Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kattynka000 píše:
@Callipo90![]()
Určitě, musíme fandit všichni
Manžel už mě vytočil, zmetek má za hoďku padla a jede domů fandit, chtěla jsem navrhnout, že by vzal účtování za mě a já šla na jedno tmavé pivko k hokeji, ale asi to neprojde
![]()
![]()
Dáme to tady, nebooooj a manžel je teda pěkná potvora
![]()
@radkka píše:
Tak já budu sledovat online přenos tady![]()
Paráda
![]()
@Pam12 píše:
A proč tu diskusi zamkli?
Byl to troll a my jsme tu diskuzi rozjeli trošku v jinym stylu, což chápu ![]()
@Callipo90 píše:
Dáme to tady, nebooooj a manžel je teda pěkná potvora![]()
Manžel mi to vrací, protože já viděla jinak všechny hokeje
Dělám účetní a provozní pro několik restaurací, tak jsem si to vždycky hezky naplánovala, abych byla zrovna na provozovně a já u toho mohla koukat s klukama
Jen dneska to nevyšlo ![]()
@Kattynka000 píše:
Unhošťačka, takže ano, skoro 20 let jsem žila na předměstí Kladna… Nevěřila bych, že to někdy řeknu, ale teď je ze mě Pražák
pritel taky nebydlel primo na kladne, ale rikame tomu kladno
tusim, ze predloni jeho tata v jedny hospode divadylko se jmenuje potkal vondrackovou s plekancem a jejich synem
a chodi do hospody kterou vlastnil voracka tata, a par hokejistu tam meli kdysi nakou akci a tocili tam pivo
jooo na kladne se rodi dobry hokejisti
jen skoda, ze uz to kladno tak nevali..
@Kattynka000 píše:
Hlavně je vidět ta mladá krev, těm co je podceňovali, jak už to není ono, když tam není „elita“ jaksi nedošlo, že jsou to mladí nadržení kluci, který žili dětství s tím, že Jarda a spol jsou pro ně hvězdy a chtějí být jako oni, jsou strašně zapálení a MS se jim splnil sen, bylo jasné, že jim to půjde![]()
no já zatím jako vždy čtu opěvné články jak jsou super, jakmile pak prohrajou v důležitým zápase tak jsou to ti největší paka a naprosto nemožní… takže já trošku tohle fandovství nechápu ![]()
@a12 V divadýlku mají teplý pivo
Jinak ještě super bylo, když jsem byla malá a hokejisté pro mě byli bohové, že jsme chodili s mamkou na hřiště, kde Patera, Kaberlovic kluci aspol chodili na pivko
Segra je dokonce dobrá kamarádka s malou Paterovou
Všichni z toho vyjukaní a mě to přišlo normální
Ale je pravda, že ty hokejisté je to jediné dobré, co z kladna vzešlo ![]()
@Pam12 píše:
no já zatím jako vždy čtu opěvné články jak jsou super, jakmile pak prohrajou v důležitým zápase tak jsou to ti největší paka a naprosto nemožní… takže já trošku tohle fandovství nechápu
Tak je to všude. Já jsem slovenka a vždy fandím Slovákům a někdy se divím, že ještě někdo má chuť je reprezentovat, něco se nepovede a hned jsou to strašní looseři a maji jet domu a nedělat ostudu. Jo, nešlo jim to a co jako? ![]()
To video nemá chybu
připomělo mi to jak jsem se ptala přítele proč máme v bráně Francouze když jsme češi, tak snad českého brankáře
![]()