Můj přítel Monk - co bylo v dárečku?

43035
24.3.10 08:05

Můj přítel Monk - co bylo v dárečku?

Měla jsem to nahrané, ale jak má Nova vždycky skluz, tak se mi nahrávka zasekla ve chvíli, kdy si Monk umíral a zrovna rozbaloval dáreček od Trudy.
co tam bylo????

předpokládám, že nakonec neumřel protože dneska je další díl :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5527
24.3.10 08:37

Pudli, to teda fakt nevím, ale pěkně jsem se pobavila nad dotazem :lol: Díky za zvednutí nálady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
24.3.10 08:48

Ahoj, dneska dávají pokračování ze včera. V dárečku je video s Trudy, ale nebylo tam co mu chtěla říct. Jen že je to strašná věc nebo tak nějak to tam bylo. Každopádně dneska je poslení díl tak myslím že asi fakt umře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.3.10 08:48
  • videokazetu.Trudy na ní říkala, že pokud se na ní dívá, je mrtvá. A že měla před ním jedno velké tajemství.A tím to končilo. Jo mimochodem - dneska je poslední díl.Pa Hanka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.3.10 08:49

aha, tak Petrushka83 byla rychlejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
24.3.10 08:49

jezkovy zraky - tak konec myho oblibenyho serialu? no alespon telka pobezi o neco mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
24.3.10 09:36

ALe ne, holky myslíte, že by ho fakt nechali umřít?? :mrgreen: No uvidíme, počkáme si na dnešní díl!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
24.3.10 09:52

Závěr detektivního seriálu USA (2009). Geniální pan Monk, jehož instinkt je neomylný a jehož fóbie jsou pro ostatní nesnesitelné, se blíží k rozluštění tíživého tajemství. Dozví se v poslední osmé řadě seriálu, kdo zabil jeho milovanou manželku Trudu? Pravda je už nablízku…

Monk, který pomalu umírá na otravu jedem, protože doktoři neznají jeho složení, otevře dárek od své ženy Trudy, který od její smrti na Vánoce před 12 lety uchovával jako relikvii. Je to videokazeta a Trudy na ní vysvětluje, že měla milostný poměr s Ethanem Rickoverem, svým profesorem na univerzitě, když studovala práva. Otěhotněla, ale dítě při porodu zemřelo. Pak ale zmizela porodní asistentka Wendy, která ji rodila. Trudy se bála o svůj život, a proto natočila tento vzkaz, aby Monk znal pravdu pro případ, že by se jí něco stalo. Ethan Rickover je nyní soudcem a uchází se o místo u kalifornského Nejvyššího soudu. Před dvanácti lety zabil Wendy i Trudy, aby nevyšel najevo jeho mimomanželský vztah. Celou dobu se ni c nedělo, ale pak začali na klinice dělat revizi starých záznamů. Rickover najal Kazarinského, aby zabil ředitele kliniky a záznamy zničil, měl také otrávit Monka. Rickover všechno popírá, ale Monk je rozhodnut najít důkazy ještě dřív, než zemře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
24.3.10 10:41

díky díky

hele jestli je to o mimomanželském vztahu, tak mi to přijde jako moc banální zápletka na to, jak dlouho se smrt trudy řeší - takové neadekvátně jednoduché. čekala bych něco s mafií (bomba), spiknutí vlády apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.3.10 10:58

Pudlo, ja si myslim, ze je to konec uplne :mrgreen: Taky to sleduju, kazdy den si to nahravam, kdybych nahodou nestihala :lol: :lol:

Ted jedu pro malyho a uz to mam nastaveny, abych o to neprisla :mrgreen: Podle me tam pujde o to, ze on vlastne celych tech 12 let darecek neotevrel, myslel, ze jsou tam ty hodinky nebo co a vlastne mohl tu jeji vrazdu vypatrat uz driv a nemuseli ho otravit.. Takze jako, ze si to bude „vycitat“, ze to neudelal… Ale jestli fakt umre nebo ne, to netusim… 8-) 8-)

Co je v darecku jsem zvedava uz asi 4 serie :lol: :lol: nebo kdy to tam bylo poprve :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.10 12:43

:zed: náhradou bude komisař rex :poblion: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.3.10 13:28

Tak je to tady, skoncilo to, Monk neumrel :lol: :lol: a slo fakt „jen“ o dite a neveru.. Ale zase jak jsem pochopila, to dite - holcicka - prezila?? Takze treba budou dalsi dily :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.3.10 13:32

Asi jste se dívaly na ten poslední díl dneska.
Prosím, co tam bylo, jak to dopadlo????
I když jsem se pojistila, že si to nahraju, ČEZ mě opět nezklamal a vypnul elektriku.. :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: . Já jsem tak nasraná jako nikdy. Sleduju to, skoro mi neutekl žádný díl, jen ten dnešní nejdůležitější…Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.3.10 13:39

Jeee a psala jsem jeste driv, nez jsem videla, ze se pan Monk s dcerou sesli a taky, ze Randy odjizdi do NJ za Sharonou, to je prca :mrgreen:

No tak Raduno, pan Monk „umirajici“ na otravu dokoukal kazetu, kde Trudy rikala, ze mela dite s tim soudcem vrchniho soudu, po porodu holcicka zemrela.
Ten soudce pak zabil porodni asistentku, protoze chtela zverejnit, nejen ze mel milenku, ale i dite, ktere prezilo. Po tech 20 letech nebo kolika doktor na klinice objevil neco o tom diteti a proto ho ten soudce nechal zabit taky..
Pan Monk sel k soudu, soudce obvinil a rekl mu to, ale nemel dukaz, tak ho jen napadl a zmlatil :lol:
Natalie se nakazila taky - bylo to z ubrousku. Nasli nakonec protijed, ale Monk utekl z nemocnice, jel za soudcem, prinutil ho kopat v okoli jeho domu (prislo mu divny, ze se nechce stehovat) a tam vykopali tu porodni asistentku..
Dojel tam i kapitan a Randy, soudce zastrelili.. Ten pred smrti rekl „postarejte se o ni“.. Takze Monkovi doslo, ze ta Trudina dcera zije..
No a nakonec zili stastne az do smrti, i kdyz uzavreni Trudina pripadu ho moc „neuspokojilo“ :lol:

Pobavilo me, ze Randy jde delat kapitana do New Jersey a chodi ze Sharonou :mrgreen: Takovy trdlo :wink: :wink:
Ale vypada to na uplnej konec… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.3.10 13:46

Děkujuuuuuuuuu :srdce: .
To vypadá na úplný konec, :cry: .
No já jsem včera zaregistrovala, že ten soudce domlouvá Monkovu vraždu, že prý zabil jeho ženu Trudi. Ale ta dcera je šok teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí