální rodič by trval na tom, že patnáctka bude zkratka v noci doma. Natož ve skolnim roce. Výjimečně kdyby sla do kina, ale disko a kamosky do deseti ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
28.6.19 16:15
@_.Emilyyy píše:
@inkakřivák @robínek
A pritel musi vstávat kazde rano brzo, ale ma o dceru strach, tak pro ni vzdy,, kdyz je venku do vecera, tak pro ni dojede autem..Vazne mate pocut, ze je nam lhostejná a nestarame se o ni?

A proč o ní a vaší výchově pořád tak vypisuješ, když si myslíš, že je v pořádku? Nemusíš si tady obhajovat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.6.19 16:16
@_.Emilyyy píše:
Vzdyt ma dcera ma povinnost vyndat nádobí z mycky..To je jedine, co po ni chceme.

To se teda v 15 predre, lachtani nemoc hadr. A pak je dobre to s tou brigadou, ze na zadnou nechce jit… :P

• Citovat
  • Upravit
21593
28.6.19 16:17
@_.Emilyyy píše:
Vzdyt ma dcera ma povinnost vyndat nádobí z mycky..To je jedine, co po ni chceme.

jedine? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
28.6.19 16:21
@Hanka1 píše:
Uz tu stihla dostat i prezdivku - Madam Dokonala Nevychova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak o tom ani nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.6.19 16:21

Moje dcera bude v 15 pomahat uklizet, vysavat byt, umyvat podlahy, urcite dojde i nakoupit a bude se aktivne ucit varit a taky se nauci uklidit kuchyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
28.6.19 16:24
@robínek píše:
A proč o ní a vaší výchově pořád tak vypisuješ, když si myslíš, že je v pořádku? Nemusíš si tady obhajovat nic.

Připada ti, ze si stěžuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
28.6.19 16:27

Naše děti mají poměrně finančně náročný víkendový koníček. Finančně si na něj přispívají- různé peněžní dárky od babiček + drobné peníze jako kapesné, které je ale podmíněné pomocí v domácnosti a slušným chováním. Když něco hapruje, nedostanou nic a o víkendu zůstanou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.6.19 16:29
@_.Emilyyy píše:
Vzdyt jsme se ji ptali, jestli chce zůstat doma, nebo letět s nama a vybrala si, ze chce byt s nama :nevim:.Nebo jednou, kdyz jsme byli v Rakousku lyzovat, tak ji volal jestli nechce jit s nima na nejakou party.. A ona mu odpovedela, ze chce byt radsi s rodinou :nevim:

Promiň, ale v 15 si ještě nemá co vybírat a být třeba 2 týdny sama doma. Ale to bys musela dítě vychovávat a ne ho mít jako doplněk k obrázku dokonalé rodinky.

• Citovat
  • Upravit
11923
28.6.19 16:31
@warita píše:
jedine? 8o

3× týdně, co bys víc chtěla, jinak nemá čas, musí do klubu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
28.6.19 16:33

@_.Emilyyy vždyť jsi psala že třikrát týdně :lol: nehledě na to že je to jediná povinnost co má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
28.6.19 16:34
@_.Emilyyy píše:
Připada ti, ze si stěžuji?

Ne. Připadá mi, že máš pořád nutkání tady o vaší dceři a výchově psát, strhne se kritika a začneš se obhajovat. Proč? Mám pocit, že sama tušiš, že něco není v pořádku. Ale, i když tady 1000× napíšeš, jak je to dokonalé, pravda to být nemusí. Pokud to považujes za dokonalé, tak proč o tom píšeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
28.6.19 16:35
@lucenka píše:
Promiň, ale v 15 si ještě nemá co vybírat a být třeba 2 týdny sama doma. Ale to bys musela dítě vychovávat a ne ho mít jako doplněk k obrázku dokonalé rodinky.

Ja nerikam, ze by byla uplne sama doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
28.6.19 16:35

Taky píšeš chodí ven s kamarády ana to asi potřebuje prachy co minimálně jednou za čas :potlesk: moje děti si prachy musí zasloužit a ne natahovat ruku. Když nebudou nic dělat nebude ani kapesny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
28.6.19 16:39
@robínek
@robínek píše:
Ne. Připadá mi, že máš pořád nutkání tady o vaší dceři a výchově psát, strhne se kritika a začneš se obhajovat. Proč? Mám pocit, že sama tušiš, že něco není v pořádku. Ale, i když tady 1000× napíšeš, jak je to dokonalé, pravda to být nemusí. Pokud to považujes za dokonalé, tak proč o tom píšeš?

Pisu o tom, jak to u nas DOOPRAVDY funguje, a stve mě, kdyz nekdo tvrdí o nas lež ;). Kdyby to nebyla pravda, tak to přiznám, ne? Vzdyt jsem i napsala, ze dcera byla přehnaně 7 let drza na meho partnera :nevim:, vse pisu uprimne ;) a jestli nechces, nemusis se mnou diskutovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí