Mounjaro injekce - kdo také hubne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.3.25 09:46

Byla jsem v Polsku v dr.Max poptat se na Munjaro. Berou i české recepty, ale musí být dobře napsané, nebyla mi ale schopna vysvětlit jak dobře napsané. Momentálně nejsou skladem, ale cena mě šokovala. Chcou za 3× 10 mg 9000 Kč. To je skoro čtvrtinová cena než u nás. Máte prosím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.3.25 09:49

@Markéta1616 masakr teda! Mě kupuje dcera v UK take o dost levněji u nás v Benu za to same 25.490,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.3.25 11:03

Dobry den, mam dotaz.. Je mozne si dat prvni davku pouze polovicni z 2,5mg? myslím tím pouze 30 kliku? Bojím se vedlejsich ucinku..
Nemate s tím nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.3.25 11:07

@Nika790 to možné je… ale je to slabá startovací dávka… a jakých vedlejších účinků se bojíte??? Bolest hlavy, chvilková nevolnost?? To pak nemůžete chtít všechno s tim je třeba počítat😊nevím ale buď do toho jdu a nebo ne přece. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
18.3.25 11:12

@Markéta1616 veškeré údaje jako je jméno příjmení datum narození IČO lékaře platnost léků správní lék dávkování atd kdyby lék vydám a pokud toto lékárny v Polsku ověří může být v pohodě vydán, ale teď nevím jestli to stačí přes kód a nebo ručně napsaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.3.25 11:24

@Hanka708 bojím se nejake extremni nevolnosti, zvraceni.. tak jako treba lide pisi o vedlejsich ucinkach napr u ozempicu/saxende..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
18.3.25 13:04

Takže ne teď jsem zjišťovala kolik v Polsku to teda stojí a jedno pero 10 mg necelých 9000 přímo polský občan z práce mi tam volal takže to vlastně vyjde nastejno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.3.25 14:44

Zdravím
Me úspěchy po měsíci :

Minus 8 kg, minus 8 cm v pase
( a další cm po těle, nicméně v pase nejvyšší)
Mam za sebou 5 injekcí, stále jsem na 2.5 mg. snížení chuti se zvyšuje každým týdnem - dneska jsem do sebe sotva nasoukala pul porce oběda a jsem úplně plná ( víc než 72 hod od aplikace )

Jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.3.25 14:55

Dobrý den,
rozhodla jsem se také podělit o své zkušenosti s Mounjarem. Zítra si píchám 3 injekci 2,5 mg a musím říct, že to opravdu funguje :potlesk: Jím poloviční porce, nemám vůbec chuť na sladké a někdy se teda do jídla musím nutit. Žádné nevolnosti, bolesti hlavy, únavu nemám akorát od první injekce mám pořád sucho v puse, takže hodně a pořád piju. Tak nevím jestli jste to také někdo měl.
Za mě prostě super, jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.3.25 14:57

@Jana 1306 jj přesně já taky. Sucho v puse. Piju 2,5 l denně. Dnes ráno 4 injekci a poprvé jsem měla na vše chuť :roll: :roll: :roll: teď tu sedím a mám výčitky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.25 15:03

Mounjaro

Dobrý den, kdyby někdo chtěl prodat měsíční balení tohoto léku, ráda koupím. Chtěla bych vyzkoušet nejdříve ty týdny.
S pozdravem Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
18.3.25 15:05

Snad musí být vše pod kontrolou lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.3.25 15:07

@jitule1100 to nemyslim… moje už mi ani neodpoví na dotaz … dají recept a toť vše. Ne všichni ale má ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.25 15:40

Budu to ještě zjišťovat, jestli mi ona neřekla cenu 9000 za 3 péra, ale třeba jen 2,5 mg. Nějak se mi to nezdá. Byla tam velká řada, ještě ji pomalu najížděl počítač a já nechtěla zdržovat. Kupují tam pravidelně essentiale a vyjdou na 300 kč 100 tablet u nás v akci za 400 a jen 90 tablet, tak mě napadlo se zeptat na to munjaro a tak 10 minut než to našla a nebyla ani nijak vstřícná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
18.3.25 15:49

@Nika790
Já jsem začínala první dávku s 2 mg. Taky jsem se bála vedlejších účinků. Jsem mrňavá a začínala jsem ze 70 kg. Tak jsem udělala úvahu, že bude asi rozdíl, když někdo začne ze 110 kg a nebo ze 70 kg. Ale bála jsem se zbytečně. Kromě lehké nevolnosti první 2 dny po aplikaci je vše OK. Od té doby pokračuju se standardní dávkou 2,5 mg.
Plusy rozhodně převažují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková