Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Třeba ji ex „drží pod krkem“ skrz nedostatek financí. Pak může o dítě natrvalo přijít „legální cestou“. I to už tu bylo.
Tak já si myslím, že jsem udělala maximum. Prvně ani nevím co pořádně dělat a hlavně když slyším předávat dítě otci jinak jdem do klokánka a jiné.
Možná jsem už vážně rezignovala a sekla se tím, že nepředám a doufám, že už konečně někdo pochopí kde je pravda.
Momentálně jsem sepsala stručný dopis na Fb Samkové
@Silwinka87 píše:
Přijde mi to postavené na hlavu, na můj vkus to trvá moc dlouho..Já už bych byla někde v TV..
tak nějak. prvně bych obvolala vše vč pánaboha, pak bych strašila na pčr tak dlouho, až bych je udyndala a nakonec bych udělala burgr na ospodu, že by si zapamatovali na 20let dopředu. Já jsem lev, za dítě se peru.
@Jura007 píše:
Třeba ji ex „drží pod krkem“ skrz nedostatek financí. Pak může o dítě natrvalo přijít „legální cestou“. I to už tu bylo.
Tak peníze vážně nemám. Nedávno mi skončil rodičák a až teprve ted mám výplatu která není nic moc.
A taky otec založil jinou rodinu a čeká dítě a na to poukazuje, že on je ten kdo je v pořádku a že dá dítěti rodinu.
@martina.se píše:
tak nějak. prvně bych obvolala vše vč pánaboha, pak bych strašila na pčr tak dlouho, až bych je udyndala a nakonec bych udělala burgr na ospodu, že by si zapamatovali na 20let dopředu. Já jsem lev, za dítě se peru.
Vůbec si nedokážu představit, že bych pro své dítě neudělala maximum..Ten zmetek by ho už neviděl ani přes tlusté sklo
![]()
@ave71 píše:
Tak peníze vážně nemám. Nedávno mi skončil rodičák a až teprve ted mám výplatu která není nic moc.
A taky otec založil jinou rodinu a čeká dítě a na to poukazuje, že on je ten kdo je v pořádku a že dá dítěti rodinu.
Neboj se ho..Mě přijde, že on ví, jak na tebe..Já bych udělala takový bugr a hnala bych to tak vysoko, že by mu žádní známí nebyli k ničemu..
![]()
@ave71 píše:
Tak já si myslím, že jsem udělala maximum. Prvně ani nevím co pořádně dělat a hlavně když slyším předávat dítě otci jinak jdem do klokánka a jiné.
Možná jsem už vážně rezignovala a sekla se tím, že nepředám a doufám, že už konečně někdo pochopí kde je pravda.Momentálně jsem sepsala stručný dopis na Fb Samkové
zavolej na tu linku důvěry. Pokud je tohle všechno pravda, prostě nemůžeš takhle rezignovaně čekat, co se posere. To o něj chceš fakt přijít? jde snad o dítě, ne?
@Jura007 píše:
V tomto pripade se mi to nezda.Biol.otec mel prachu a mamka utekla s nama k babicce a dedovi a zacinala od zacatku.Me neublizoval. i tak diky lidem a jejich posudku jsem uz k nemu nemusela. A to jsem mela 6let, mohli se me nekde ptat a neptali. Zpravy mamky od policie a nemocnice stacily taky. A to je vic jak 20 let a to se teprve tehdy neresilo jako dnes.
@Silwinka87 píše:
Vůbec si nedokážu představit, že bych pro své dítě neudělala maximum..Ten zmetek by ho už neviděl ani přes tlusté sklo![]()
tak nějak. Já bych věděla, jak na to.. prostě se člověk nesmí nechat.
@martina.se píše:
zavolej na tu linku důvěry. Pokud je tohle všechno pravda, prostě nemůžeš takhle rezignovaně čekat, co se posere. To o něj chceš fakt přijít? jde snad o dítě, ne?
Přesně..Ty nemáš čas..Ty musíš jednat..Nebo na to doplatíte a nejvíc tvoje dítě..To nesmíš dovolit, sakra..
![]()
Hlavně dítě už má věk na to aby bylo možno ho vyslechnout, nechce se mi teď dohledávat kolik mu je. Takže proto se mi to nezdá. děcko dokáže říct že je bité, že je bité přes přirození a nevím co dál. Ano malé děti si vymýšlí, ale od toho jsou psychiatři a psychologové, aby zjistili zda si dítě vymýšlí nebo ne.
Osobně bych toto nikdy nepřipustila, a ani pokutu za zamezení styku s otcem bych nedostala, protože bych to prostě takhle nedělala.
Tak pak dej vědět, zda se ti Samková ozve. Tohle je fakt šílený. ![]()
Přece musí být NĚCO co vám pomůže.
@K-Black píše:
Hlavně dítě už má věk na to aby bylo možno ho vyslechnout, nechce se mi teď dohledávat kolik mu je. Takže proto se mi to nezdá. děcko dokáže říct že je bité, že je bité přes přirození a nevím co dál. Ano malé děti si vymýšlí, ale od toho jsou psychiatři a psychologové, aby zjistili zda si dítě vymýšlí nebo ne.
Osobně bych toto nikdy nepřipustila, a ani pokutu za zamezení styku s otcem bych nedostala, protože bych to prostě takhle nedělala.
myslím nějak 3 roky. A nepochopila jsem, jak může soudce říct, že znalecký posudek z oboru psychologie je jednostranný? Byl to znalecký posudek, zakladatelko? Nechala sis ho vůbec nechat udělat? Nechal ho udělat soud?
@ave71 píše:
Možná jsem už vážně rezignovala a sekla se tím, že nepředám a doufám, že už konečně někdo pochopí kde je pravda.Momentálně jsem sepsala stručný dopis na Fb Samkové
Neudělala. Pokud bys udělala opravdu všechno, měla bys přinejmenším kompletně perfektně zjištěno, jaké jsou tvoje možnosti a minimálně třikrát už bys všechno absolvovala. Po dvou letech stále nevíš, co dělat a to je trestuhodné!!! Ty jsi totiž tím pádem přispěla k tomu, že bylo synovi ubližováno!!! Jen pro to, že nevíš!!! To je prostě strašný…
Doufat, že tě někdo pochopí a sedět s rukama v klíně je vážně nejlepší strategie.
Rezignovat na situaci, kdy je v sázce vlastní dítě- to mi taky hlava nebere. ![]()
edit. stručný dopis je k ničemu. Z toho nemůže pochopit, jak je situace zašmodrchaná a hlavně závažná.
Příspěvek upraven 25.09.13 v 17:34
Já se to bála napsat, že dostanu do držky