Mokrý orgasmus u ženy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
13.6.17 18:30
@ontario7 píše:
to taky jednou příjde, zbyde jen vývod a lednice :mrgreen: :mrgreen:

no jen si z toho dělej pjdel :mrgreen: těším se co si tady budeme psát za 15let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
13.6.17 18:55
@Denisa76 píše:
no jen si z toho dělej pjdel :mrgreen: těším se co si tady budeme psát za 15let :mrgreen:

kdo, jak nakoupil v akci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
13.6.17 19:51
@ontario7 píše:
kdo, jak nakoupil v akci :mrgreen: :mrgreen:

Mám depresi :roll: nemáš něco pozitivnejsiho?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
13.6.17 20:00
@Denisa76 píše:
Mám depresi :roll: nemáš něco pozitivnejsiho?? :roll:

z čeho? víš jaký to je skvělý do sebe sexy narážet vozíkem v krámě? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.17 06:59
@ontario7 píše:
z čeho? víš jaký to je skvělý do sebe sexy narážet vozíkem v krámě? :mrgreen: :mrgreen:

jsem radši šla spát při představě jak do mě moje drahá polovička narazí vozíkem a já se z toho udělám no uff uff to bylo už na mě moc :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.17 07:04
@ontario7 píše:
ne, to neříkám jen, že jsem zažil, už všechny a myslím si, že to není, až tak o technice, ale věcech zcela jiných :kytka:

určitě je to i o jiných věcech jako je psychická pohodička..dobré naladěné..vzrušení atd, ale je to i o technice, protože pokud mě chlap nehrábne tam kam má nejde to..dřív mě to šlo jenom s rukou a dneska už se to spustí i při souloži, ale jak jsem psala musí se dobře stimulovat místo které to pustí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36741
14.6.17 10:42
@Denisa76 píše:
no jen si z toho dělej pjdel :mrgreen: těším se co si tady budeme psát za 15let :mrgreen:

To co já. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.17 10:48

Mě osobně to připadá nechutné to stříkání od ženy, je to jak by čůrala

• Citovat
  • Upravit
11981
14.6.17 17:43
@Denisa76 píše:
určitě je to i o jiných věcech jako je psychická pohodička..dobré naladěné..vzrušení atd, ale je to i o technice, protože pokud mě chlap nehrábne tam kam má nejde to..dřív mě to šlo jenom s rukou a dneska už se to spustí i při souloži, ale jak jsem psala musí se dobře stimulovat místo které to pustí ;)

taky patříš mezi těch zbylých dvacet procent :mrgreen: dělám si legraci.Jj někdo to má tak a druhý jinak, někdo u toho musí mít třeba divadlo a někomu stačí, když se ho jen dotkneš pšes kalhoty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
14.6.17 17:46
@Denisa76 píše:
jsem radši šla spát při představě jak do mě moje drahá polovička narazí vozíkem a já se z toho udělám no uff uff to bylo už na mě moc :jazyk:

kdysi jsem znal ženu a ta měla orgasmus i přes džíny ;) to se člověk moc snažit nemusel. Každý to má prostě jináč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.17 18:16
@ontario7 píše:
taky patříš mezi těch zbylých dvacet procent :mrgreen: dělám si legraci.Jj někdo to má tak a druhý jinak, někdo u toho musí mít třeba divadlo a někomu stačí, když se ho jen dotkneš pšes kalhoty ;)

ale jo to máš pravdu někdy stačí pohled a je vymalováno to mám u klasického orgasmu, ale k tomu druhému už taková jednoduchá cesta není tam se chlap už musí snažit trošku víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.17 18:21
@ontario7 píše:
kdysi jsem znal ženu a ta měla orgasmus i přes džíny ;) to se člověk moc snažit nemusel. Každý to má prostě jináč :mrgreen:

No teď jsem o tom psala :mrgreen: ještě bych dodala, že taky záleží kdo do těch kalhot šmatla :mrgreen: jednou se mě stalo, že jenom stačil pohled dotyčného muže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
14.6.17 18:22

Ja nikdy nestrikala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.17 18:24
@M_Vladim píše:
To co já. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Možný je všechno i zuby ve skleničce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.6.17 18:25
@Bůča píše:
Ja nikdy nestrikala :roll:

Já jednou, ten chlap byl o generaci starší, lízal mě a já jsem mu postříkala obličej, bylo to pěkně trapné, asi si myslel, že jsem se počůrala, poté se mi to už nikdy nestalo s nikým.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky