Mistrovství v hokeji 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
19.5.16 13:34
@Kattynka000 píše:
Manžel mi to vrací, protože já viděla jinak všechny hokeje :mrgreen: :lol: Dělám účetní a provozní pro několik restaurací, tak jsem si to vždycky hezky naplánovala, abych byla zrovna na provozovně a já u toho mohla koukat s klukama :lol: :mrgreen: Jen dneska to nevyšlo :,(

Tak dneska tady a na mobilu :mrgreen: :lol: to dáááááš :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Callipo90 píše:
Myslíš, že na to mááááám? :oops: :mrgreen: :lol:

No, musela bys mít hooodně úhozů za minutu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000

@Pam12 Když prohráli s Dánskem, tak jsem naopak prohlásila, že není absolutně žádná ostuda prohrát jeden jediný zápas s národem, který vymyslel lego :lol: Jako pardon, ale to jak letos hrají, porazit v prvním zápase Rusko v Rusku, ať mi nikdo netvrdí, že ti kluci jsou paka :lol: :mrgreen: Nebýt vdaná a nafouklá, tak se nechám zabalit do výstroje a poslat do Moskvy na hotel :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
a12
61088
@Pam12 píše:
no já zatím jako vždy čtu opěvné články jak jsou super, jakmile pak prohrajou v důležitým zápase tak jsou to ti největší paka a naprosto nemožní… takže já trošku tohle fandovství nechápu :mrgreen:

no to je jak moje mama, kdyz prohrajou tak to zvorali a brankar blbe chytal :mrgreen: ona je hrozna odbornice :lol: ja jsem ten typ ze kdyz se prohraje tak jsem porad verna fanynka a nenadavam, nemam to rada.. nevim jestli nekdo sledujete tenis ale hrozne me stve jak vsichni nedavaji na kvitovou.. ona toho tolik dokazala, tolikrat nas na fedcapu dotahla do finale a tak k trofeji, vyhrala dvakrat wimbledon a ted se ji nedari a kazdej na ni nadava, ze neumi hrat tenis, ze je tlusta, at tahne do monaka.. ja to ctu v diskuzich pod clankama a vzdycky si pak nadavam, ze to vubec otviram a ctu.. bych ty lidi vrazdila :zed: sami to jsou beztak pupkaci s rukou v trenkach co nikdy nic nedokazali :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 13:37
@radkka píše:
No, musela bys mít hooodně úhozů za minutu. :mrgreen:

To nedám :lol: nestíhám ani dočítat a zase mě emimino vyhazuje :lol: neočekávaná chyba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
19.5.16 13:37
@radkka píše:
Tak je to všude. Já jsem slovenka a vždy fandím Slovákům a někdy se divím, že ještě někdo má chuť je reprezentovat, něco se nepovede a hned jsou to strašní looseři a maji jet domu a nedělat ostudu. Jo, nešlo jim to a co jako? :nevim:

Já zas nepochopila ty hate komentáře na slováky.. Jako ku*va co to je? :roll: Hold se jim prostě nerodí hokejové špici, ale měli na to se dostat dost daleko a že skončili? No a co, hold byli lepší a nikdo mi nevyvrátí, že nejlepšími zlatými hochy jsme byli, když jsme byli ČSR.. :think: POstoupit slováci a my ne, tak fandím bratrům :nevim: U nás se mamča tehdy držela toho, že jí je jedno kdo vyhraje, buď naši nebo našia :mrgreen: (Mamka je na půl slovenka, manžel je napůl slovák.. ) Takže když hrálo ČR-SK tak to bylo u nás veselé :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
a12
61088
19.5.16 13:38
@Kattynka000 píše:
@a12 V divadýlku mají teplý pivo :poblion: Jinak ještě super bylo, když jsem byla malá a hokejisté pro mě byli bohové, že jsme chodili s mamkou na hřiště, kde Patera, Kaberlovic kluci aspol chodili na pivko :lol: :dance: Segra je dokonce dobrá kamarádka s malou Paterovou :lol: Všichni z toho vyjukaní a mě to přišlo normální :lol: Ale je pravda, že ty hokejisté je to jediné dobré, co z kladna vzešlo :think:

jj, kdyz ty lidi clovek potkava bezne tak ti to ani neprijde no :mrgreen: ja jsem z malyho mesta a taky od nas je ted jeden kluk na MS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
19.5.16 13:38

@a12 :lol: :mrgreen: To úplně miluju ty odborníky „ty vo*e, co to děláš, kam s tím jedeě, mám ti to jít ukázat?“ :lol: :mrgreen: Jsem takhle seděla loni v hospodě a jeden takovej tam byl.. Tak jsem odpálila „Tak drž pysk a di jim to ukázat“ :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3677
19.5.16 13:39
@MiaRimonta píše:
To video nemá chybu :D připomělo mi to jak jsem se ptala přítele proč máme v bráně Francouze když jsme češi, tak snad českého brankáře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Promiň, ale trošku hard :mrgreen: :lol: ale stane se, teď už to víš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.5.16 13:39
@Callipo90 píše:
Pojďte fandit jako pravý baby :mrgreen: :lol:jednu diskuzi, kde jsme tu diskuzi rozjeli nám zamkli, tak pojďte sem děvčata :mavam: ( i páni jsou vítaní :mrgreen: )

u nás fandí hlavně dítě, umí výborně řvát gól a prožít to.. jen doufám, že dneska bude co prožívat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 13:40
@martina.se píše:
u nás fandí hlavně dítě, umí výborně řvát gól a prožít to.. jen doufám, že dneska bude co prožívat :lol: :lol:

Tak snad tak neprožívá i prohru :lol: abyste ho dvě hodiny neutěšovali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
19.5.16 13:40
Jeeeee holky, taky budu sledovat! Manžel chudák v zahraničí bude dostávat jen informační sms… uz se nemůžu dočkat, věřím ze to zvládnou! :palec:
@a12 píše:
no to je jak moje mama, kdyz prohrajou tak to zvorali a brankar blbe chytal :mrgreen: ona je hrozna odbornice :lol: ja jsem ten typ ze kdyz se prohraje tak jsem porad verna fanynka a nenadavam, nemam to rada..

jojo proto za hoďku odcházím domů od mamky a jdu to sledovat sama v klidu :mrgreen: pro jistotu

Jinak tatínek je taky přesvědčen ze nám roste v břichu budoucí 68 :mrgreen: ale jak jsem viděla kolik ta zábava stojí… Tak vam nevím no :lol:

Příspěvek upraven 19.05.16 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 13:41

Holky, ale musím nadhodit téma hokejisti a jejich nekonečné vousy :lol: to je samej vousáč tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000

@a12 Tak o to líp se fandí ne? :srdce: :dance: Já nevím, já sem prostě věrný fanoušek a fandím jím, dokud hrají :dance:

• Citovat
  • Upravit
a12
61088
@Kattynka000 píše:
@a12 :lol: :mrgreen: To úplně miluju ty odborníky „ty vo*e, co to děláš, kam s tím jedeě, mám ti to jít ukázat?“ :lol: :mrgreen: Jsem takhle seděla loni v hospodě a jeden takovej tam byl.. Tak jsem odpálila „Tak drž pysk a di jim to ukázat“ :lol: :mrgreen:

prave, ja jsem hlavne velka fanynka fotbalu.. v praci jsem mela kolegu kterej fandil jinymu klubu a jak ten „muj“ klub prohral tak to jsem s hruzou chodila do prace :lol: presne ten rejpal, co to hrali, ze to jsou kopyta atd. no sileny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová