Možné vyvolání nemoci ze stresu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
25.9.13 16:48

Necetla jsem celou diskusi, ale kdyz jsem byla mala, mamka od fotra utekla(nevim jak ho nazvat, tatu mam od detsvi jineho).Taky slo o nasili, ale na mame a sestre. I tak jsem se pocuravala, kdyz si me mel vzit. Horecky,plac.Pani ucitelka i presne poznala co se deje a ze mam pred navstevou. Napsala mamce posudek, skvela mudr taky a uz sem k nemu nikdy nemusela.Zkus to taky. Drzim palce, malemu musi byt strasne, ale opravdu strasne kdyz ho predavas :roll:.A to nemluvim, pokud mu ublizuje :roll:…Preji moc sil a stesti :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.9.13 16:49
@ave71 píše:
Myslíš, že by jí to zajímalo? Že by pomohla?

Do hlavy jí nevidím, ale zkusit to musíš. Ty si nemůžeš dovolit nevyužít jakoukoliv cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.9.13 16:50

Mě se to prostě nezdá, řešíš to už dva roky, všechny orgány na to kašlou nebo jsou na straně přítele, to je takové hodně podezřelé :think:

• Citovat
  • Upravit
2616
25.9.13 16:52
@K-Black píše:
Mě se to prostě nezdá, řešíš to už dva roky, všechny orgány na to kašlou nebo jsou na straně přítele, to je takové hodně podezřelé :think:

Mně přijde, že to právě ŘEŠÍ nějak málo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.9.13 16:55
@TýnkaK píše:
Mně přijde, že to právě ŘEŠÍ nějak málo!!!

no já si projela profil, tak proto říkám dva roky.

• Citovat
  • Upravit
18305
25.9.13 17:01
@martina.se píše:
víš, co mi napadlo? sesmol anonym na pčr. že bydlíš tam a tam (adresa toho vola) a že v době (kdy tam kluk byl), se tam ozýval křik a pod. Pokud Ti kluk řekl, co se tam dělo, tak to sesmol tak, aby to jakože psal rozčilený soused. tohle pošli na pčr a na sociální odbor a hotovo. Opět, ze zákona mají povinnost to řešit.

Anonym = snížená věrohodnost podnětu (v hantýrce PČR). Počítejte s tím; prošetří to, ale hodně formálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.9.13 17:02
@K-Black píše:
no já si projela profil, tak proto říkám dva roky.

Já taky. Myslela jsem to tak, že tvrdí, jak řeší, ale nevyřešila lautr nic, jen jí každý poslal do tmy. A zase nic. Já už bych dávno lítala jak fúrie a každej policajt, soudce a sociálka v okruhu 30km by věděl, kdo jsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.13 17:04
@ave71 píše:
Jojo ten případ znám.

tak majzla na to. Pokuta je jako první, pak taková drasťárna, jako násilné předání dítěte otci. Musíš prostě udělat víc, vyhodí Tě dveřmi, šup za nima oknem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.13 17:04
@Jura007 píše:
Anonym = snížená věrohodnost podnětu (v hantýrce PČR). Počítejte s tím; prošetří to, ale hodně formálně.

ne, pokud se jedná o dítě. Vím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.13 17:05
@K-Black píše:
Mě se to prostě nezdá, řešíš to už dva roky, všechny orgány na to kašlou nebo jsou na straně přítele, to je takové hodně podezřelé :think:

já Ti řeknu, že mi to taky přijde nějaké divoké. Já bych se rvala za dítě jako lev a to všemi prostředky. Neexistovalo by, že by mě odněkud vyhodily a neřešilo se nic. :pocitac: když jsem projela předchozí diskuzi, tak se mi to tak nepozdává. Nechápu, že by ženská neudělala maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.9.13 17:07

Aaaa koukam, ze se tu pochybuje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.9.13 17:07
@martina.se píše:
ne, pokud se jedná o dítě. Vím to.

Moje zkušenost je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
25.9.13 17:08

To je zase téma :cert: Vidím rudě..Já bych udělal takový bordel, že by mě znali snad všude..Toto se musí řešit.. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
25.9.13 17:09
@wildcherry píše:
Aaaa koukam, ze se tu pochybuje? :think:

Přijde mi to postavené na hlavu, na můj vkus to trvá moc dlouho..Já už bych byla někde v TV..

• Citovat
  • Upravit
72725
25.9.13 17:10
@Jura007 píše:
Moje zkušenost je jiná.

záleží, o co konkrétně šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...