Moje dcera mi řekla, že jsem kráva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24857
29.6.19 09:14

@_.Emilyyy kam jedete na dovolenou? Pokud to není tajný, tady jeden neví. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
29.6.19 09:18
@inkakřivák píše:
@kolibrik1 stručně - velmi slušné.

Neznala poměrů, co to je velmi slusne v cifrach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
29.6.19 09:20

@stock asi tak, že je ti divné, že ostatní lidi si nejdou koupit za hotové v Praze byt…pokud přeci chceš, tak si to v pohodě vyděláš… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana112
29.6.19 09:24
@Monchichik píše:
@stock asi tak, že je ti divné, že ostatní lidi si nejdou koupit za hotové v Praze byt…pokud přeci chceš, tak si to v pohodě vyděláš… :mrgreen:

Ne byt, ale barak si berou bez hypotéky dokonce :mrgreen:, muzou si dovolit bazen za 600 tisic :mrgreen: :nevim:, jeji dcerka ma zas mobil za 40 tisic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24857
29.6.19 09:28
@Monchichik píše:
@stock asi tak, že je ti divné, že ostatní lidi si nejdou koupit za hotové v Praze byt…pokud přeci chceš, tak si to v pohodě vyděláš… :mrgreen:

Nerozumím, někdo si peníze vydělá, někdo je zdědí, nekdo vyhraje atd. Takže koupě bytu hotove není žádná záhada.
Ale to je odbočení od me otázky. Zřejmě se tu ta cifra neví. Ne Emilyyy, Tvá odpověď mě nezajima :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
29.6.19 09:31

@stock tak přeci nečekáš, že sem bude někdo psát svoje majetkové poměry…cifra se neví a mě nepřijde ani nijak důležitá, je mi to úplně jedno…a teda neznám moc lidí, co by si v dnešní době šli koupit za hotové v Praze byt či dům…ani neznám nikoho, kdo by na to vyhrál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.6.19 09:33
@kolibrik1 píše:
Prosím pro neznalé, v jaké finanční situaci je emily? Já jen abych věděla, od kdy se to jako musí :nevim: :think:

Třeba ve chvíli, kdy můžou jen tak puberťačce koupit mobil za 40 tisíc, když si holka vzpomene. Ale jinak my máme paní na úklid s mnohem nižším příjmem. Člověk pak má totiž čas na dítě.

• Citovat
  • Upravit
7712
29.6.19 09:35
@ospalámyš píše:
mně prostě připadáš taková zbytečně útočná a s těma smajlíkama taková lehce do hysterie, ale to je můj dojem a takovou diskuzí já neztrácím čas. Ale třeba se pletu, jen je to fakt promarněný čas. Já mám ráda věcnou diskuzi s lidma, kteří umí přijmout jiný pohled na věc.A venku bude o víkendu hezky a je lepší dělat něco jinýho… :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: opravdu jsi me ted pobavila :lol: hlavne ta hysterie, haha :dance: preju pekny vikend :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
29.6.19 09:35

@lucenka myslím si, že lidí, kteří můžou ten telefon koupit je spousta, otázka je, jestli chtějí…já třeba ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
29.6.19 09:37
@stock píše:
Nerozumím, někdo si peníze vydělá, někdo je zdědí, nekdo vyhraje atd. Takže koupě bytu hotove není žádná záhada.
Ale to je odbočení od me otázky. Zřejmě se tu ta cifra neví. Ne Emilyyy, Tvá odpověď mě nezajima :).

To si jako myslis, ze bych ti napsala kolik presne mame penez na úctě? :mrgreen: :mrgreen:.Tak to fakt ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.6.19 09:37
@Monchichik píše:
@lucenka myslím si, že lidí, kteří můžou ten telefon koupit je spousta, otázka je, jestli chtějí…já třeba ne ;)

Asi žiju v jiné skupině, protože neznám moc lidi, co by mohlo jen tak koupit dítěti mobil za 40tisic.

• Citovat
  • Upravit
32325
29.6.19 09:39

@lucenka fakt ne? tak já celkem jo…40 tisíc nejsou pro mě tak velké peníze…ale za telefon nejsem ochotná dát ani půlku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana112
29.6.19 09:40

@stock Emilyyy odpoved te nezajima, ale tak kdo to ma vedet lip nez ona? :mrgreen:
To se ptas na to nas jako? :mrgreen: Nechces treba vedet pin od jeji kreditky? :mrgreen:
Nebo pises, ze se tu porad resi Emily a pak se ji zeptas na otazku, kam jedou na dovcu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24857
29.6.19 09:40
@_.Emilyyy píše:
To si jako myslis, ze bych ti napsala kolik presne mame penez na úctě? :mrgreen: :mrgreen:.Tak to fakt ne :mrgreen:
Člověče, cti pozorne moje příspěvky, bude Ti leccos jasný. Nebo taky ne, bohužel.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
29.6.19 09:47
@Dana112 píše:
@stock Emilyyy odpoved te nezajima, ale tak kdo to ma vedet lip nez ona? :mrgreen:
To se ptas na to nas jako? :mrgreen: Nechces treba vedet pin od jeji kreditky? :mrgreen:
Nebo pises, ze se tu porad resi Emily a pak se ji zeptas na otazku, kam jedou na dovcu :mrgreen:

Mate ohromný přehled o její situaci a její odpověď mě nezajima právě proto, že ona jediná to ví, ale já nepředpokládám, že je tak jednoducha, aby to tu napsala. Zda se, ze i vis, ze ma kreditní kartu :mrgreen:. A já věděla, že se na tu dovolenou někdo chyti :lol:. Určitě vhodnejsi diskutování o dovolenych, než o finanční situaci Emilyyy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí