Mistrovství v hokeji 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61091
19.5.16 14:19

Meli by jim v tom blazinci ten net zakazat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.5.16 14:19
@Tunrida píše:
Nezájem, o hokeji, biatlonu a tenise mají děti smůlu :lol: Nauč ji fandit s tebou ;) :lol:

přesně jak u nás, plus olympiáda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 14:21
@martina.se píše: :mrgreen: je to lump, ale zatím to tolerujem, přeci jen 21 m ještě není tolik :lol:

Ale měli byste mu to začít pomalu vysvětlovat, aby věděl, která ta strana je vlastně správná :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
19.5.16 14:22
@Callipo90 píše:
A tohle si každá holky povinně pusťte :lol:http://www.onetv.cz/…-v-hokeji-vy

:lol: :mrgreen: :lol:
Podle toho videa jsem na 100% chlap :lol: :lol: :lol:
Prožívám hokej úplně šíleně moc. Miluju hokej. Na autě vlaječky, na ruce fanouškovský náramek, na sobě dres :srdce: :lol:
Už se nemůžu dočkat, až amíkům natrhneme pr… :mrgreen:. Máme letos fakt kluky šikovný a věřím, že tentokrát budeme mít nějaký kov :potlesk:
(A kdyby nááááhodou ne, i přesto budu na naše kluky fakt pyšný, protože hrají skvěle).
Fandím s dvanáctiletým synkem, toho se mi podařilo před lety nakazit svou láskou k hokeji. Letos lámu i dcerku, ale ta tomu ještě moc nerozumí, takže raději běhá s holkama po venku. A když se náhodou přichomýtne k hokeji, tak chvíli fandí a potom někam zmizí…

No, a manžel :zed: :zed: :zed: Úplně hokejový ignorant… On celkově sportu moc nedává, ale že ho nebere ani mistrovství? No to jsem v životě neviděla. Tak doufám, že bude dneska v práci co nejdéle, ať mi to fandění nezkazí. Beztak posledně jak jsme prohráli, tak za to mohl ten můj starej, protože byl doma a blbě do toho remcal :zed: :lol:

Já už se tááák těším. Ať už to začne… Jo, a v průběhu boje fakt na emiminu nebudu, možná o přestávkách - pokud mě neklepne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61091
@radkka píše:
Nepíšou někde, že někdo utekl? :think:

zatim jsem nic necetla :think: doufam, ze neutek z blazince tady kousek od nas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Callipo90 píše:
Ale měli byste mu to začít pomalu vysvětlovat, aby věděl, která ta strana je vlastně správná :mrgreen: :lol:

no to ví, ale vysvětli mu, že ty míň červený jsou naši, když máme sami dost co dělat, abysme to rozeznali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 14:23
@radkka píše:
Nepíšou někde, že někdo utekl? :think:

Víš kolik bláznů se volně pohybuje venku? Radši nechtěj vědět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.16 14:23

@tterka tak to je na rozvod ne? podle mě vyhrajou amíci. uvidíme již za chvíli, se těšim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 14:24
@tterka píše: :lol: :mrgreen: :lol:
Prožívám hokej úplně šíleně moc. Miluju hokej. Na autě vlaječky, na ruce fanouškovský náramek, na sobě dres :srdce: :lol:
Už se nemůžu dočkat, až amíkům natrhneme pr… :mrgreen:. Máme letos fakt kluky šikovný a věřím, že tentokrát budeme mít nějaký kov :potlesk:
(A kdyby nááááhodou ne, i přesto budu na naše kluky fakt pyšný, protože hrají skvěle).
Fandím s dvanáctiletým synkem, toho se mi podařilo před lety nakazit svou láskou k hokeji. Letos lámu i dcerku, ale ta tomu ještě moc nerozumí, takže raději běhá s holkama po venku. A když se náhodou přichomýtne k hokeji, tak chvíli fandí a potom někam zmizí…

No, a manžel :zed: :zed: :zed: Úplně hokejový ignorant… On celkově sportu moc nedává, ale že ho nebere ani mistrovství? No to jsem v životě neviděla. Tak doufám, že bude dneska v práci co nejdéle, ať mi to fandění nezkazí. Beztak posledně jak jsme prohráli, tak za to mohl ten můj starej, protože byl doma a blbě do toho remcal :zed: :lol:

Já už se tááák těším. Ať už to začne… Jo, a v průběhu boje fakt na emiminu nebudu, možná o přestávkách - pokud mě neklepne :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: naprosto chápeme, ty jsi srdcař prostě :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
19.5.16 14:25
@Lonna píše:
Ja se v 15:15 nechytam :-/ mala se mi vzbudi a bude chtit jit ven. V uplne blbej cas se hraje :-D

Jak jako úplně blbej čas? Malá musí počkat :-D. Já „musela“ děti v úterý omluvit ze školy :mrgreen: :lol: :mrgreen: - tomu jsem říkala blbej čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61091
19.5.16 14:25
@tterka píše: :lol: :mrgreen: :lol:

Já už se tááák těším. Ať už to začne… Jo, a v průběhu boje fakt na emiminu nebudu, možná o přestávkách - pokud mě neklepne :mrgreen:

taky jsem nejspis chlap :mrgreen: muj ma rad sport, ma velkej prehled takovej ja nemam ani nahodou, ale nevadi mu kdyz takovy veci nevidi :nevim: staci mu mrknout na vysledky.. posledne kdyz jsme spolu byli na fotbale a on koukal do zeme tak mu rikam a kouka na fotbal :mrgreen: loni jsme byli na MS v praze no ja byla vybavena, sala tetovacka nalepovaci, nausnice cesky vlajky a on nic ani tetovani nechtel :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 14:30

Jupíííííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prolapse
19.5.16 14:33

Mě se zdá, že se tu nějakou mažou příspěvky nebo nevím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Prolapse
19.5.16 14:34
@Callipo90 píše:
Jupíííííí :dance:

Proč se raduješ, hokej ještě ani nezačal :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2344
19.5.16 14:34

Ahoj,
hlásím se jako fanoušek! Čtvrtfinále s USA je vždycky o nervy pamatuji si ty krásné roky, kdy nás jednou vyklepli na nájezdy 3:2 a o rok později jsme jim to vrátili úplně stejně a vybojovali zlato, to byli zápasy! Tak snad to letos dopadne ještě lépe a nebudou třeba ani nájezdy! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová