Mistrovství v hokeji 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
19.5.16 13:28
@Kattynka000 píše:
@Callipo90 :dance: :dance: Určitě, musíme fandit všichni :dance: Manžel už mě vytočil, zmetek má za hoďku padla a jede domů fandit, chtěla jsem navrhnout, že by vzal účtování za mě a já šla na jedno tmavé pivko k hokeji, ale asi to neprojde :,( :( :lol:

Dáme to tady, nebooooj a manžel je teda pěkná potvora :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 13:28
@radkka píše:
Tak já budu sledovat online přenos tady :lol: :lol:

Paráda :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.5.16 13:29
@Callipo90 píše:
Paráda :mrgreen: :palec:

Střihneš si Zárubu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
@Pam12 píše:
A proč tu diskusi zamkli?

Byl to troll a my jsme tu diskuzi rozjeli trošku v jinym stylu, což chápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
@Callipo90 píše:
Byl to troll a my jsme tu diskuzi rozjeli trošku v jinym stylu, což chápu :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
@Callipo90 píše:
Dáme to tady, nebooooj a manžel je teda pěkná potvora :mrgreen: :lol:

Manžel mi to vrací, protože já viděla jinak všechny hokeje :mrgreen: :lol: Dělám účetní a provozní pro několik restaurací, tak jsem si to vždycky hezky naplánovala, abych byla zrovna na provozovně a já u toho mohla koukat s klukama :lol: :mrgreen: Jen dneska to nevyšlo :,(

• Citovat
  • Upravit
a12
61073
19.5.16 13:30
@Kattynka000 píše:
Unhošťačka, takže ano, skoro 20 let jsem žila na předměstí Kladna… Nevěřila bych, že to někdy řeknu, ale teď je ze mě Pražák :lol:

pritel taky nebydlel primo na kladne, ale rikame tomu kladno :mrgreen: tusim, ze predloni jeho tata v jedny hospode divadylko se jmenuje potkal vondrackovou s plekancem a jejich synem :) a chodi do hospody kterou vlastnil voracka tata, a par hokejistu tam meli kdysi nakou akci a tocili tam pivo :mrgreen: jooo na kladne se rodi dobry hokejisti :palec: jen skoda, ze uz to kladno tak nevali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707

Jakto, že ji zamkli? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
@Kattynka000 píše:
Hlavně je vidět ta mladá krev, těm co je podceňovali, jak už to není ono, když tam není „elita“ jaksi nedošlo, že jsou to mladí nadržení kluci, který žili dětství s tím, že Jarda a spol jsou pro ně hvězdy a chtějí být jako oni, jsou strašně zapálení a MS se jim splnil sen, bylo jasné, že jim to půjde :srdce: :pankac:

no já zatím jako vždy čtu opěvné články jak jsou super, jakmile pak prohrajou v důležitým zápase tak jsou to ti největší paka a naprosto nemožní… takže já trošku tohle fandovství nechápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 13:31
@radkka píše:
Střihneš si Zárubu? :mrgreen:

Myslíš, že na to mááááám? :oops: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707

Už to vidím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677

A tohle si každá holky povinně pusťte :lol:

http://www.onetv.cz/…-v-hokeji-vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
19.5.16 13:32

@a12 V divadýlku mají teplý pivo :poblion: Jinak ještě super bylo, když jsem byla malá a hokejisté pro mě byli bohové, že jsme chodili s mamkou na hřiště, kde Patera, Kaberlovic kluci aspol chodili na pivko :lol: :dance: Segra je dokonce dobrá kamarádka s malou Paterovou :lol: Všichni z toho vyjukaní a mě to přišlo normální :lol: Ale je pravda, že ty hokejisté je to jediné dobré, co z kladna vzešlo :think:

• Citovat
  • Upravit
20767
19.5.16 13:32
@Pam12 píše:
no já zatím jako vždy čtu opěvné články jak jsou super, jakmile pak prohrajou v důležitým zápase tak jsou to ti největší paka a naprosto nemožní… takže já trošku tohle fandovství nechápu :mrgreen:

Tak je to všude. Já jsem slovenka a vždy fandím Slovákům a někdy se divím, že ještě někdo má chuť je reprezentovat, něco se nepovede a hned jsou to strašní looseři a maji jet domu a nedělat ostudu. Jo, nešlo jim to a co jako? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
19.5.16 13:33

To video nemá chybu :D připomělo mi to jak jsem se ptala přítele proč máme v bráně Francouze když jsme češi, tak snad českého brankáře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová