Moje dcera mi řekla, že jsem kráva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
28.6.19 16:40
@_.Emilyyy píše:
@robínekPisu o tom, jak to u nas DOOPRAVDY funguje, a stve mě, kdyz nekdo tvrdí o nas lež ;). Kdyby to nebyla pravda, tak to přiznám, ne? Vzdyt jsem i napsala, ze dcera byla přehnaně 7 let drza na meho partnera :nevim:, vse pisu uprimne ;) a jestli nechces, nemusis se mnou diskutovat

Máš pravdu, nechci dál diskutovat, nechápu tu potřebu vystavovat vlastní soukromí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
28.6.19 16:41
@Ravedd píše:
Taky píšeš chodí ven s kamarády ana to asi potřebuje prachy co minimálně jednou za čas :potlesk: moje děti si prachy musí zasloužit a ne natahovat ruku. Když nebudou nic dělat nebude ani kapesny :pankac:

Penize od nas pravidelně dostává..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
28.6.19 16:41
@robínek píše:
Máš pravdu, nechci dál diskutovat, nechápu tu potřebu vystavovat vlastní soukromí. :mavam:

Tak vidis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
28.6.19 16:45
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy A zůstala by doma s kým? Mě by teda nenapadlo ptát se 15 letého dítěte, jestli jede s námi, beru to jako automatickou věc, doma bych ho teda samotného nenechala.

8o fakt jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
28.6.19 17:02
@_.Emilyyy píše:
Penize od nas pravidelně dostává..

A to je to co ti tu skoro všichni říkají celou dobu. Ona jen dostává ale nic na oplátku nedává. Peníze který vy vyděláte jí padají do klína ale tak to v životě nefunguje a myslím že tvoje dcera si jednou natluce až se srazí s realitou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana112
28.6.19 17:04
@Šáruší píše:
byla jsi ve všední den na diskotékách? Doma jsi na nic nehrábla, max 3×týdně na myčku a to jsi ještě držkovala, byla jsi drzá a hnusná na otce, který ti sloužil? A ve všední den jsi chodila domů v deset? V patnácti letech? V patnácti tě nechali rodiče doma samotnou a ty sis tam dělala mejdany? Pokud ano, fakt jste z jiného světa. Klidná neklidná puberta.

Parkrat ano, ale teda v 15-ti uz jsem uklizela cely barak :nevim:, a kdybych se teda chovala nevhodné k otci, tak by mi vlepil a přestal vy mi sloužit a udelal by mi prisny rezim..
Ale zase chapu, ze otcim to ma složitější.,

• Citovat
  • Upravit
32325
28.6.19 17:08

@_.Emilyyy fakt byla drzá 7 let? to si vydržela? a on taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
28.6.19 17:09

@debra.morgan no jako fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
28.6.19 17:24
@Monchichik píše:
@debra.morgan no jako fakt…

ja myslim, ze jsme tuto debatu uz jednou vedly, ty mas toho kluka, ktery nikam nechodi, nic nechce, nikdy by nikde nepil, nekouril, hraje na pc, ps3 nebo na necem takovym, ze? nebo si to pletu?

ja vzdycky nestacim dekovat mym rodicum, ze se me ptali, kde chci byt a nerozhodovali za me az do 18 ;)

Příspěvek upraven 28.06.19 v 17:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana112
28.6.19 17:36
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy fakt byla drzá 7 let? to si vydržela? a on taky?

No a jednou to nevydržel, tak ji v 15-ti jednu střelil a byla z toho afera, mu jednou po 7-mi letech ruply nervy:mrgreen: a prijde my to od Emily dcery dost nefer on je na ni jak na vlastni a ona byla na neho jak na ciziho… @robínek to uz jsou dost silná slova.. Pochybyju, ze jim je dcera lhostejná..

• Citovat
  • Upravit
32325
28.6.19 17:50

@debra.morgan a jako myslíš si, že tady nechám samotného 15 letého kluka, za kterého jsem zodpovědná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
28.6.19 17:52
@Kukacka123 píše:
Promin, ale to jsou jen kecy :roll: tady nikdo nepsal, ze staci jen pohlavek, tak si to neupravuj. Ja jen napsala, ze mi neprijde normalni, aby decko titulovalo mamu jako kravu. A ze obcas placnuti pres zadek zadne decko nezabilo, tak mi vyvrat, kdy jo :mrgreen: staci cist vsechny reakce a ne si jen vybirat to, co se ti hodi ;) jen mlaceni vidis ze, ale to tu nikdo nerekl… mne nasi taky nefackovali, ale ja jim taky nenadavala. By me zajimalo, kdyby tvoje dite prislo, ze jsi krava, jestli bys jen resila, kdepak jsi asi ty udelala chybu a chudinka detatko, pojme resit, copak ti asi je, ze mi musis nadavat, kdepak jsem ja hrozna matka asi udelala chybu - to je opravdu vychovne :palec: :mrgreen: a ja rozhodne nejsem zastance zadne tvrde a prisne vychovy, to sis asi nejak vydedukovala sama :P ja naopak vzdy mela rodice dost benevolentni a nehodlam byt nejak zla a prisna matka :)

A neresme kdejaky prestupek - resime tu, ze dite rekne mame, ze je krava. Nestacejme to jinam ;) to uz bysme mohli resit coby kdyby ze :P

Kazdopadne vychovavej si jak chces. To same budu delat ja :mavam:

Promiň ale na tohle je skoro škoda času reagovat, zbytečně utocny pripevek. navíc nemám chuť reagovat na někoho kdo neumí diskutovat aniž by jiný názor než má on označoval za kecy.

Nikde jsem nic nepsala o mlácení ani o tom že ty konkretne vychováváš přísnéě, to jsi si vydedukovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
28.6.19 17:54
@Dana112 píše:
No a jednou to nevydržel, tak ji v 15-ti jednu střelil a byla z toho afera, mu jednou po 7-mi letech ruply nervy:mrgreen: a prijde my to od Emily dcery dost nefer on je na ni jak na vlastni a ona byla na neho jak na ciziho… @robínek to uz jsou dost silná slova.. Pochybyju, ze jim je dcera lhostejná..

Já o lhostejnosti nepsala, psala jsem, že mi to přijde jako zanedbaná výchova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
28.6.19 17:55
@Monchichik píše:
@debra.morgan a jako myslíš si, že tady nechám samotného 15 letého kluka, za kterého jsem zodpovědná?

jak jsem psala, s kazdou takovou diskusi dekuji mym rozumnym rodicum, kteri v tom nevideli problem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
28.6.19 17:58

@debra.morgan no tak pro mě jedna noc v tomhle věku ok dejme tomu když budu hodně věřit tak víkend ale když jedu na dovolenou to ani náhodou. protože nechat dítě 1-2 týdny samotný to fakt nehrozí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí