Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Callipo90 píše:
Tak snad tak neprožívá i prohruabyste ho dvě hodiny neutěšovali
…
ne, jemu je zatím naštěstí jedno, kdo komu gól dal, hlavně, jak se může radovat
![]()
@Callipo90
Já když si vezmu koho mám doma, tak si umím ty vousy odmyslet a je to samej pěknej chlap
![]()
@martina.se píše:
ne, jemu je zatím naštěstí jedno, kdo komu gól dal, hlavně, jak se může radovat![]()
No tak bacha na sousedy u otevřeného okna
Aby ti malýho někdo nepřetáhnul po zadku českou vlajkou ![]()
@NudleV píše:
Jeeeee holky, taky budu sledovat! Manžel chudák v zahraničí bude dostávat jen informační sms… uz se nemůžu dočkat, věřím ze to zvládnou!jojo proto za hoďku odcházím domů od mamky a jdu to sledovat sama v klidu
pro jistotu
taky to nedavam nekaj sport sleovat s mamou
v zime u me frci biatlon, a mama proste jiny umisteni nez na bedne nebere at je to co je to
samozrejme sama poradne nikdy nesportovala ![]()
@martina.se píše:
ne, jemu je zatím naštěstí jedno, kdo komu gól dal, hlavně, jak se může radovat![]()
To je roztomilýýýý
![]()
@martina.se píše:
u nás fandí hlavně dítě, umí výborně řvát gól a prožít to.. jen doufám, že dneska bude co prožívat![]()
syn taky rval rodostny gooool a tleskal kdyz jsme dostali od svycaru gol ![]()
@a12 přesně… je to náročné, radši vyklidim pole ![]()
Tak v 15:15 jsem tady!
![]()
Příspěvek upraven 19.05.16 v 13:50
@Kattynka000 píše:
Já zas nepochopila ty hate komentáře na slováky.. Jako ku*va co to je?Hold se jim prostě nerodí hokejové špici, ale měli na to se dostat dost daleko a že skončili? No a co, hold byli lepší a nikdo mi nevyvrátí, že nejlepšími zlatými hochy jsme byli, když jsme byli ČSR..
POstoupit slováci a my ne, tak fandím bratrům
U nás se mamča tehdy držela toho, že jí je jedno kdo vyhraje, buď naši nebo našia
(Mamka je na půl slovenka, manžel je napůl slovák.. ) Takže když hrálo ČR-SK tak to bylo u nás veselé
![]()
No přesně
oni mají velké problémy ve svazu, to by měli všichni řešit a tlačit, aby se to změnilo, jinak hokej půjde do kytek. Oni mají dobré hráče, ale ti jim odmítli přijet, k tomu hodně zranění
Je mi líto, že vypadly, ale prostě proč jim nadávat? Po tomhle bych už neměla chuť jet znovu reprezentovat.
@Callipo90 píše:
To nedámnestíhám ani dočítat a zase mě emimino vyhazuje
neočekávaná chyba
Mělo by se to přepsat na očekávanou chybu ![]()
@Kattynka000 si pis, kdyz si dal prvni gol na MS tak me to az dojalo..chodili jsme do stejny skoly, ale on je teda o tri roky mladsi.. ale jeho bracha byl muj spoluzak a moje tajna laska
![]()
@Tunrida píše:
Proč vám zamkli diskuzi?
Ta nebyla naše, ta byla PhDr. Broskvičky nebo jak se ten pacient jmenoval ![]()
@radkka píše:
Mělo by se to přepsat na očekávanou chybu
A smějící se smajlík ![]()