Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sovička 00 Ahoj, tak dneska zase špiním a dost mě i bolí podbřišek. Zkusila jsem před hodinou test a výsledek jsem přiložila. Tak jsem si dala Ascorutin a budu doufat
… Jak se cítíš Ty?
@Imiška94 já ještě test nedělala ale mám to nějak divné první den špinění pak v noci úplně hodně silná a teď úplně to mám slabě růžové.
Můžu mít klidně celý den tampon. Takže vůbec nevím
Až ms skončí tak zkusím test.
Pokud bude negativní tak budu pít korhylovy čaj a budem se snažit dál:-)
A tobě držím palce snad ti test bude sílit a konečně se dočkas pořádně silné čárky
![]()
@Sovička 00 Držím pěsti, ať ri to vyjde
… No já pořád špiním i přes ten ascorutin, tak nevím. Asi zítra zavolám doktorce ![]()
@Imiška94 Však jo zkus zavolat a pak mi dej vědět jak si dopadla
Taky ti držím palce aby ti to dobře dopadlo
![]()
Snad nám to neodešlo s ms ![]()
Mě se to stalo v února…v březnu jsem měla ovu až 19dc a mesicky až 34dc…teď se mi to srovnalo a ovu už zase 14dc…
@Sovička 00 Tak doktorka si mě vezme až v úterý, do té doby musí prtě ukázat, že umí bojovat ![]()
@Imiška94 ještě ne bojím se toho že když si ho udělám budu zase zklamaná a co ty jak se cítíš zatim vše v pořádku??
@Sovička 00 Nevím, taky se teď bojím. V úterý odpoledne jsem přestala špinit, ale teď se mi to vrátilo. Hrozně se bojím…
@Imiška94 mám to stejný má mi skončila ale včera jsem začala pít korhylovy čaj a dneska spinim jen po utřený.
Ale od posledního dne ms cítím jak mám nafoukly podbřišek vůbec netuším z čeho to je mám migrénu a pořád mi je nevolno ale i tak se bojím toho testu
@Imiška94 uvidíš že to bude dobrý třeba to je jen to že se cisti.
Testy si děláš zda čárka slábne??
Připadá mi, že ze čtvrtka a z dneška jsou stejné, ale to nemusí nic znamenat. Špinit jsem zase přestala, ale podbrišek ještě trochu pobolívá. Už si ten test udělej a někde jsem četla, že kontryhel by ti mohl zpusobit potíže. Napřed radši testni, než si dáš hrneček.