Mouka do příkrmu?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jenika1 protoze ty piskoty, susenky a rohlik muze ruzne zuzlat, okusovat a seznamuje se tak s jidlem. A gulas tedy nase deti v roce mely, na tom opravdu nevidim nic skodliveho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
Low cost nekupuju. Mam ty Hami a tam lepek nemaj
Tak kvůli tomu lepku bys prostě jenou týdne koupila tu low cost.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindaPraha píše:
Tak ten lepek ma to dite ale pouze ochutnat, ne ze se mu bude cpat kazdy tyden mouka do jidla ne?
přesně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emerita píše:
Mě proste přijde lžička mouky do příkrmu hloupá. Kor když to není převařené…Raději dam půlku rohlíku… To je muj názor
Ale já to chápu tak, že vařím příkrm - jakože ho fakt vařím, mrkev, brambory, voda a ke konci tam přidám lžičku mouky, kterou důkladně provařím.
Mě by snad ani nenapadlo, že by kohokoli napadlo, že se tím myslí, že někdo dá do sklenky příkrmu lžičku mouky a cpe tím za syrova dítě.
Ono asi ty doktory nenapadne, že když řekne matce do příkrmu, že si téměř každá matka vybaví sklenku z obchodu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Virginia píše:
Ale já to chápu tak, že vařím příkrm - jakože ho fakt vařím, mrkev, brambory, voda a ke konci tam přidám lžičku mouky, kterou důkladně provařím.
Mě by snad ani nenapadlo, že by kohokoli napadlo, že se tím myslí, že někdo dá do sklenky příkrmu lžičku mouky a cpe tím za syrova dítě.
očividně to napadlo spoustu lidí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Virginia jo je fakt zajimavý jak se to během těch let pořád dokola mění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@acimedaca píše:
asi předpokládá, že bude doma vařit - normálně jako bys zahušťovala třeba omáčku - prostě až budeš vařit tu mrkev v kastrůlku, tak jí zaprášíš lžičkou mouky, ta se provaří a pak to rozmixuješ a je to.
Přidání do skleničky je trochu obtížnější, to je pravda
to je ale blbost tyjo
jeste by tam nekoho pak napadlo nasypat hotovou jisku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@acimedaca píše:
očividně to napadlo spoustu lidí![]()
Ano.
![]()
Mě to nenapadlo, naše děti jedí mnou vařené
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolllet Tak to mě zvedlo ze židle!! Ve čtvrtém měsíci ořechy, soju, krevety a do příkrmu přidávat pšeničnou mouku? Normálně nebývám tak ostrá, ale ať tvoje doktorka vrátí diplom!! Ořechy pro čtyřměsíční dítě? Dělá si ta doktorka..píp..?
Poradím změnit doktorku, tohle není normální. Uff, promiň, musela jsem upustit páru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Tak kvůli tomu lepku bys prostě jenou týdne koupila tu low cost.![]()
Tak to jo. Doufam ze mi to nikdo nerekne. Bych se tim pak musela ridit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tak pul napul. Kdyz varim pro nas to, co uznavam za zatim nevhodne pro mimino, tak prdnu sklenicku, kdyz to muze tak pred dochucenim odeberu. Nechce se mi varit 2× ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Ještě bych chtěla podotknout, že jedna věc je vystavení imunitního systému dítěte alergenu a další věc je vyzrálost trávicí soustavy jako takové a její zatěžování ve veku 4 měsíců masem, bílkem, tuky v ořeších, sacharidy v obilninách či luštěninami apod. Protože se nemyslím, že maminky zůstanou jen u „dání ochutnat“.
Přesně, naprosto souhlasím. Do tří let je trávicí trakt dítěte nezralý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adrasteia píše:
@Nikolllet Tak to mě zvedlo ze židle!! Ve čtvrtém měsíci ořechy, soju, krevety a do příkrmu přidávat pšeničnou mouku? Normálně nebývám tak ostrá, ale ať tvoje doktorka vrátí diplom!! Ořechy pro čtyřměsíční dítě? Dělá si ta doktorka..píp..?![]()
![]()
![]()
Poradím změnit doktorku, tohle není normální. Uff, promiň, musela jsem upustit páru.
I prd velebnosti, její doktorka je moderní, jedná podle nejnovějších doporučení. To jako bez legrace. ![]()
Navíc tedy nejde o cpaní ořechů malému dítěti, ale o seznámení s většinou alergenů mezi 4.-6. měsícem.
Tzn. občas nabídnout lžičku něčeho nového.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adrasteia píše:
Přesně, naprosto souhlasím. Do tří let je trávicí trakt dítěte nezralý.
ale přece to dítě tím nemusí cpát horem dolem - má ho seznámit s alergeny - tzn. podat mu párkrát dvě, tři lžičky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice Pšenicí se nezahusťuje a v low cost skleničkách už vůbec ne
Ale překvapivě ty hodně levné byly občas čistější, než drahé značky. Akorát teda vždycky šlo o mrkev/jablko, i když to měl být třeba banán
Příchuť se pak dodělala céčkem nebo u dražších 1% banánu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit