Možné vyvolání nemoci ze stresu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
25.9.13 17:33
@wildcherry píše:
Aaaa koukam, ze se tu pochybuje? :think:

Pokud bych pochybovala o tom, že zakladatelka kecá, určitě bych se neangažovala a rozhodně bych tomu nevěnovala tolik ze svého času a energie. Já jenom pochybuju o tom, že udělala všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
25.9.13 17:45

Holky a co kdybychom jí pomohly spíš najít možnost, co dělat než ji kritizovat, co všechno mohla a neudělala.. mám z ze zakladatelčina psaní dojem, že jí to jedno není.. kdyby bylo, přeci sem nepíše.
Někdo tady navrhl Samkovou, té už napsala. :palec: Dobrý, co by se dalo udělat ještě dál? Nic mě nenapadá, kromě toho, co už tu bylo zmíněno.. trestní oznámení bylo pro nedostatek důkazů zastaveno, jak jsem pochopila.. posudek psycholožky je jednostranný 8o (to je děs, ale dobrá no).
A co pediatrička nebo učitelka ve školce? Ty by ti nemohly dát nějaký papír s potvrzením, jak na tom malej je? Čím víc lidí, tím asi líp, myslím si..
Jinak pak už fakt nevidím jinou možnost než TV. A co bílý kruh bezpečí nebo tak nějak se to jmenuje, je to pro oběti násilných trestných činů? Nezkoušela si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.9.13 17:47

@gabousek tak mi vysvětlete, jak může být jednostranný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.9.13 17:47
@gabousek píše:
Holky a co kdybychom jí pomohly spíš najít možnost, co dělat než ji kritizovat, co všechno mohla a neudělala.. mám z ze zakladatelčina psaní dojem, že jí to jedno není.. kdyby bylo, přeci sem nepíše.
Někdo tady navrhl Samkovou, té už napsala. :palec: Dobrý, co by se dalo udělat ještě dál? Nic mě nenapadá, kromě toho, co už tu bylo zmíněno.. trestní oznámení bylo pro nedostatek důkazů zastaveno, jak jsem pochopila.. posudek psycholožky je jednostranný 8o (to je děs, ale dobrá no).
A co pediatrička nebo učitelka ve školce? Ty by ti nemohly dát nějaký papír s potvrzením, jak na tom malej je? Čím víc lidí, tím asi líp, myslím si..
Jinak pak už fakt nevidím jinou možnost než TV. A co bílý kruh bezpečí nebo tak nějak se to jmenuje, je to pro oběti násilných trestných činů? Nezkoušela si?

Celá diskuze je plná variant, co dělat. Já osobně jsem podala návrhů až dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.9.13 17:48

Toto jsem zakládala pro názor zda je možné vyvolání. A z důvodu, že dnes mi pediatrička řekla že to není možné aby si to vyvolalo. Nepotřebuji pochybnosti.
Děkuji těm co mne nekritizovali. Ono s psychopatem co má životní nápln týrat a mstít se přes dítě moc toho člověk nenadělá. A to nemluvím o strachu z této osoby.

Nemám peníze a ani známosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.9.13 17:50

@ave71 vyvolat nemoc psychicky rozhodně jde, na to nemusím být ani doktor, abych ti to řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.9.13 17:51

@TýnkaK Tak jsem to taky myslela :pankac:.Proto jsem psala i svou zkusenost.Teda mamcinu. Prala se jak lvice a ja diky ni mela stastne detsvi v komplet rodine az do dnes. Nikdy by me tomu cu… Nenechala :pankac:.vlastne diky ni si na nic zleho nepamatuji.Max par utrzku :jazyk:.Vice mene hezkych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.9.13 17:54
@gabousek píše:
Jinak pak už fakt nevidím jinou možnost než TV. A co bílý kruh bezpečí nebo tak nějak se to jmenuje, je to pro oběti násilných trestných činů? Nezkoušela si?

v kruhu bezpečí jsem byla hned jak malej řekl, že ho otec bije. Tam řekli najít psychologa udělat vyšetření. Udělala jsem.
Do školky začal chodit až ted od září jsou mu 3roky. A školka zná situaci a postavila se k tomu dobře. Otec nesmí narušovat řád, vidět syna a ani vyzvedávat. Otci podají info když bude mít zájem. Také vědí že otec se dal dohromady s militantníma otcema a hlavně s K213. a už je zažili jak se chovají a stresují děti.
Pediatrička na ospod psala zda už něco dělají s podezřením na ubližování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.9.13 17:55

@ave71 Mamka je taky nemela.Mas zaznamy ze ti ublizoval? Lekarske zpravy tve, i maleho jak marodil? Co soud, zadala jsi o upravu styku pod dozorem, kdyz ho dlouho nevidel, aspon docasne? Co podudek vasi mudr? Ucitelky ve skolce? Zkusit poslat vyjadreni svedku? Atd? Je toho dost co muzes zkusit!!!Co pozadani soudu o dozor(tim padem svedectvi) pri predani? Pozadat det. psychologa aby byl u toho? Policii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
25.9.13 18:02

@ave71 tak to je dobře, popravdě sama bych nevěděla, co dělat víc.. ono bez kontaktů, známých a peněz to jde dost ztuha.. ale je dobře, že se k tomu takhle postavila i pediatrička.. ještě mě napadlo, je ta psycholožka soudní znalkyně? Názor soudního znalce by měl mít větší váhu. Ale zas je to na tom, že měl, ne že nutně musí.. Co se zkusit optat na OSPODu v jiném městě, že bys tam vysvětlila situaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.9.13 18:02
@wildcherry píše:
@ave71 Mamka je taky nemela.Mas zaznamy ze ti ublizoval? Lekarske zpravy tve, i maleho jak marodil? Co soud, zadala jsi o upravu styku pod dozorem, kdyz ho dlouho nevidel, aspon docasne? Co podudek vasi mudr? Ucitelky ve skolce? Zkusit poslat vyjadreni svedku? Atd? Je toho dost co muzes zkusit!!!Co pozadani soudu o dozor(tim padem svedectvi) pri predani? Pozadat det. psychologa aby byl u toho? Policii?

Záznamy o mém napadání z dřívějška (spolužití nemám) ale z lonska ano. Řešilo se to na přestupkách. Ex si tam vzal známého jako svědka že ne nenapadl a tím se to uzavřelo. Také policie asistovala u pár předání otec se krotil a ospodu se policie nelíbila nakázali mi at nevolám policii jinak budu platit pokuty.
As. styk po tom ubližování se zprávou od dět. psycholožky jsem podala na soud a po zamítnutí se odvolala. A nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.9.13 18:12
@ave71 píše:
Záznamy o mém napadání z dřívějška (spolužití nemám) ale z lonska ano. Řešilo se to na přestupkách. Ex si tam vzal známého jako svědka že ne nenapadl a tím se to uzavřelo. Také policie asistovala u pár předání otec se krotil a ospodu se policie nelíbila nakázali mi at nevolám policii jinak budu platit pokuty.
As. styk po tom ubližování se zprávou od dět. psycholožky jsem podala na soud a po zamítnutí se odvolala. A nic

To neni mozny toto :roll: :zed:.Zkousej dal, obracej se a pis kam muzes. Zacala bych novym navrhem dohody na styk ditete s otcem. Napsat tam vsechny duvody proc si prejes, aby u prvnich navstev byl dozor, aby si syna nemohl odvezt, zatim(to tam zduraznuj),at vidi ze ochotna jsi, ale jde ti o dite, ne spor mezi vama. Doloz zpravy, posudky klidne i od rodiny,cokoli.Ukaz ze jsi ochotna udelat krok ty, ale za predpokladu bezpeci ditete. Vsechno co mas v ruce, posli jim kopie. Klidne i zpravu od policie, ze by jsi musela hradit pokuty atd.Za zkousku nic nedas :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
25.9.13 18:12

@ave71 to je na palici fakt, nevím proč tyhle blbý úřady vždycky čekaj, než se stane něco fakt děsivýho, než s tím něco začnou dělat. A pak budou ve zprávách na Nově házet vinu jeden na druhého… tohle je možný snad jen u nás :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.9.13 19:18

Otravuj je všechny. Pořád a pořád do kola. Každej, kdo se mihne kolem syna, ať napíše posudek (školka, pediatr, psychiatr…). Každýmu tím mávej pod nosem. A nevzdávej se. I bez známostí a peněz lze dělat spoutsa věcí. Obrátila bych se na advokátní komoru, podrobně vypsala situaci a zeptala se, zda je možné získat advokáta „na kasu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
25.9.13 19:27

Zakladatelko na právníka asi nemáš ale určitě zkus jsou i bezplatné advokátní kanceláře a vezmi s sebou všechny důkazy - papíry co máš, a že se tam jdeš poradit, že už nevíš jak dál, aby ti poradili, a změň dětskou doktorku pokud ti řekla tohle, mrzí mě co prožíváš ty a hlavně tvůj syn, ale když se to tak vleče aby to pak na něm nemělo vážné psychické následky - to pak není sranda, omlouvám se že tohle napíšu ale co je to za debila, kterej dokáže takhle ničit své zdravé dítě, je to magor a to jsem dost slušná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí