Moje máma nás slyšela při sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3023
15.4.19 10:00

Tak at k vam nejezdi tak casto :mrgreen: lepsi vrzajici postel, nez hadky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.19 10:01
@Anonymní píše:
Kolikrát jsem slyšela já mamku, :D a ani nechci vědět, kolikrát slyšela ona nás. :D já mám s mamkou hodně dobrý vztah, tak se tomu jen zasmejeme a vtipkujeme :D

My prave taky si hodne rozumíme. A o všem mluvíme. Jen je to takové nepříjemné, byt slyšena. Teda ta pitomá postel. :cert:

• Citovat
  • Upravit
2249
15.4.19 10:04
@Anonymní píše:
My prave taky si hodne rozumíme. A o všem mluvíme. Jen je to takové nepříjemné, byt slyšena. Teda ta pitomá postel. :cert:

Tak proč jste nešli na zem? Hele, prostě dělej, že se nic nestalo, chápu, že to je trapná situace, ale mamka měla dělat, že nic neslyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
15.4.19 11:50
@Rive píše:
Tak proč jste nešli na zem?
Že? My taky jezdíme na hory a je tam postel co vrže jen se pohneš, takže jsme buď počkali, až byla chata prázdná a vrzali nebo se v noci přesunuli na zem/ ke stěně. :oops: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
14809
21.4.19 13:18

Tak proto se říká, že si jdou lidi vrznout, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
22.4.19 15:16

Vždyť je to přirozené. Pokud jste u toho nehekali na lesy, tak se nic neděje. Když se máte rádi, proč se drasticky omezovat. U nás je nejlepší sex po ránu, to jsem děsně natěšenej, děti jsou ve vedlejší místnosti, tak se k manželce přitulím a něžně pomalu ji skrytě pod peřinou miluji. Také musím dávat pozor, protože postel vrže, ale nic, co by se s trochou snahy nedalo zvládnout:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.8.19 23:52

Tak šukejte taky :,D v čem je problém?

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
8.8.19 23:58