Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nagetka jen defekt komoroveho septa. Dnes uz je to silny a zdravy kluk.
@Nagetka Jejej, zrovna od neděle do úterý jsem byla se synem v Motole, byl po operaci zlomené ruky…
To počasí je opravdu venlákající… Taky jsem jenom smutně koukala z okna… Jak dlouho tam jste?
Taky ležím se synem (2,5 roku) v nemocnici. Už tady jsme 3.týden a posledních pár dní už psychicky i fyzicky melu z posledního. Navíc mám už jen 5 týdnu do porodu
ale doufám, že už tu dlouho nebudeme max. pár dní. Už fakt potřebuju domů. ![]()
@Anonymní píše:
Taky ležím se synem (2,5 roku) v nemocnici. Už tady jsme 3.týden a posledních pár dní už psychicky i fyzicky melu z posledního. Navíc mám už jen 5 týdnu do poroduale doufám, že už tu dlouho nebudeme max. pár dní. Už fakt potřebuju domů.
Ježíš tak to máte dlouhý tak přeji ať vás co nejdřív pusti.. Taky už psychicky melu s posledního.. A co je malému?
@J_Doe Zatím jen 4 den ale i tak už jsem vyřízená přijde mi že jsme tu tak měsíc ![]()
@Nagetka je po operaci nádoru na mozku. NAŠTĚSTÍ podle všeho nezhoubného a vše se podařilo odstranit ![]()
@Anonymní píše:
@Nagetka je po operaci nádoru na mozku. NAŠTĚSTÍ podle všeho nezhoubného a vše se podařilo odstranit
Tak to je fajn že to dobře dopadlo
ale stejně je to nespravedlivý u těch detiček ????
@Nagetka
Tak na kardiu to také známe. Poprvé jsme víkend prokecaly s ostatními maminami ( to bylo ještě na -1C). To byla taková autoterapie pro všechny. Já si tam uvědomila, že děti ostatních jsou na tom hůř a nějak jsem to líp nesla. Výhoda byla, že pak nás v pondělí po 10 dnech konečně pustili domů.
Podruhé jsme byly také tam. Bylo to ale těsně před stěhováním a před víkend jsme tam už zbyly skoro samy. Navíc malá dostala teploty tak nesměla ven z pokoje. To byl hodně náročný víkend. Tehdy jsem tam s sebou měla noťas a po večer a nocích, když jsem nemohla spát, jsem upravovala stanovy pro SVJ.
No a potřetí jsme byly už v novém. To o víkendu byla na jipu, takže to jsem za ní mohla jen přes den a spát jsem jezdila domů, tak to i celkem uteklo. A pak jsme šly domů, tuším ve čtvrtek, tak to to tak náročné nebylo.
Když si vezmu zpětně všechny ty hospitalizace, tak jsem na nich složila asi troje puzzle 500 dílků, co tam byly pro děti k dispozici, upravila stanovy a napsala spoustu příspěvků zde i plno mejlu, zahrála spoustu her na PC a nakecala spoustu nesmyslů… A doufam, že další hospitalizace nebude driv jak za 5 let. I když se obávám, že nás ještě jedna čeká letos. Ne sice v Motole, ale i tak..
B.
@Nagetka píše:
@J_Doe Zatím jen 4 den ale i tak už jsem vyřízená přijde mi že jsme tu tak měsíc
To chápu! ![]()
Ať je brzy lépe!
Jinan já jsem celkem ocenila, že si v nemocnici mohu půjčit knížky… Tak jsem si tam něco přečetla ![]()