Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Goool! ![]()
Kruci ze ja na to koukam, je mi z toho jeste vic
nez normalne
Holky víte co je vtipný? Že my mámě nějakej zpomalenej přenos, takže když se z ulice ozývá goooool, tak já teprve vidím, že hokejista jede k brance, ale už vim, že jsme dali goool ![]()
@Ellusa píše:
Taky bych brala, ale tento víkend mám porodnici zakázanou, že nejdřív až příští týden, moc práce![]()
Tak to má bejt
![]()
@Callipo90 píše:
Holky víte co je vtipný? Že my mámě nějakej zpomalenej přenos, takže když se z ulice ozývá goooool, tak já teprve vidím, že hokejista jede k brance, ale už vim, že jsme dali goool
Šmarja už ať je konec… ![]()
@Ellusa píše:
Taky bych brala, ale tento víkend mám porodnici zakázanou, že nejdřív až příští týden, moc práce![]()
@NudleV píše: Šmarja už ať je konec…tak to bych u nás musela porodit až tak na podzim
manželovi začala sezóna
Manžel je taky stavař?
![]()
@a12 píše:![]()
tak bud vy nebo sousedi mate satelit, nebo tak neco.. nasi maj na jedny telce satelit na druhy settopbox a taky je ta jedna napred
Tak sousedi
tak aspoň už vim čim to je ![]()
@Callipo90 píše:Řidič
Manžel je taky stavař?![]()
@Callipo90 píše:
Holky víte co je vtipný? Že my mámě nějakej zpomalenej přenos, takže když se z ulice ozývá goooool, tak já teprve vidím, že hokejista jede k brance, ale už vim, že jsme dali goool
Takhle to mají někteří sousedi u nás v ulici. Doma řveme gól, a když se uklidníme, tak teprve začne řvát někdo jiný ![]()
@tterka píše:
Takhle to mají někteří sousedi u nás v ulici. Doma řveme gól, a když se uklidníme, tak teprve začne řvát někdo jiný