Muž 35 let a žádný vážný vztah, nevím co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
565
29.8.25 20:54

A naslouchací typ by ocenila spousta zen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
29.8.25 22:14
@Mr. Wolf píše: Více

Jestli na tom jsi finančně dobře, zaplať si chůvu nebo pečovatelku pro sourozence a vyraž do společnosti. Nebo zařiď denní stacionář (jako školku). Nedělej ale cílené zátahy na ženy. Je to pak nepřirozené a křečovité. Choď se bavit. Vyraž na výlet, na dovolenou. Někoho určitě potkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
30.8.25 01:33

Být tebou tak zamakám na svém těle. Bazén super, ale přidej cvičení ve fitku nebo nějaké skup. lekce a nutričního terapeuta. Nejen kvůli optimalizaci postavy, ale zejména kvůli svému zdraví plus sebevědomí. A navíc máš dvě seznamovací místa. ;-)
Péče o sourozence by chtěla rozdělit. Musíš mít i svůj život. Co rodiče? Stacionáře, asistent, internátní škola…možnosti jsou.

• Citovat
  • Upravit
9
30.8.25 04:59

Změnit styl

Z práce do práce a chlastačka, to je vše? Čěk je stvořený pro víc, nezajímalo tě někdy také něco duchovního? Celá Evropa je postavená nejen na římském právu, ale i na křesťanství a pokud se odkloní, pomalu hyne. Vzpamatuj se a nauč se, že je taky něco nad tebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
30.8.25 08:09

Však si tady z toho udělejte seznamku

Mám i název

Seznamka pro zoufale… :mrgreen:

Nedávno ženská jak hledá chlapa. Teď chlap jak hledá ženskou..
Tak se dejte do kupy, však pořád píšete ( většina ) jak na fyzičnu nezáleží a že chlap nemusí mít cash, ale stačí charisma.

Tak to zvládnete, ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.25 10:18

Takze chytrej, aspon budes dobre chapat.
Cas bezi a cim vic ho uplyne, tim vic ztratis schopnost s nekym zit ve vztahu. Ono to neni tak jednoduche, konec koncu emimi je slusny vzorek.
Kdyz zustanes sam dal, casem se dost pravdepodobne (nekdy po 40) ozve krize stredniho veku, ktera ti udela peknej gulas v hlave. Bude to nejspis o detech, o tom, ze jsi sam a vyhlidky na vztahovou budoucnost budou horsi nez ted.
Mas malo prilezitosti? Tak to neni, ty jsi ten, ktery ma prilezitosti vytvaret, zkus o tom “problemu” premyslet z jine strany. Chapu, situace je slozita, ale nepodlehni ji/tomu. Zkus holt seznamky, pak budes vysetrovat jen cas na rande, ale bohuzel je to spis pro otrle a myslim, ze te to bude morit. Na druhou stranu, pokud k tomu pristoupis statisticky, tak se zvysujicim se poctem opakovani roste i pravdepodobnost uspechu :lol: zasadni narust prilezitosti ale necekej….nejspis uz to mas dtejne za sebou a vis, jak to je.
Na druhou stranu nechapu, jak bys to se sourozencem resil, kdybys mel partnerku. Na tohle bacha, tezko budes hledat zenskou, kdyz tohle nevyresis, to by byla velka nahoda.
Ano, zhubni. Ale neprehanej to a nehubni rychle! Nejspolehlivejsi je beh. Zacni klidne s rychlejsim chozenim a pridavej si, nicmene kdo vydrzi behat, zhubne. Dneska je moderni posilka, beh je imho lepsi. Plavani taky dobry.

• Citovat
  • Upravit
80
30.8.25 11:17
@Vada píše: Více

No takhle se nějak ta rodinná situace vyvrbila po rozvodu rodičů jsme zůstali sami s mámou. Máma pak začala jezdit do zahraničí a takhle to je no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.8.25 11:18
@Imunomodulátor píše: Více

Asi ne no. Napadlo mě zkusit speed dating. Už mám rezervovaný termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
30.8.25 12:40

@Mr. Wolf No speeddating zkusit můžeš, nicméně za mě úplně nejhorší možnost ze všech seznamek. (Jakože většina zaskrtla že se se mnou chce seznámit, ale mě během těch pár minut maximálně zvládli odradit nikoliv nadchnout. Musela jsem dost aktivně tu konverzaci vést a připadala jsem si jako v práci.) Jakákoliv internetová seznamka je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.25 12:45

Je divné, že tě ještě neklofla nějaká kolegyně v práci…

• Citovat
  • Upravit
1166
30.8.25 12:52

Chlape, jasně že ženská za peníze ti řekne, že jsi hezký a že nechápe, že nikoho nemáš, ta by ti řekla cokoliv. Kde je pravda musíš vědět jen ty. Souhlasím s většinou, že problém ve vztahu by mohla být ta častá péče - matka jezdí do zahraničí, jako pracovně, na výlety? Asi tam budete víc problémů, který bude třeba řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.8.25 13:10
@Anonymní píše: Více

Ahoj. Dobře, že to říkáš. Zrovna jsem totiž chtěl poprosit o radu. Je tam jedna kolegyně. Myslím, že jí může být tak kolem 26 let. Chvíli jsme spolu dokonce seděli v kanclu. A ona se mě párkrát zeptala, jestli bych s ní někam šel nebo jestli bych jí pomohl s matikou, že ještě chce na VŠ. Jenže to bylo v době, kdy mi nějak stačily ty priváty a tak jsem se vymluvil na bratra.

Ona si snad mezitím někoho našla, ale na takových 70 % tuším, že se s ním rozešla, protože jí tam minulý týden jeden kolega utěšoval. Říkal jí neboj sejde z očí, sejde z mysli. Mě napadlo jí někam pozvat, ale stydím se :roll:. Tak nevím jestli to mám zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.25 13:19

V praci je to nedobra volba.

• Citovat
  • Upravit
80
30.8.25 13:20
@Katalpaz píše: Více

Aha. No je to někdy jako interview, to je fakt :mrgreen:. Zkusím určitě i normální seznamky. Snažím se no. Zase jsem začal docházet na terapii a objednal jsem se k soukromému psychiatrovi, protože s mým doktorem se ani nevídám už. Ten jenom napíše léky a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.25 13:21

Jestli se stydíš, tak se jí zeptej, jestli bude pokračovat ve studiu, jak kdysi zmiňovala. Uvidíš sám, jak se konverzace rozběhne. Zkus si vzpomenout, co o ní víš. Možná bych zkusila nabídnout volný lístek do divadla, respektive pozvání. To se oba vyfiknete, moc se u toho nemluví, může se jít pak ještě na skleničku. Bude mít důvod ti to oplatit, když bude chtít. Podle mě na rozjezd dobrý.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky