Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šarlota4 píše:
Takhle se vetsinou totiz chovaj lidi, kteri spolu randi pouze virtualne.
Tak my randime i live. ![]()
Není jeho problém náhodou to, že už má zničený oči z toho, jak pořád něco čte a píše? ![]()
@Tunrida píše:
Není jeho problém náhodou to, že už má zničený oči z toho, jak pořád něco čte a píše?
Hmmm…
Zas tak casto nepise. ![]()
@ditulinka píše:
Cca 7 mesicu.
tak to není zas tak krátce, my se po roce brali - a dodávám, že spolu začali bydlet až po svatbě ![]()
Tvoje problémy, bych chtěla mít
Vyser se na přítele, který bydlí daleko a najdi si někoho jiného.
@Šarlota4 píše:
2× jsem to smazala, ale musela jsem
chápu, taky mi to tak přijde ![]()
@Meha píše:
A jak často se vidíte?
Podle zapasu a treninku.
Vetsinou to ale vychazi ze kazdy tyden aspon jednou.
@Zidan píše:
Tvoje problémy, bych chtěla mítVyser se na přítele, který bydlí daleko a najdi si někoho jiného.
Vyser se na nekoho, koho mas rada… Aha, jasne. ![]()
@ditulinka Jsi na VS nebo jeste stredni? 7 mesicu na sestehovani dvou dospelych lidi uplne malo neni.
Me by teda nebavily hodinove hovory denne po telefonu, nekdo na to je, kdyz se nemuzou videt, ale ja treba ne. Myslim si, ze proste casem ta intenzita hovoru klesa no, treba se nic zvlastniho nestalo, tak co mate jako rozebirat kazdy den po telefonu. Proste me staci napsat sms jak se mas, co delas a poslat pusu a poprat pekny zbytek dne
vztah na dalku je proste o nicem si myslim… to tak muze fungovat chvili..
@ditulinka píše:
Podle zapasu a treninku.Vetsinou to ale vychazi ze kazdy tyden aspon jednou.
Většina chlapů na sáhodlouhé vypisování a telefonování prostě není.
Až se uvidíte, tak se o jeho problému pobavte, osobně určitě bude sdílnější.
Hlavně to nehroť, člověka dokáže partner svými výčitkami, proč už nepíše a co pořád dělá a že je nějaký divný, hodně otrávit.
@Meha píše:
Většina chlapů na sáhodlouhé vypisování a telefonování prostě není.
Až se uvidíte, tak se o jeho problému pobavte, osobně určitě bude sdílnější.
Hlavně to nehroť, člověka dokáže partner svými výčitkami, proč už nepíše a co pořád dělá a že je nějaký divný, hodně otrávit.
Já nejsem chlap a taky nejsem na vypisování
telefonování někdy jo, ale spíš ne ![]()
Je mu 30 a je poloprofesionální fotbalista? Profesionální už nestihne byt. Není to třeba to, co ho trápí? A vydrz, za za chvíli už bude stejne i v polprofesionálním fotbale k nepotřebě a bude mít vic času. ![]()