Mounjaro injekce - kdo také hubne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
390
2.7.26 14:58
@Krasnav50 píše: Více

Já jsem ho osobně absolvovala, právě abych se dostala k tomu doktorovi na vážení a podle mého názoru tam mounjaro dost upozaďují. zkusila bych to jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.7.26 20:20

Nová

Zdravím Vás do komunity.

Pročítám si to zde od března, kdy jsem začala Mounjaro zvažovat. Po sebrání odvahy jsem si první dávku píchla 10. 4. 2026.

Jelikož jsem to pročítala poctivě od začátku, rychle jsem si sháněla inzulínky na zlatou dávku, ze ktere jsem měla radost… než jsem se tedy pročetla v diskuzi, že uz tam v mé době vlastne zase téměř není :lol:

Ale i tak jsem spokojená. V březnu jsem se vyhoupla na 111 kg. :,( Měřím 177 cm. Je mi 45 let. Nejdřív jsem zkoušela hubnout sama, za ten březen jsem se dostala na 108. Od 10. 4. na 2.5 mg. Nyní to tak střídám mezi 3.0 - 3.5 mg. Před pár dny jsem měla tři týdny stagnaci váhy. Ted už se to zase rozjelo. Nyní jsem na 99 kg.

Držím nám všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
3.7.26 21:14
@Mia77777 píše: Více

paráda, jen tak dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.7.26 08:09

Vysazení monjoura

Ahoj všichni, tak já už jsem na konci své hubnoucí cesty s mounjarem 🙏🏻 minulý rok 6.6.2025 jsem si aplikovala svou první dávku 2,5 mg, má váha byla tehdá 120,5 kg při výšce 165 cm 🙈 nejvyšší dávka mounjara na které jsem byla 7,5 mg. Včera moje úplně poslední dávka 2,5 mg a má konečná váha je nyní 69 kg ❤️ samozřejmě k tomu všemu patří i změna jídelníčku a rozhodně víc pohybu. Co se týká mě tak za celou dobu jsem neměla jediný vedlejší účinek - nevolnost, bolest hlavy, zácpa, opravdu vůbec nic.
Bylo to moje nejlepší rozhodnutí v životě a každému v mém okolí kdo se mě na Mounjaro ptá a přemýšlí o něm vždy jen doporučuji. Vám všem tady držím pěsti a nevzdávejte se :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.7.26 09:19

@Žofka87 dobra prace! O ukonceni jsi rozhodla ty nebo lekar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.7.26 11:39

@Kheila rozhodla jsem já, už jsem spokojená s váhou 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
4.7.26 11:57
@Žofka87 píše: Více

Dej pak vědět, jestli se vrátily chutě, hlad, váha atd…
A gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
4.7.26 12:38

Jak řešíš převislou kůži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59415
4.7.26 13:17

@Žofka87 super, tak za pár měsíců napiš jak to jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.26 22:12

Holky je tu někdo kdo zhubnul… a doktor mu po zhubnutí už nechce psát recept? Ze dne na den mi řekla ze uz mi to nenapíše… asi se to podle me melo udělat postupně? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
4.7.26 22:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.7.26 12:08

@Nellis26021988 já si myslím, že určitě postupně. Naposled co jsem debatovala se známou doktorkou (ona se staví k MJ pozitivně a neustále se o něm vzdělává) tak mi řekla, že léčba MJ by měla trvat minimálně 3 roky na optimální udržovací dávce. Jasně, že tě nikdo nebude nutit tak dlouho píchat MJ. Když nechceš, sekneš s tím ze dne na den… ale pro organismus je ta pomalá cesta nejlepší, ono ten jojo efekt není žádná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.7.26 07:28

Zajímalo by mě, jakou rychlostí hubnete a jak dlouho. Jestli si to nějak hlídáte a reagujete. Já mám dnes za sebou přesně 4m hubnutí. Chtěla jsem hubnout 6kg/měsíc, což se mi povedlo a dnes mám 24kg dole. Ted chci zpomalit, tahle rychlost není trvale dobrá. Myslím, že 4kg/měsíc by stačilo. Je tu někdo takový analytik jako já? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
8.7.26 12:07
@Velyska píše: Více

10 měsíců na MJ 24 kg dole.Ze začátku rychleji ted zhruba půl kila za týden. Záleží co hubneš-jestli tuky nebo svaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
9.7.26 10:19

Nevíte, kdo by to v Praze napsal i při BMI 28 bez nějakých půl ročních kontrol atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková