Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@TýnkaK Přesně tak, asi bych ho taky udala. Týrat dítě?? ![]()
A jestli ti nepomůže doktorka, tak bych klidně i dr. vyměnila.
@ave71 píše:
Jo to jsem udělal, ale vše prošlo. Otec nepochybil nic neudělal.
Vyšetření dítěte sexuologem, psychiatrem… Klidně i dalšími. Týrané a zneužívané dítě je poznat i přes zavřený dveře, pro odborníka. Jsi v kontaktu s nějakou orgnizací, která by ti mohla poradit??
@TýnkaK píše:
![]()
![]()
![]()
Jak je, probůh, možné, že matka pošle dítě k člověku, před kterým sama ze strachu utekla??? Jak je možné, že tento syn vypráví o fyzickém týrání a matka ho OPĚT pošle do spárů tyrana??? Sorry, ale vážně si přijdeš normální??? Chudák dítě!!! Má zaděláno na celý život!!!
![]()
![]()
![]()
Tohle vše vím, ale po výhrůžkách z OSPODu typu: dítě nemá modřiny, neteče krev = nevykazuje známky násilí předávejte dítě otci jinak jde dítě do klokánka…
Ano nedala jsem a ted už mám na sociálce kárné řízení (otec tam má známou) a ted nás čeká soud, otec si podal že chce syna do své péče nebo střídavé.
@ave71
Psychika je mocná čarodějka, chudák malý, víš jak mu musí být??
Asi to nemáš jednoduché, ale udělala bych vše proto, aby malý k němu už nikdy více nemusel. Tohle je vážně o zdraví, hlavně psychické. Jak vůbec může nějaký soudce vynést takový rozsudek, když ví o týrání?? Teda doufám, že ví..
Myslím, že to bude vyvolaný psychikou. Oslabí se mu imunita a pak má rýmu, horečku apod. Měla bys co nejdřív s ním zajít za psychologem a nejlépe zamezit styk s jeho otcem… ![]()
@ave71 píše:
Tohle vše vím, ale po výhrůžkách z OSPODu typu: dítě nemá modřiny, neteče krev = nevykazuje známky násilí předávejte dítě otci jinak jde dítě do klokánka…
Ano nedala jsem a ted už mám na sociálce kárné řízení (otec tam má známou) a ted nás čeká soud, otec si podal že chce syna do své péče nebo střídavé.
já bych musela být tak sprostá napsat, co je to za člověka!!! Úplně nenávidím takový…
A psycholožka má jaký závěr.? Ta modřiny nesleduje, ne? Museli si přece vyžádat i její sdělení.
@dani24687 píše:
nikdo se neptal dítěte?
Nikdo nepodal žádost na diagnostikování zda se to vážně stalo a proto já vyhledala někoho kdo by tak malé dítě diagnostikoval. A dětské psycholožka ze syna vytáhla, že otec dítěti vážně ubližoval i proč. Vše bylo podáno na soud ale soud, že je to jen jednostranné
@ave71 píše:
Tak to jsou tam krávy nebeský, co neumí svojí práci. Pokud by mi tohle někdo řekl, okamžitě bych to hnala výš, jen abych nemusela vlastní dítě vystavit byť jedné vteřině ve společnosti někoho, kdo mu ublížil. Jak nesnášim Novu a jejich debilní hysterický reportáže, už bych jim volala. Udělala bych cokoliv. COKOLIV!!!
@ave71 píše:
máš pravdu, tohle je nejhorší, pokud dítě nemá nic viditelného tak OSPODky jsou většinou na straně otce a z matky udělaj tu která brání styku i když to tak není, a hrozí odebráním, chudák dítě - o to by jim mělo jít v první řadě, ale u nás to tak nefunguje ![]()
@ave71 píše:
Nikdo nepodal žádost na diagnostikování zda se to vážně stalo a proto já vyhledala někoho kdo by tak malé dítě diagnostikoval. A dětské psycholožka ze syna vytáhla, že otec dítěti vážně ubližoval i proč. Vše bylo podáno na soud ale soud, že je to jen jednostranné
Asi bych šla klidně i šlapat, abych měla na dobrýho právníka.
@ave71
jako znalecký posudek z oboru psychologie/psychiatrie je jednostranný?
Určitě to tím muže být.
Nás malý to měl ze školky. loni plakal a nechtěl tam chodit a byl pořad nemocný. pak se mu zalibilo a zvykl si a nemocnost se dost zlepšila. I doktorka říkala, že tím, že není v pohodě a je to pro něj stres tak víc marodí
@TýnkaK píše:
Tak to jsou tam krávy nebeský, co neumí svojí práci. Pokud by mi tohle někdo řekl, okamžitě bych to hnala výš, jen abych nemusela vlastní dítě vystavit byť jedné vteřině ve společnosti někoho, kdo mu ublížil. Jak nesnášim Novu a jejich debilní hysterický reportáže, už bych jim volala. Udělala bych cokoliv. COKOLIV!!!
Ano, udělat cokoliv. A rychle. Chudina malej. ![]()
@TýnkaK píše: