Moje dcera mi řekla, že jsem kráva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11923
29.6.19 08:27
@inkakřivák píše:
@Monchichik děkuji. Takže Emilka má patnactiletou dceru, která jí donesla vyznamenání z gymnázia. No třeba šla o rok dřív. Možná jivzali pro slušné chování, píli a inteligenci.

nebo byla na víceletém, já mám dceru 12let a donesla z gymnázia včera samé jedničky, je v primě. I v 15 bude na gymnáziu :mrgreen: doufám :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.06.19 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
29.6.19 08:28

@Monchichik Vlastně když to člověk vezme takhle bez emocí, je to fakt. No ve třiceti už to nezmění. Ale možná by ta pecka pomohla, kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
29.6.19 08:29
@inkakřivák píše:
@Monchichik Vlastně když to člověk vezme takhle bez emocí, je to fakt. No ve třiceti už to nezmění. Ale možná by ta pecka pomohla, kdo ví.

se spíš divím, že se na to dívá táta a nezasáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
29.6.19 08:31

Co jsem pochopila oba se v dceři vidí. Takže co ona činí, dobře činí.
A vzhledem k tomu, že mají i syna a jsou manželé, nejde o Emilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
29.6.19 08:33

@inkakřivák a to bydlí dceruška ve 30 letech s rodiči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
29.6.19 08:37

Má svůj byt a dobrou práci, to ano. Ale domů jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
29.6.19 08:40
@inkakřivák píše:
@_.Emilyyy a ještě doplním - protože si myslím, že tuhle věc snad pochopí i člověk, který má IQ melounu, myslím si, že si děláš srandu.
A OT. Už je povinná devátá třída nebo ještě ne?

Dcera uz ma splněno 9 let povinné skolni docházky, 16 ji bude v prvnim tydnu v zari, teoreticky dcera by mela byt o třídu níž..Jejim spoluzakum uz je 16, některým dokonce 17(hodne lidi ma tam odklad) a dcera je ve tride nejmladsi..@Monchichik @lucenka @Šáruší Hodne jsem o tom premyslela a rozhodla jsem se, ze v 16-ti - talze pristi letní prazdniny- pujde na brigadu povinne :nevim:, je pravda, ze vetsina deti v její veku by si muselo rok taky jeste pockat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
29.6.19 08:43

@_.Emilyyy jeden můj syn je fakt pracovitej a brigády chodil celou střední školu, i přes rok, našetřil si fakt dost peněz…druhej raději nic nechtěl než aby šel na brigádu…nakonec taky musel, ale byl to boj :mrgreen: já jsem proto, aby aspoň chvíli o prázdninách si zkusili, co je to práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
29.6.19 08:50
@_.Emilyyy píše:
Dcera uz ma splněno 9 let povinné skolni docházky, 16 ji bude v prvnim tydnu v zari, teoreticky dcera by mela byt o třídu níž..Jejim spoluzakum uz je 16, některým dokonce 17(hodne lidi ma tam odklad) a dcera je ve tride nejmladsi..@Monchichik @lucenka @Šáruší Hodne jsem o tom premyslela a rozhodla jsem se, ze v 16-ti - talze pristi letní prazdniny- pujde na brigadu povinne :nevim:, je pravda, ze vetsina deti v její veku by si muselo rok taky jeste pockat..

hele, já jsem na brigádu nechodila nikdy, jako dítě na střední jsem nemusela, i u nás bylo peněz dost, a vejška byla náročná, tam na brigádu nechodila drtivá většina lidí. Nicméně jsem hodně fungovala doma, protože naši podnikali, takže to bylo na mně, včetně „péče“ o dost mladšího sourozence. Ona se pravděpodobně bude mít dobře i v dospělosti, pokud zůstanete finančně zajištěni, je normální, že rodiče pomáhají dětem, evidentně je chytrá, takže má potenciál. Ale tady je ten kámen úrazu, ani chytrému člověku jeho chytrost nebude stačit, pokud k tomu nebude mít nějaké pracovní návyky, pokud bude vychován jen k tomu, že se nic nemusí, pečení holubi lítají do huby, práci nechci, tak nedělám…tak je velká pravděpodobnost, že narazí. Ne, že bych ji nepřála její spokojené dětství, ale já na tvém místě bych se bála, že prostě v dospělosti narazí. Já mám dítě ještě mladší, a s velkou pravděpodobností také nepůjde na brigádu, pokud nebude chtít, není to finančně nutné. Nicméně dítě hodně dělá pracuje doma. Běžné domácí práce jako myčka nebo úklid pokojíku, nebo vynášení odpadků to neberu ani za něco, o čem by byla řeč. Poskládat sem tam prádlo ze sušičky, každopádně si rozhodně uklízí prádlo do skříní ui ta v první třídě, když už ho mají poskládané na hromádkách. Kdo má zrovna čas, tak prostě setře podlahy. Obě i sekají trávu, ta větší klidně 3000m2 traktůrkem, 2× po hodině a půl to má. Navíc, má koně, nějak se jí to stádo rozrůstá, takže denně pečuje o ta zvířata. Nepotřebuji, aby chodila na brigády, nemusí, když nebude chtít, tak nebude. Ale musí být naučená, že prostě krom zábavy k životu patří také práce. A to prostě patří, a my rodiče bychom to ty děti měli učit.

Příspěvek upraven 29.06.19 v 08:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
29.6.19 08:52
@stock píše:
Je zajímavý o kolik prispevku se zasloužila Emilyyy a její dcerka, ač diskuze je o desetilete holcine, ktera řekla matce, že je kráva. Vypadá to, že Emilyyy, ktera si z toho dělá srandu a ohromne se baví, je několika lidem trnem v oku. :lol: :lol: Začíná to zavanet mobbningen.

Jj, ja jsem napsala, ze by se to s uctou nemelo prehanet, ze uz je to tal, ze deti jsou s rodici parťáci - A uz se tu zacala resit ma dcera :nevim: :D, sle nebojte v ja ted v lete mit moc uz casu nebudu, tak bude klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.6.19 08:55

@_.Emilyyy příliš do Emily sijete.
Děláte, jak kdybyste s nimi bydlela a mate patent n9s vychovu některé, fakt :nevim:
Ty už tu o vás nic neříkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
29.6.19 08:57
@_.Emilyyy píše:
Jj, ja jsem napsala, ze by se to s uctou nemelo prehanet, ze uz je to tal, ze deti jsou s rodici parťáci - A uz se tu zacala resit ma dcera :nevim: :D, sle nebojte v ja ted v lete mit moc uz casu nebudu, tak bude klid :mrgreen:

rodiče musí mít úctu dětí, stejně tak jako autority typu učitelé trenéři. Děti nejsou na stejné úrovni. Je to úplně stejné jako u všech máďat na světě. Dítě může být parťák jen do té doby, dokud to nenarušuje jeho výchovu. Což parťáctví, kdy to dítě to přehání prostě narušuje. Většina rodičů miluje své děti, a dělá první poslední pro ně, nicméně pro svůj správný psychický vývoj dítě potřebuje mantinely, to mu dodává v jeho vývoji jistoty, bez kterých je nejisté. A projevuje se to mimo jiné agresí typu útoku na mámu slovy krávo v deseti letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
29.6.19 09:01

@Šáruší koně jsou vynikající věc, ti naučí dělat a starat se
A pravidelně. A lidi kolem koní jsou většinou prma banda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
29.6.19 09:05
@lucenka píše:
Ve vaší finanční situaci nemáte paní na úklid? 8o :think:

Prosím pro neznalé, v jaké finanční situaci je emily? Já jen abych věděla, od kdy se to jako musí :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
29.6.19 09:06

@kolibrik1 stručně - velmi slušné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie