Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Callipo90 píše:
My jedeme na nákup holky… musím se uklidnit![]()
Ach jo, z hokeje jsem měla ho.no, výsledek na ho.no, opít se jít nemůžu, tak já nevím, co budu dělat ![]()
Taky už jsem si dala, ale moc to nepomohlo. Škoda, je mi jich líto, bezvadnej tým!
Tak i slzička ukápla. Ale na kluky jsem pyšná. O to větší vztek mám na rozhodčí. Nechápu, jak na mistrovství světa můžou procházet takový chyby. V NHL by si rozhodčí ani neškrtli
.
Hoši, děkuji ![]()
@Basterao Nepomáhá
Ale malej konečně usnul, tak se snad zase hodím do klidu.
@tterka Výkon rozhodčích je letos opět výsměch
Nad tím už by se měl někdo zamyslet.
Jsem docela zklamaná a kluků je mi líto. Hráli dobře, měli našlápnuto. Úvodní západ s Rusy byl famózní.
Tak to holky nevyslo
tak se tu uvidime za rok
nebo v zari pri svetovej poharu
ale ostudu kluci neudelali ![]()
@a12 píše:
Tak to holky nevyslotak se tu uvidime za rok
nebo v zari pri svetovej poharu
ale ostudu kluci neudelali:
V žádném případě ![]()
Tak jsem si z toho musela koupit něco na sebe
… tak příští rok děvčata ![]()
@hehehe píše:
@Callipo90
Jen už bez Vůjtka, škoda…
Třeba si to ještě rozmyslí ![]()
@hehehe píše:
@Callipo90
Jen už bez Vůjtka, škoda…
Jojo, je to škoda. Je to skvělý trenér a kluky hodně naučil. Na druhou stranu už je to starší člověk a takové mistrovství je obrovský nápor na nervy (i když tedy jsem fakt obdivovala ten jeho klid při zápasech). Ale potřeboval k sobě 3 asistenty, což samo o sobě dokazuje, že sám už si na to netroufá - i když je super
![]()
Ráda bych ho příští rok na mistrovství ještě viděla, ale to je ve hvězdách ![]()
Každopádně pokud kluci zůstanou ve stávají sestavě, zamakají na přesilovkách a samostatných nájezdech, tak příští rok nás medaile nemine. Jsou to hvězdy - komplet, celý tým včetně trenéra a asistentů. Klobouk dolů. Už teď se těším na příští rok ![]()
Je to mlady tym myslim, ze maj budoucnost
ale trochu si bojim aby ty mlady z extraligy nesli nekam do NHL nebo Ruska a tam se nezahrabali
ja jsem zvedava na svetovy pohar v zari, tak by meli mit vsechny zeme to nejlepsi co maj… meli by tam bejt hodne hraci z nhl mozna i jagr
tak jsem hodne zvedava jak si nasi povedou..