Mistrovství v hokeji 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
19.5.16 14:46
@tterka píše: :lol: :mrgreen: :lol:
Podle toho videa jsem na 100% chlap :lol: :lol: :lol:
Prožívám hokej úplně šíleně moc. Miluju hokej. Na autě vlaječky, na ruce fanouškovský náramek, na sobě dres :srdce: :lol:
Už se nemůžu dočkat, až amíkům natrhneme pr… :mrgreen:. Máme letos fakt kluky šikovný a věřím, že tentokrát budeme mít nějaký kov :potlesk:
(A kdyby nááááhodou ne, i přesto budu na naše kluky fakt pyšný, protože hrají skvěle).
Fandím s dvanáctiletým synkem, toho se mi podařilo před lety nakazit svou láskou k hokeji. Letos lámu i dcerku, ale ta tomu ještě moc nerozumí, takže raději běhá s holkama po venku. A když se náhodou přichomýtne k hokeji, tak chvíli fandí a potom někam zmizí…

No, a manžel :zed: :zed: :zed: Úplně hokejový ignorant… On celkově sportu moc nedává, ale že ho nebere ani mistrovství? No to jsem v životě neviděla. Tak doufám, že bude dneska v práci co nejdéle, ať mi to fandění nezkazí. Beztak posledně jak jsme prohráli, tak za to mohl ten můj starej, protože byl doma a blbě do toho remcal :zed: :lol:

Já už se tááák těším. Ať už to začne… Jo, a v průběhu boje fakt na emiminu nebudu, možná o přestávkách - pokud mě neklepne :mrgreen:

Jako mně to celkově přijde, že o tom mistráku fandí víc ženských, než chlapů. Aspoň tady u nás kolem. Ignoranti to jsou :cert: Manžela to taky nezajímalo. Ale začalo, muselo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.5.16 14:47
@tterka píše:
Jak jako úplně blbej čas? Malá musí počkat :-D. Já „musela“ děti v úterý omluvit ze školy :mrgreen: :lol: :mrgreen: - tomu jsem říkala blbej čas :mrgreen:

Nene :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3677
19.5.16 14:47
@Tunrida píše:
Jako mně to celkově přijde, že o tom mistráku fandí víc ženských, než chlapů. Aspoň tady u nás kolem. Ignoranti to jsou :cert: Manžela to taky nezajímalo. Ale začalo, muselo :mrgreen:

Ehm tak já se přiznám, že u nás v rodině se na hokej koukalo, kouká a koukat bude, neje na mistrovství. A taky jsem k tomu svýho chlapa musela trošku dovýst, ale teď už je taky fanda, takže dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.5.16 14:49
@radkka píše:
@Basterao USA letos nehrají nic moc, těch se moc nebojím, s Kanadou by to bylo horší.
Čistě teoreticky by je kluci měli vyklepnou v pohodě, mají na to. Ale ta praxe, ta je o nervy :lol:
  • Citovat
  • Upravit
a12
61088
19.5.16 14:51
@Callipo90 píše:
Nebo taky nechytneme nikoho, že :mrgreen: stát se to může… 50/50 :lol: ale i tak nevadí, letos hrají opravdu dobře.

taky moznost no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.5.16 14:53
@Callipo90 píše:
Ehm tak já se přiznám, že u nás v rodině se na hokej koukalo, kouká a koukat bude, neje na mistrovství. A taky jsem k tomu svýho chlapa musela trošku dovýst, ale teď už je taky fanda, takže dobrý :mrgreen:

U nás to taky vždycky bralo víc mě a mamku. Táta kouká, ale kdyby nekoukal, tak je mu to jedno :mrgreen: No a brácha nevím :think:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.5.16 14:53
@Callipo90 píše:
Nebo taky nechytneme nikoho, že :mrgreen: stát se to může… 50/50 :lol: ale i tak nevadí, letos hrají opravdu dobře.

Kušuj babo :cert:

• Citovat
  • Upravit
5532
19.5.16 14:55
@Lonna píše:
Tywoe :-D :-D

Mno jooo no :oops: :lol: :oops:
Náhodou první tři hodiny si poctivě ve škole odseděly :-D. Jednou za čas se to může :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 14:56
@tterka píše:
Mno jooo no :oops: :lol: :oops:
Náhodou první tři hodiny si poctivě ve škole odseděly :-D. Jednou za čas se to může :-D :-D :-D

Souhlasím :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 14:59
@Tunrida píše:
Kušuj babo :cert:

Hele já do toho dám všechno :lol:, ale ještě ti kluci naši no :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
@Tunrida píše:
Jako mně to celkově přijde, že o tom mistráku fandí víc ženských, než chlapů. Aspoň tady u nás kolem. Ignoranti to jsou :cert: Manžela to taky nezajímalo. Ale začalo, muselo :mrgreen:

Já jsem s tím mým už 16 let a pořád ještě se na hokej nenaučil :zed:. Ale ona celá jeho rodinka je v tomhle divná :mrgreen:. Já se minulý týden chytla s tchýní, když syn chtěl doma fandit a ona ho chtěla táhnout na nákupy. Prý toho kluka úplně zkazím 8o :mrgreen:. A když potom viděla vlajky na autě, tak jsem myslela, že mě pošle do blázince. Ale já se nedám :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
@Tunrida píše:
Nene :mrgreen:

Jojo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 15:01
@tterka píše:
Já jsem s tím mým už 16 let a pořád ještě se na hokej nenaučil :zed:. Ale ona celá jeho rodinka je v tomhle divná :mrgreen:. Já se minulý týden chytla s tchýní, když syn chtěl doma fandit a ona ho chtěla táhnout na nákupy. Prý toho kluka úplně zkazím 8o :mrgreen:. A když potom viděla vlajky na autě, tak jsem myslela, že mě pošle do blázince. Ale já se nedám :lol: :mrgreen: :lol:

Tchyňka je typická ordinačka, ne? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
19.5.16 15:02
@Callipo90 píše:
Hele já do toho dám všechno :lol:, ale ještě ti kluci naši no :mrgreen: :lol:

Hele, já myslím, že kdyby ti naši kluci šikovný věděli, že je kvůli nim založená diskuze na maminkovském serveru, a že jim fandí banda skvělých mamin, tak by určitě vyhráli, už jen kvůli nám :lol: :mrgreen: :lol:

A já jim věřím, prostě to dají. Sakra, jsem si měla vsadit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.5.16 15:03
@tterka píše:
Jojo :mrgreen:

Tak to seš hustá :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek