Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kattynka000 píše:
Manžel mi to vrací, protože já viděla jinak všechny hokeje![]()
Dělám účetní a provozní pro několik restaurací, tak jsem si to vždycky hezky naplánovala, abych byla zrovna na provozovně a já u toho mohla koukat s klukama
![]()
Jen dneska to nevyšlo
Tak dneska tady a na mobilu
to dáááááš ![]()
@Callipo90 píše:
Myslíš, že na to mááááám?![]()
![]()
No, musela bys mít hooodně úhozů za minutu. ![]()
@Pam12 Když prohráli s Dánskem, tak jsem naopak prohlásila, že není absolutně žádná ostuda prohrát jeden jediný zápas s národem, který vymyslel lego
Jako pardon, ale to jak letos hrají, porazit v prvním zápase Rusko v Rusku, ať mi nikdo netvrdí, že ti kluci jsou paka
Nebýt vdaná a nafouklá, tak se nechám zabalit do výstroje a poslat do Moskvy na hotel
![]()
@Pam12 píše:
no já zatím jako vždy čtu opěvné články jak jsou super, jakmile pak prohrajou v důležitým zápase tak jsou to ti největší paka a naprosto nemožní… takže já trošku tohle fandovství nechápu
no to je jak moje mama, kdyz prohrajou tak to zvorali a brankar blbe chytal
ona je hrozna odbornice
ja jsem ten typ ze kdyz se prohraje tak jsem porad verna fanynka a nenadavam, nemam to rada.. nevim jestli nekdo sledujete tenis ale hrozne me stve jak vsichni nedavaji na kvitovou.. ona toho tolik dokazala, tolikrat nas na fedcapu dotahla do finale a tak k trofeji, vyhrala dvakrat wimbledon a ted se ji nedari a kazdej na ni nadava, ze neumi hrat tenis, ze je tlusta, at tahne do monaka.. ja to ctu v diskuzich pod clankama a vzdycky si pak nadavam, ze to vubec otviram a ctu.. bych ty lidi vrazdila
sami to jsou beztak pupkaci s rukou v trenkach co nikdy nic nedokazali ![]()
@radkka píše:
No, musela bys mít hooodně úhozů za minutu.
To nedám
nestíhám ani dočítat a zase mě emimino vyhazuje
neočekávaná chyba ![]()
@radkka píše:
Tak je to všude. Já jsem slovenka a vždy fandím Slovákům a někdy se divím, že ještě někdo má chuť je reprezentovat, něco se nepovede a hned jsou to strašní looseři a maji jet domu a nedělat ostudu. Jo, nešlo jim to a co jako?
Já zas nepochopila ty hate komentáře na slováky.. Jako ku*va co to je?
Hold se jim prostě nerodí hokejové špici, ale měli na to se dostat dost daleko a že skončili? No a co, hold byli lepší a nikdo mi nevyvrátí, že nejlepšími zlatými hochy jsme byli, když jsme byli ČSR..
POstoupit slováci a my ne, tak fandím bratrům
U nás se mamča tehdy držela toho, že jí je jedno kdo vyhraje, buď naši nebo našia
(Mamka je na půl slovenka, manžel je napůl slovák.. ) Takže když hrálo ČR-SK tak to bylo u nás veselé
![]()
@Kattynka000 píše:
@a12 V divadýlku mají teplý pivoJinak ještě super bylo, když jsem byla malá a hokejisté pro mě byli bohové, že jsme chodili s mamkou na hřiště, kde Patera, Kaberlovic kluci aspol chodili na pivko
![]()
Segra je dokonce dobrá kamarádka s malou Paterovou
Všichni z toho vyjukaní a mě to přišlo normální
Ale je pravda, že ty hokejisté je to jediné dobré, co z kladna vzešlo
jj, kdyz ty lidi clovek potkava bezne tak ti to ani neprijde no
ja jsem z malyho mesta a taky od nas je ted jeden kluk na MS ![]()
@a12
To úplně miluju ty odborníky „ty vo*e, co to děláš, kam s tím jedeě, mám ti to jít ukázat?“
Jsem takhle seděla loni v hospodě a jeden takovej tam byl.. Tak jsem odpálila „Tak drž pysk a di jim to ukázat“
![]()
@MiaRimonta píše:
To video nemá chybupřipomělo mi to jak jsem se ptala přítele proč máme v bráně Francouze když jsme češi, tak snad českého brankáře
![]()
![]()
![]()
![]()
Promiň, ale trošku hard
ale stane se, teď už to víš ![]()
@Callipo90 píše:
Pojďte fandit jako pravý baby![]()
jednu diskuzi, kde jsme tu diskuzi rozjeli nám zamkli, tak pojďte sem děvčata
( i páni jsou vítaní
)
u nás fandí hlavně dítě, umí výborně řvát gól a prožít to.. jen doufám, že dneska bude co prožívat
![]()
@martina.se píše:
u nás fandí hlavně dítě, umí výborně řvát gól a prožít to.. jen doufám, že dneska bude co prožívat![]()
Tak snad tak neprožívá i prohru
abyste ho dvě hodiny neutěšovali
…
@a12 píše:
no to je jak moje mama, kdyz prohrajou tak to zvorali a brankar blbe chytalona je hrozna odbornice
ja jsem ten typ ze kdyz se prohraje tak jsem porad verna fanynka a nenadavam, nemam to rada..
jojo proto za hoďku odcházím domů od mamky a jdu to sledovat sama v klidu
pro jistotu
Jinak tatínek je taky přesvědčen ze nám roste v břichu budoucí 68
ale jak jsem viděla kolik ta zábava stojí… Tak vam nevím no ![]()
Příspěvek upraven 19.05.16 v 13:43
Holky, ale musím nadhodit téma hokejisti a jejich nekonečné vousy
to je samej vousáč tam ![]()
@a12 Tak o to líp se fandí ne?
Já nevím, já sem prostě věrný fanoušek a fandím jím, dokud hrají ![]()
@Kattynka000 píše:
@a12![]()
To úplně miluju ty odborníky „ty vo*e, co to děláš, kam s tím jedeě, mám ti to jít ukázat?“
![]()
Jsem takhle seděla loni v hospodě a jeden takovej tam byl.. Tak jsem odpálila „Tak drž pysk a di jim to ukázat“
![]()
prave, ja jsem hlavne velka fanynka fotbalu.. v praci jsem mela kolegu kterej fandil jinymu klubu a jak ten „muj“ klub prohral tak to jsem s hruzou chodila do prace
presne ten rejpal, co to hrali, ze to jsou kopyta atd. no sileny..