Mistrovství v hokeji 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Prolapse
19.5.16 14:36
@Basterao píše:
Ahoj,
hlásím se jako fanoušek! Čtvrtfinále s USA je vždycky o nervy pamatuji si ty krásné roky, kdy nás jednou vyklepli na nájezdy 3:2 a o rok později jsme jim to vrátili úplně stejně a vybojovali zlato, to byli zápasy! Tak snad to letos dopadne ještě lépe a nebudou třeba ani nájezdy! :mrgreen:

Taky doufám, že nebudou nájezdy potřeba a češi dostanou poádnej klepec :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
20767
19.5.16 14:37

@Basterao USA letos nehrají nic moc, těch se moc nebojím, s Kanadou by to bylo horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 14:38
@radkka píše:
@Basterao USA letos nehrají nic moc, těch se moc nebojím, s Kanadou by to bylo horší.

Myslíš? :think: uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
19.5.16 14:38
@tterka píše:
Jak jako úplně blbej čas? Malá musí počkat :-D. Já „musela“ děti v úterý omluvit ze školy :mrgreen: :lol: :mrgreen: - tomu jsem říkala blbej čas :mrgreen:

Tywoe :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prolapse
19.5.16 14:40

Holky nebrečte

• Citovat
  • Upravit
1701

No vidim to tak, ze pujdu udelat nejaky jednohubky a prinest ze sklepa pivo :-D pocasi se umoudrilo a vypada to, ze bude lejt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Callipo90 píše:
Myslíš? :think: uvidíme :)

No, nešlo jim to, západ od zápasu to bylo horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 14:41
@radkka píše:
No, nešlo jim to, západ od zápasu to bylo horší :nevim:

Už aby to bylo… :dance: jinak, snd si taky otevřu vínko a to piju mx. o víkendu a jen občasně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prolapse
19.5.16 14:41
@Lonna píše:
No vidim to tak, ze pujdu udelat nejaky jednohubky a prinest ze sklepa pivo :-D pocasi se umoudrilo a vypada to, ze bude lejt :dance:

jojo jednohubky jsou potřeba co? nedokážete se dívat na televizi aniž byste u toho museli žrát, přesně češi… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
20767
19.5.16 14:42
@Callipo90 píše:
Už aby to bylo… :dance: jinak, snd si taky otevřu vínko a to piju mx. o víkendu a jen občasně :mrgreen:

:palec: Já se ženu makat, tak fandi i za mě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 14:42
@radkka píše: :palec: Já se ženu makat, tak fandi i za mě :dance:

Si piš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
19.5.16 14:44

@radkka to jo, ale naši měli s USA vždycky problém, tak uvidíme, jak to dopadne, no jestli vyhrají, tak je stejně na 90% čeká Kanada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
19.5.16 14:44
@radkka píše:
@Basterao USA letos nehrají nic moc, těch se moc nebojím, s Kanadou by to bylo horší.

kanadu nejspis chytneme pokud dame americany :roll: bojim bojim, ale verim :pankac: a od USA taky poradne nevim co cekat no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 14:45
@Lonna píše:
No vidim to tak, ze pujdu udelat nejaky jednohubky a prinest ze sklepa pivo :-D pocasi se umoudrilo a vypada to, ze bude lejt :dance:

Takže procházka nebude? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 14:46
@a12 píše:
kanadu nejspis chytneme pokud dame americany :roll: bojim bojim, ale verim :pankac: a od USA taky poradne nevim co cekat no..

Nebo taky nechytneme nikoho, že :mrgreen: stát se to může… 50/50 :lol: ale i tak nevadí, letos hrají opravdu dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová