Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tterka píše:
Jak jako úplně blbej čas? Malá musí počkat. Já „musela“ děti v úterý omluvit ze školy
![]()
![]()
- tomu jsem říkala blbej čas
Nene ![]()
@Tunrida píše:
Jako mně to celkově přijde, že o tom mistráku fandí víc ženských, než chlapů. Aspoň tady u nás kolem. Ignoranti to jsouManžela to taky nezajímalo. Ale začalo, muselo
Ehm tak já se přiznám, že u nás v rodině se na hokej koukalo, kouká a koukat bude, neje na mistrovství. A taky jsem k tomu svýho chlapa musela trošku dovýst, ale teď už je taky fanda, takže dobrý ![]()
@Callipo90 píše:
Nebo taky nechytneme nikoho, žestát se to může… 50/50
ale i tak nevadí, letos hrají opravdu dobře.
taky moznost no ![]()
@Callipo90 píše:
Ehm tak já se přiznám, že u nás v rodině se na hokej koukalo, kouká a koukat bude, neje na mistrovství. A taky jsem k tomu svýho chlapa musela trošku dovýst, ale teď už je taky fanda, takže dobrý
U nás to taky vždycky bralo víc mě a mamku. Táta kouká, ale kdyby nekoukal, tak je mu to jedno
No a brácha nevím ![]()
@Callipo90 píše:
Nebo taky nechytneme nikoho, žestát se to může… 50/50
ale i tak nevadí, letos hrají opravdu dobře.
Kušuj babo ![]()
@Lonna píše:
Tywoe![]()
Mno jooo no
![]()
Náhodou první tři hodiny si poctivě ve škole odseděly
. Jednou za čas se to může
![]()
@tterka píše:
Mno jooo no![]()
![]()
Náhodou první tři hodiny si poctivě ve škole odseděly. Jednou za čas se to může
![]()
![]()
Souhlasím
![]()
@Tunrida píše:
Kušuj babo
Hele já do toho dám všechno
, ale ještě ti kluci naši no
![]()
@Tunrida píše:
Jako mně to celkově přijde, že o tom mistráku fandí víc ženských, než chlapů. Aspoň tady u nás kolem. Ignoranti to jsouManžela to taky nezajímalo. Ale začalo, muselo
Já jsem s tím mým už 16 let a pořád ještě se na hokej nenaučil
. Ale ona celá jeho rodinka je v tomhle divná
. Já se minulý týden chytla s tchýní, když syn chtěl doma fandit a ona ho chtěla táhnout na nákupy. Prý toho kluka úplně zkazím
. A když potom viděla vlajky na autě, tak jsem myslela, že mě pošle do blázince. Ale já se nedám
![]()
@tterka píše:
Já jsem s tím mým už 16 let a pořád ještě se na hokej nenaučil. Ale ona celá jeho rodinka je v tomhle divná
. Já se minulý týden chytla s tchýní, když syn chtěl doma fandit a ona ho chtěla táhnout na nákupy. Prý toho kluka úplně zkazím
![]()
. A když potom viděla vlajky na autě, tak jsem myslela, že mě pošle do blázince. Ale já se nedám
![]()
![]()
Tchyňka je typická ordinačka, ne?
![]()
@Callipo90 píše:
Hele já do toho dám všechno, ale ještě ti kluci naši no
![]()
Hele, já myslím, že kdyby ti naši kluci šikovný věděli, že je kvůli nim založená diskuze na maminkovském serveru, a že jim fandí banda skvělých mamin, tak by určitě vyhráli, už jen kvůli nám
![]()
A já jim věřím, prostě to dají. Sakra, jsem si měla vsadit ![]()
Jako mně to celkově přijde, že o tom mistráku fandí víc ženských, než chlapů. Aspoň tady u nás kolem. Ignoranti to jsou
Manžela to taky nezajímalo. Ale začalo, muselo