Mounjaro injekce - kdo také hubne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59404
20.5.25 21:32

@Kkkk993 já dostala ozempik ve studii na 6m, ale ty nevolnosti pořád stejné. Domluva byla že pokud bude vše ok zůstanu na něm, i když si ho budu hradit. na cukr efekt úžasný, ale jinak děs takže pak doktorka nabídl Mounjaro, že i na hubnutí to funguje lépe jen je to dražší, ale zase ne o tolik oproti O Ozempicu. Tam šla váha dolů hlavně 1. měsíc a pak už skoro nic, ale ani váha nešla nahoru. U mounjara jsme musela inzulín snížit a ne jak doktorka říkala že asi budu muset o trošku snížit ale nakonec celkem o dost jednotek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
21.5.25 06:41

Krásné ráno. Můj výsledkem po 9 týdnech je 17 kg dole :dance: :dance: :dance: jsem šťastná jako nikdy. Konečně to jde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.5.25 06:55

@bacova.mi to je skvěle! Mela jste prosim nějaké vedlejší účinky? A kolik berete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18705
21.5.25 07:21
@bacova.mi píše: Více

Krutá závist. To je víc než bych potřebovala :mrgreen: respektive chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
21.5.25 07:59

@Kkkk993 zatím žádné. 5 týdnů jsem měla 2,5mg a pak 5 mg, což mi zatím bohaté snaží, takže zatím navyšovat nehodlám. Asi měsíc mám trochu problémy se žaludkem. Ale trpím na to už roky, na záněty, především na jaře je to horší a když mám vyšší konzumaci čerstvé zeleniny. Což teď se změnou jídelníčku bylo hodně. Takže jsem omezila zeleninu pouze na vařenou nebo dušenou. Ale nemyslím si, že by to u mě zapříčinilo Mounjaro :lol:
Chtělo to hlavně si to v hlavě přepnout a žít jinak než do teď. Předtím jsem zkoušela terapeuta, čínskou medicínu včetně hladovky, přerušované půsty, obezitologa, Mysimbu, saxendu,… Ale když jsem nezměnila sebe a přístup k životu, tak to bylo vše bez účinku.
Začala jsem jíst z 90% opravdová jídla, vařím si doma ze základních surovin, minimum polotovarů a hlídám si v jídle bílkoviny, sacharidy, tuky, vlákninu a abych byla v kalorické deficitu. Ale striktně to nepočítám, že bych vážila vše na gram, to zas ne 😂
Recepty měli dobrý ohlas, tak jsem si založila IG, kam je vkládám pro inspiraci ;)
jidlemzazdravejsimja
Kdyby ses chtěla mrknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
21.5.25 08:09

@Kkkk993 ne nemám chuť, mela jsem myslim na Majálesu jedno pivo. Ted mi prijede z daleka kamoska na konci června, tak plánuju az tady si nějakou skleničku dat. Ale přestalo mi to úplně chutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.25 11:40

Mate nekde zaznamenano treba den po dni jak vam bylo? Kdy jste zacala videt ten ubytek na vaze? Jestli se vazite kazdy den nebo treba jednou za tyden? Docela me to zajima :) Ja si píchla první včera. Zatím tedy nějak nic necítím :D Je pravda, že nesnídám a mám první jídlo ve 12 každý den. Ael taky vstávám pozdě. Překládám do noci korejske a cinske serialy (mám to jako koníček, abych se nezbláznila a hlavně je to láska ke kdramatům a cdramatům) do toho hodně práce doma (máme int. eshopy) mám i šicí dílnu.. takže i to životní tempo je jiné než jinde.

@bacova.mi píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
21.5.25 13:12

@slunicko_aliki den po dni určitě ne. Od začátku je mi skvěle, jak jsem změnila celkově stravování a přidala pohyb. Vážím se pravidelně ve středu Jendou za týden. Každý den jsem zkoušela ze začátku, ale nemá to smysl se zbytečně stresovat. Pak najednou je další den na váze třeba o kilo navíc způsobené třeba zadržováním vody, hormonální změnou a už je člověk naštvaný. Takže to vážně nemá smysl každý den :D
Chce to pravidelnost, jíst menší porce, na talíři alespoň 30g bílkovin, k tomu nějaký zdravý tuk (oliv. Olej, semínka, oříšky, avokádo), a vlákninu (zelenina by měla tvořit na talíři podíl 1/2). Přidat pohyb, hodně pít a mít i dostatek kvalitního spánku, idelane 8 hodin (já mám 6-8). Když tohle není, jde to všechno hůř, tělo je ve stresu a přepíná se do módu,,zachraň si život,, a ukládá a ukládá 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
21.5.25 13:13

@slunicko_aliki tady mám jen takový přehled, jak mi to šlo týden po týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.5.25 13:48

@bacova.mi Největší změna byla hned první týden, to me fakt překvapilo, ale je to skvělé! Koukala jsem na vaše recepty na Instagramu, jste opravdu šikovná a inspirativní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18705
21.5.25 14:19

@bacova.mi moc ti to preju, takhle ty minusy vypadaji krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.5.25 14:53

Posílám nový nadpis na clanek o MJ.

Pacienti užívající novější léky MJ na hubnutí pravděpodobně během dvou let po vysazení opět dosáhnou své původní hmotnosti, uvádí studie.

Ja ale sama pevně věřím, jak se tu sdílí, i po vysazeni, je mozne váhu udržet v ramci mezi. Ne celou - pripadne ale nabrat jen část.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
21.5.25 15:14
@Kkkk993 píše: Více

Já nechci nic říkat, já to ale říkala!
Cituji oblíbence Korejse :)

Jojo je velmi rizikové ( pěkně shrnuto např. zde )

Nechápu tedy proč zbytečně hazardovat se svým zdravím?
Když MJ působí veskrze pozitivně a nejsou známy žádné vážné komplikace.
Jen preferuji nebrat dlouhodobě zbytečně vyšší udržovací dávku, než je nutné.

A to nemluvím o finančním přínosu, kdy na potravinách ušetříte více než dáte za samotnou drogu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
21.5.25 17:00

Kdo chce odpovědi na své otázky najde je určitě zde…

Na Hero hero se určitě přihlaste k odběru, stoji to za to.

https://herohero.co/…urkdvwrjophi

Na instagramu se každý den dozvíte hodně novinek…
 https://www.instagram.com/vojta_hubne?…

Skupina na FB je pro všechny obrovskou podporou.
Nepokladejte, ale hloupé dotazy a před každou vaší otázkou si projděte doporučené příspěvky.

https://www.facebook.com/…ilimundzaro/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
21.5.25 17:03
@Kkkk993 píše: Více

Jste hodně naivní, ale k některým poznání musí člověk dospět.

Proč zrovna vy byste s takovou jistotou měla patřit k těm 3-5%, které váhu udrží je mi záhadou, ale drzim vám pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková