Mistrovství v hokeji 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
19.5.16 13:42
@Callipo90 píše:
Tak snad tak neprožívá i prohru :lol: abyste ho dvě hodiny neutěšovali :lol:

ne, jemu je zatím naštěstí jedno, kdo komu gól dal, hlavně, jak se může radovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
19.5.16 13:42

@Callipo90 :lol: Já když si vezmu koho mám doma, tak si umím ty vousy odmyslet a je to samej pěknej chlap :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
19.5.16 13:43
@martina.se píše:
ne, jemu je zatím naštěstí jedno, kdo komu gól dal, hlavně, jak se může radovat :lol: :lol:

No tak bacha na sousedy u otevřeného okna :mrgreen: :lol: Aby ti malýho někdo nepřetáhnul po zadku českou vlajkou :lol:

• Citovat
  • Upravit
a12
61088
@NudleV píše:
Jeeeee holky, taky budu sledovat! Manžel chudák v zahraničí bude dostávat jen informační sms… uz se nemůžu dočkat, věřím ze to zvládnou! :palec:jojo proto za hoďku odcházím domů od mamky a jdu to sledovat sama v klidu :mrgreen: pro jistotu

taky to nedavam nekaj sport sleovat s mamou :mrgreen: v zime u me frci biatlon, a mama proste jiny umisteni nez na bedne nebere at je to co je to :mrgreen: :mrgreen: samozrejme sama poradne nikdy nesportovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

Proč vám zamkli diskuzi? :lol:

• Citovat
  • Upravit
11700
19.5.16 13:44

Už se ví, kdo bude dneska v bráně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
@martina.se píše:
ne, jemu je zatím naštěstí jedno, kdo komu gól dal, hlavně, jak se může radovat :lol: :lol:

To je roztomilýýýý :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
@martina.se píše:
u nás fandí hlavně dítě, umí výborně řvát gól a prožít to.. jen doufám, že dneska bude co prožívat :lol: :lol:

syn taky rval rodostny gooool a tleskal kdyz jsme dostali od svycaru gol :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
19.5.16 13:45

@a12 přesně… je to náročné, radši vyklidim pole :mrgreen:

Tak v 15:15 jsem tady! :pankac: :mavam:

Příspěvek upraven 19.05.16 v 13:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.5.16 13:46
@Kattynka000 píše:
Já zas nepochopila ty hate komentáře na slováky.. Jako ku*va co to je? :roll: Hold se jim prostě nerodí hokejové špici, ale měli na to se dostat dost daleko a že skončili? No a co, hold byli lepší a nikdo mi nevyvrátí, že nejlepšími zlatými hochy jsme byli, když jsme byli ČSR.. :think: POstoupit slováci a my ne, tak fandím bratrům :nevim: U nás se mamča tehdy držela toho, že jí je jedno kdo vyhraje, buď naši nebo našia :mrgreen: (Mamka je na půl slovenka, manžel je napůl slovák.. ) Takže když hrálo ČR-SK tak to bylo u nás veselé :mrgreen: :lol:

No přesně :roll: oni mají velké problémy ve svazu, to by měli všichni řešit a tlačit, aby se to změnilo, jinak hokej půjde do kytek. Oni mají dobré hráče, ale ti jim odmítli přijet, k tomu hodně zranění :nevim: Je mi líto, že vypadly, ale prostě proč jim nadávat? Po tomhle bych už neměla chuť jet znovu reprezentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Callipo90 píše:
To nedám :lol: nestíhám ani dočítat a zase mě emimino vyhazuje :lol: neočekávaná chyba :nevim:

Mělo by se to přepsat na očekávanou chybu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088

@Kattynka000 si pis, kdyz si dal prvni gol na MS tak me to az dojalo..chodili jsme do stejny skoly, ale on je teda o tri roky mladsi.. ale jeho bracha byl muj spoluzak a moje tajna laska :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 13:47
@Tunrida píše:
Proč vám zamkli diskuzi? :lol:

Ta nebyla naše, ta byla PhDr. Broskvičky nebo jak se ten pacient jmenoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12