Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tunrida píše:
Nezájem, o hokeji, biatlonu a tenise mají děti smůluNauč ji fandit s tebou
![]()
přesně jak u nás, plus olympiáda ![]()
@martina.se píše:je to lump, ale zatím to tolerujem, přeci jen 21 m ještě není tolik
Ale měli byste mu to začít pomalu vysvětlovat, aby věděl, která ta strana je vlastně správná
![]()
@Callipo90 píše:
A tohle si každá holky povinně pusťtehttp://www.onetv.cz/…-v-hokeji-vy
![]()
Podle toho videa jsem na 100% chlap
![]()
Prožívám hokej úplně šíleně moc. Miluju hokej. Na autě vlaječky, na ruce fanouškovský náramek, na sobě dres
![]()
Už se nemůžu dočkat, až amíkům natrhneme pr…
. Máme letos fakt kluky šikovný a věřím, že tentokrát budeme mít nějaký kov ![]()
(A kdyby nááááhodou ne, i přesto budu na naše kluky fakt pyšný, protože hrají skvěle).
Fandím s dvanáctiletým synkem, toho se mi podařilo před lety nakazit svou láskou k hokeji. Letos lámu i dcerku, ale ta tomu ještě moc nerozumí, takže raději běhá s holkama po venku. A když se náhodou přichomýtne k hokeji, tak chvíli fandí a potom někam zmizí…
No, a manžel
Úplně hokejový ignorant… On celkově sportu moc nedává, ale že ho nebere ani mistrovství? No to jsem v životě neviděla. Tak doufám, že bude dneska v práci co nejdéle, ať mi to fandění nezkazí. Beztak posledně jak jsme prohráli, tak za to mohl ten můj starej, protože byl doma a blbě do toho remcal
![]()
Já už se tááák těším. Ať už to začne… Jo, a v průběhu boje fakt na emiminu nebudu, možná o přestávkách - pokud mě neklepne ![]()
@radkka píše:
Nepíšou někde, že někdo utekl?
zatim jsem nic necetla
doufam, ze neutek z blazince tady kousek od nas ![]()
@Callipo90 píše:
Ale měli byste mu to začít pomalu vysvětlovat, aby věděl, která ta strana je vlastně správná![]()
no to ví, ale vysvětli mu, že ty míň červený jsou naši, když máme sami dost co dělat, abysme to rozeznali ![]()
@radkka píše:
Nepíšou někde, že někdo utekl?
Víš kolik bláznů se volně pohybuje venku? Radši nechtěj vědět ![]()
@tterka tak to je na rozvod ne? podle mě vyhrajou amíci. uvidíme již za chvíli, se těšim:)
@tterka píše:![]()
![]()
Podle toho videa jsem na 100% chlap![]()
![]()
Prožívám hokej úplně šíleně moc. Miluju hokej. Na autě vlaječky, na ruce fanouškovský náramek, na sobě dres![]()
Už se nemůžu dočkat, až amíkům natrhneme pr…. Máme letos fakt kluky šikovný a věřím, že tentokrát budeme mít nějaký kov
(A kdyby nááááhodou ne, i přesto budu na naše kluky fakt pyšný, protože hrají skvěle).
Fandím s dvanáctiletým synkem, toho se mi podařilo před lety nakazit svou láskou k hokeji. Letos lámu i dcerku, ale ta tomu ještě moc nerozumí, takže raději běhá s holkama po venku. A když se náhodou přichomýtne k hokeji, tak chvíli fandí a potom někam zmizí…No, a manžel
Já už se tááák těším. Ať už to začne… Jo, a v průběhu boje fakt na emiminu nebudu, možná o přestávkách - pokud mě neklepne![]()
![]()
Úplně hokejový ignorant… On celkově sportu moc nedává, ale že ho nebere ani mistrovství? No to jsem v životě neviděla. Tak doufám, že bude dneska v práci co nejdéle, ať mi to fandění nezkazí. Beztak posledně jak jsme prohráli, tak za to mohl ten můj starej, protože byl doma a blbě do toho remcal
![]()
@Lonna píše:
Ja se v 15:15 nechytam :-/ mala se mi vzbudi a bude chtit jit ven. V uplne blbej cas se hraje
Jak jako úplně blbej čas? Malá musí počkat
. Já „musela“ děti v úterý omluvit ze školy
- tomu jsem říkala blbej čas ![]()
@tterka píše:![]()
![]()
Podle toho videa jsem na 100% chlap![]()
![]()
Prožívám hokej úplně šíleně moc. Miluju hokej. Na autě vlaječky, na ruce fanouškovský náramek, na sobě dres![]()
Už se nemůžu dočkat, až amíkům natrhneme pr…. Máme letos fakt kluky šikovný a věřím, že tentokrát budeme mít nějaký kov
Fandím s dvanáctiletým synkem, toho se mi podařilo před lety nakazit svou láskou k hokeji. Letos lámu i dcerku, ale ta tomu ještě moc nerozumí, takže raději běhá s holkama po venku. A když se náhodou přichomýtne k hokeji, tak chvíli fandí a potom někam zmizí…No, a manžel
Já už se tááák těším. Ať už to začne… Jo, a v průběhu boje fakt na emiminu nebudu, možná o přestávkách - pokud mě neklepne![]()
![]()
![]()
taky jsem nejspis chlap
muj ma rad sport, ma velkej prehled takovej ja nemam ani nahodou, ale nevadi mu kdyz takovy veci nevidi
staci mu mrknout na vysledky.. posledne kdyz jsme spolu byli na fotbale a on koukal do zeme tak mu rikam a kouka na fotbal
loni jsme byli na MS v praze no ja byla vybavena, sala tetovacka nalepovaci, nausnice cesky vlajky a on nic ani tetovani nechtel
![]()
Ahoj,
hlásím se jako fanoušek! Čtvrtfinále s USA je vždycky o nervy pamatuji si ty krásné roky, kdy nás jednou vyklepli na nájezdy 3:2 a o rok později jsme jim to vrátili úplně stejně a vybojovali zlato, to byli zápasy! Tak snad to letos dopadne ještě lépe a nebudou třeba ani nájezdy! ![]()