Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xtonda píše:
Tohle není žádné dilema, rezervace místa je placená služba, byť na eshopu ČD je při nákupu současně s jízdenkou dlouhodobě akce na místenku zdarma. Takže vyhodil bych z místa kohokoliv.V Neděli odpoledne do Prahy je s plným vlakem potřeba počítat. A beru si místenku skoro vždycky. Výjimka je když vím, že bude vlak skoro prázdný nebo když jízdenka přes Integrovaný systém, který neumožňuje rezervace, jako třeba IREDO je výrazně levnější.
No to dilema mela puvodni zakldatelka.
Do vlaku jedině s místenkou. Už bych jinak nejela a zejména s dětmi. Jezdím často rychlíkem na Plzeň a ať jedu kdy chci, v obou směrech bývá plně obsazeno. Trochu je nevýhoda, že se musíš rozhodnout předem, v kolik hodin pojedeš, ale pořád lepší, než celou cestu stát. Dneska, když se nechá místenka koupit online, je to otázka 10 minut.
@Dollorres píše:
A myslíš, že jde jen o neděle? Čas od času vlakem jedem, ale často je to návrat v sobotu po poledni nebo v sobotu večer a ok, zatím.
Vždyť koupit mistenku je na tři kliky, stejně musíš koupit jízdenku. Nainstaluj si aplikaci „můj vlak“, tam pak uvidíš jízdenku+místenku. Ve vlaku pak jen ukážeš QR kód.
@aiwwa píše:
Vždyť koupit mistenku je na tři kliky, stejně musíš koupit jízdenku. Nainstaluj si aplikaci „můj vlak“, tam pak uvidíš jízdenku+místenku. Ve vlaku pak jen ukážeš QR kód.
Díky, tu aplikaci si nainstaluju. Já znám jen IDOS ![]()
Právě se vracím s dětičkama vlakem, máme místenku a díky bohu. Je sobota a je to plný.
Díky za tu aplikaci můj vlak, ta dost vyřešila. ![]()