Mouka do příkrmu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1726
8.2.15 15:03

@jenika1 protoze ty piskoty, susenky a rohlik muze ruzne zuzlat, okusovat a seznamuje se tak s jidlem. A gulas tedy nase deti v roce mely, na tom opravdu nevidim nic skodliveho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
@Ondrášovka.N píše:
Low cost nekupuju. Mam ty Hami a tam lepek nemaj

Tak kvůli tomu lepku bys prostě jenou týdne koupila tu low cost. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30827
@LindaPraha píše:
Tak ten lepek ma to dite ale pouze ochutnat, ne ze se mu bude cpat kazdy tyden mouka do jidla ne?

přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
8.2.15 15:04
@Emerita píše:
Mě proste přijde lžička mouky do příkrmu hloupá. Kor když to není převařené…Raději dam půlku rohlíku… To je muj názor :nevim:

Ale já to chápu tak, že vařím příkrm - jakože ho fakt vařím, mrkev, brambory, voda a ke konci tam přidám lžičku mouky, kterou důkladně provařím.
Mě by snad ani nenapadlo, že by kohokoli napadlo, že se tím myslí, že někdo dá do sklenky příkrmu lžičku mouky a cpe tím za syrova dítě.

Ono asi ty doktory nenapadne, že když řekne matce do příkrmu, že si téměř každá matka vybaví sklenku z obchodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30827
8.2.15 15:05
@Virginia píše:
Ale já to chápu tak, že vařím příkrm - jakože ho fakt vařím, mrkev, brambory, voda a ke konci tam přidám lžičku mouky, kterou důkladně provařím.
Mě by snad ani nenapadlo, že by kohokoli napadlo, že se tím myslí, že někdo dá do sklenky příkrmu lžičku mouky a cpe tím za syrova dítě.

očividně to napadlo spoustu lidí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15251
8.2.15 15:06

@Virginia jo je fakt zajimavý jak se to během těch let pořád dokola mění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
@acimedaca píše:
asi předpokládá, že bude doma vařit - normálně jako bys zahušťovala třeba omáčku - prostě až budeš vařit tu mrkev v kastrůlku, tak jí zaprášíš lžičkou mouky, ta se provaří a pak to rozmixuješ a je to.
Přidání do skleničky je trochu obtížnější, to je pravda

to je ale blbost tyjo :D jeste by tam nekoho pak napadlo nasypat hotovou jisku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
@acimedaca píše:
očividně to napadlo spoustu lidí :mrgreen: :mrgreen:

Ano. :lol: :lol: :lol:

Mě to nenapadlo, naše děti jedí mnou vařené :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
8.2.15 15:07

@Nikolllet Tak to mě zvedlo ze židle!! Ve čtvrtém měsíci ořechy, soju, krevety a do příkrmu přidávat pšeničnou mouku? Normálně nebývám tak ostrá, ale ať tvoje doktorka vrátí diplom!! Ořechy pro čtyřměsíční dítě? Dělá si ta doktorka..píp..? :zed: :zed: :zed: :zed: Poradím změnit doktorku, tohle není normální. Uff, promiň, musela jsem upustit páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
8.2.15 15:08
@Svistice píše:
Tak kvůli tomu lepku bys prostě jenou týdne koupila tu low cost. :jazyk: :mrgreen:

Tak to jo. Doufam ze mi to nikdo nerekne. Bych se tim pak musela ridit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
8.2.15 15:10

Ja tak pul napul. Kdyz varim pro nas to, co uznavam za zatim nevhodne pro mimino, tak prdnu sklenicku, kdyz to muze tak pred dochucenim odeberu. Nechce se mi varit 2× :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
8.2.15 15:11
@Svistice píše:
Ještě bych chtěla podotknout, že jedna věc je vystavení imunitního systému dítěte alergenu a další věc je vyzrálost trávicí soustavy jako takové a její zatěžování ve veku 4 měsíců masem, bílkem, tuky v ořeších, sacharidy v obilninách či luštěninami apod. Protože se nemyslím, že maminky zůstanou jen u „dání ochutnat“.

Přesně, naprosto souhlasím. Do tří let je trávicí trakt dítěte nezralý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
8.2.15 15:11
@Adrasteia píše:
@Nikolllet Tak to mě zvedlo ze židle!! Ve čtvrtém měsíci ořechy, soju, krevety a do příkrmu přidávat pšeničnou mouku? Normálně nebývám tak ostrá, ale ať tvoje doktorka vrátí diplom!! Ořechy pro čtyřměsíční dítě? Dělá si ta doktorka..píp..? :zed: :zed: :zed: :zed: Poradím změnit doktorku, tohle není normální. Uff, promiň, musela jsem upustit páru.

I prd velebnosti, její doktorka je moderní, jedná podle nejnovějších doporučení. To jako bez legrace. :D
Navíc tedy nejde o cpaní ořechů malému dítěti, ale o seznámení s většinou alergenů mezi 4.-6. měsícem.
Tzn. občas nabídnout lžičku něčeho nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30827
8.2.15 15:12
@Adrasteia píše:
Přesně, naprosto souhlasím. Do tří let je trávicí trakt dítěte nezralý.

ale přece to dítě tím nemusí cpát horem dolem - má ho seznámit s alergeny - tzn. podat mu párkrát dvě, tři lžičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.2.15 15:14

@Svistice Pšenicí se nezahusťuje a v low cost skleničkách už vůbec ne :mrgreen: Ale překvapivě ty hodně levné byly občas čistější, než drahé značky. Akorát teda vždycky šlo o mrkev/jablko, i když to měl být třeba banán ;) Příchuť se pak dodělala céčkem nebo u dražších 1% banánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí