Mistrovství v hokeji 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
19.5.16 18:00
@Callipo90 píše:
My jedeme na nákup holky… musím se uklidnit :,( :lol:
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.5.16 18:13

Ach jo, z hokeje jsem měla ho.no, výsledek na ho.no, opít se jít nemůžu, tak já nevím, co budu dělat :,(

• Citovat
  • Upravit
2344
19.5.16 18:21

@Tunrida dej si neco dobryho! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
19.5.16 18:29

Taky už jsem si dala, ale moc to nepomohlo. Škoda, je mi jich líto, bezvadnej tým!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
19.5.16 18:30

Tak i slzička ukápla. Ale na kluky jsem pyšná. O to větší vztek mám na rozhodčí. Nechápu, jak na mistrovství světa můžou procházet takový chyby. V NHL by si rozhodčí ani neškrtli :zed:.
Hoši, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.5.16 18:43

@Basterao Nepomáhá :lol: Ale malej konečně usnul, tak se snad zase hodím do klidu.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.5.16 18:44

@tterka Výkon rozhodčích je letos opět výsměch :roll: Nad tím už by se měl někdo zamyslet.

• Citovat
  • Upravit
36504
19.5.16 20:22

Jsem docela zklamaná a kluků je mi líto. Hráli dobře, měli našlápnuto. Úvodní západ s Rusy byl famózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61107
19.5.16 20:47

Tak to holky nevyslo :,( tak se tu uvidime za rok :lol: nebo v zari pri svetovej poharu :mavam: ale ostudu kluci neudelali :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.5.16 21:43
@a12 píše:
Tak to holky nevyslo :,( tak se tu uvidime za rok :lol: nebo v zari pri svetovej poharu :mavam: ale ostudu kluci neudelali:

V žádném případě :palec:

• Citovat
  • Upravit
3677
20.5.16 07:55

Tak jsem si z toho musela koupit něco na sebe :lol:… tak příští rok děvčata :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
20.5.16 08:13

@Callipo90
Jen už bez Vůjtka, škoda… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
20.5.16 09:00
@hehehe píše:
@Callipo90

Třeba si to ještě rozmyslí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
20.5.16 09:49
@hehehe píše:
@Callipo90

Jojo, je to škoda. Je to skvělý trenér a kluky hodně naučil. Na druhou stranu už je to starší člověk a takové mistrovství je obrovský nápor na nervy (i když tedy jsem fakt obdivovala ten jeho klid při zápasech). Ale potřeboval k sobě 3 asistenty, což samo o sobě dokazuje, že sám už si na to netroufá - i když je super :palec: :potlesk:
Ráda bych ho příští rok na mistrovství ještě viděla, ale to je ve hvězdách :think:
Každopádně pokud kluci zůstanou ve stávají sestavě, zamakají na přesilovkách a samostatných nájezdech, tak příští rok nás medaile nemine. Jsou to hvězdy - komplet, celý tým včetně trenéra a asistentů. Klobouk dolů. Už teď se těším na příští rok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61107
20.5.16 10:02

Je to mlady tym myslim, ze maj budoucnost :pankac: ale trochu si bojim aby ty mlady z extraligy nesli nekam do NHL nebo Ruska a tam se nezahrabali :think: ja jsem zvedava na svetovy pohar v zari, tak by meli mit vsechny zeme to nejlepsi co maj… meli by tam bejt hodne hraci z nhl mozna i jagr :lol: tak jsem hodne zvedava jak si nasi povedou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová