Moluska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.10.21 12:13

Ahoj, já bych své dítě kvůli moluskám uspat nenechala. Prošla jsem si moluskami se synem cca ve 2 letech, měl jich hodně a seškrabovali mu je na kožním. Hrozně plakal, museli jsme ho ve třech držet a stejně mu to nepomohlo a objevovali se nové, navíc do těch seškrábnutých se mu ještě dostalo impetigo. Bylo to příšerné. Proto jsem tyhle zákroky vzdala a zkusila na rady potírat propolisem a přípravek na posílení imunity. Každý den jsem mu je během dne i v noci několikrát protírala (klidně 5× za den) a do týdne byl klid a vše zmizelo… měla je pak ještě jednou dcera a zabralo jí to taky. Takže doporučuji nejdříve vyzkoušet tuhle přírodní léčbu + posílení imunity + bych zkusila mýdlo se stříbrem z lékárny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
26.10.21 13:24
@Anonymní píše:
Ahojky holky jdu pro radu dcera má molusky mazaly jsme vším možným a nic nepomohlo a dneska jsme šly ke kožní dr. A řekla že je to v horším stádiu že bud bude seškrabovat lžičkou nebo pod narkózou nechaly byste 5 lete dítě uspat kvůli moluskam? Mám o dcerku strach díky za odpověď

Nenechala bych uspat. My taky zkoušeli všemožné masti. Pomohl až infectodell, opatrně potírat. 2× denně a brzy jsme měli klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
26.10.21 18:32

My jsme vyzkoušeli všechno možné i nemožné. A nakonec jsem postupně všechny propíchala vydezinfikovanou jehlou v Betadine dezinfekci, všechno jsem to tou Betadinkou potřela a bylo po nich. Bylo jich hodně, dělala jsem to po kouskách. Dětem jsem pustila pohádku, dostaly do ruky nějakou supersušenku a píchalo se. Jeden čas jsem používala i nějakou mast na znecitlivění. Trošku to pomohlo, ale nakonec se to zvládalo i bez ní a bez traumatu. Hodně jsem brala v potaz jejich reakce na píchnutí. Když je to zabolelo, politovala jsem. Když řekly, že už dost, nechala jsem toho. Když věděly, že to mají pod kontrolou, samy se každý den připomínaly, že je čas mordovat molusky. Dětem bylo v té době tuším kolem 2-3,5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
27.10.21 07:24

U nás je měly oba kluci, nepomáhálo nic…já jim je sama vymackla když uzraly, podle mě je to bolestivé, vyvadeli oba, starší je měl na stehnech a zadku, delali jsme koupele…mladší je měl bohužel v obličeji, to bylo hrozný, nenechal na sebe sáhnout, vystipavala jsem mu je v noci pinzetou a mazala dezinfekci…bylo to na dlouho ale naštěstí mu jizvy nezůstaly…
Tou lžičkou zaživa to bude asi psycho zážitek pro všechny,
Je to každopádně hnusná nemoc nenávidím molusky, starší je chytil v bazénu a mladší od staršího, teď mám dceru tak doufám že tu to chudinku nepotká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.9.25 19:38

@badela Ahoj mohu se zeptat ten tea tree olej jsi ředila nebo potírala přímo z lahvičky na molusku? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí