Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak ten můj si po dvou letech spontánně přestal dávat pozor, přestože jsme o tom dlouho nemluvili a ještě tak měsíc a půl předtím se strašně rozčílil, když jsme řekla, druhé dítě. Zase začal o stáří a o tom jak budu uvázaná a vyřazená z práce a že on už nechce mít starosti. A najednou se přestal hlídat, to bylo v létě. Po třech měsících jsem do toho vlítla. nic jsem mu neřekla, aby mě nebral radost, ale v osmém týdnu jsem měla virózu a mimi ve mně umřelo. Zjistil to doktor až když jsme šla na odběry. To byla depka, všechno vypadalo moc dobře, už jsme řešili porodnici a najednou do mně kouknul a kožený ksicht. Hned mě poslal na potrat. Teprve tehdy jsme to příteli řekla. Viditelně se mu ulevilo. ale já jsem myslela, že se z toho pose.u! To zas bylo keců o sztarostech s dětma! Nicméně pozor si nedává vůbec. trochu jsme se bála, že toho vlítnu hned po potratu, doktor mě od toho zrazoval, ale nechtěla jsme mu říkat, a´t si te´d dává pozor, protže by si ho pak dával pořád. Zatím se ale nezadařilo. holky, ale moc mě to frustruje, že jsme na to sama. je to hrozná křeč. Chci něco co ten druhý nechce, hrozně nás to rozděluje. Odcizuje, už se mi s ním ani nechce souložit.Je to frustrující.
NO ale když nedává pozor, tak asi s možností druhého dítěte počítá, ne? pokud teda tomu dobře rozumím
![]()
no to jo, ale nechce to. Dělá to jen kvůli mě aby mi vyhověl, ale nesmí se o tom mluvit.
aha, neboj, ono se to zlomí až budeš těhotná. Můj muž taky chtěl čekat, říkal, až malej bude tak 5-6let, ale já jsem mu řekla, že buď za sebou nebo nic, protože pak už chci jít do práce a začít normálně žít
a protože chtěl syna, tak kývnul. Ale nadšenej taky z toho nebyl
Spíš to bral, jako že to musí být. Ale teď je šťastnej(i když má teda dost)nebo je spíš šťastnej, že má už první rok za sebou ![]()
no jo, už aby to bylo. Jsem z toho nervózní, visí to mezi náma ve vzduchu jak páchnoucí zdechlina…
pokaždé když to dostanu, tak se se mnou nedá vůbec mluvit. je mi 37 a půl…tak mám obavy, že jeto poslední zvonění
Ahoj holky tak sem si dělala T Test a měla sem dvě // ale ta druhá byla slabá
,v úterý jdu k doktorce tak sem zvědavá co my řekne…Mám už týden od vynechání MS.Při prvním otěhotněním mi bylo hned špatně a ted nic…jen sem unavená…ale prý je druhý těhotenství jiný tak uvidim ![]()
Většina chlapů se obecně moc do dítěte nehrne. Tuhle většinu ženy buďto zpracují neustálým otravováním, vydíráním, vyhrožováním, anebo přímo výše popsanými podrazy. Obě pohlaví mají svůj postoj tak nějak v genech. To je prostě realita.
Tak já žádné výhružky nedělala,přítel moc dobře věděl že sme chtěly dvě děti ale to on se pak začal vykrucovat.A když sem mu to oznámila že sem znovu těhotná tak je štastnej a to na něm pozná asi každý kdo ho zná ![]()
asi by se ty příspěvky měly brát s rezervou. je těžké se vcítti do něčí kůže, když to člověk zrovna neprožívá. Zkušenosti jsou nepřenosné…držím palce ať to dobře dopadne. Mně se zatím nedaří.
Já taky držím palečky ,nám se povedlo po 3.měsících a to díky tomu že sem nasadila Calibrum Baby plan,při prvním mimi mi to taky pomohlo ![]()
Ahoj holky tak dnes mi má doktorka těhotenství potvrdila
Ani nedokážu popsat jak sem štastná a přítel taky
Přeji vám všem co se snáží tak otěhotnět at to vyjde co nejdříve a jste taky moc štastny ![]()
tak to gratuluju…jak jsi ho přesvědčila?…já pořád nějak nemůžu najít tu správnou metodu…přítel mi tvrdí že už je na dítě starý (je mu 44)… máme sice děti z pžedchozích manželství, ale ty jsou už dospělé… chtěla jsem vždycky další miminko a navíc mi to připadá logické vyústění vztahu… my se snažili 4 měsíce a nešlo to, přítel pak dostal strach… nevím co s tím
holky, tak nám se nečekaně taky zadařilo. po půlroce po zamlklém těhu. Včera jsme byla u doktorky a je to 4+6, teda dnes už 5tt. Snad se to tentokrát udrží a nepotratím. byla to ale hrozná křeč z toho chlapa to vymámit.ještě jsem mu to neřekla, a nespěchám na to. Poslední dva měsíce jsme byli dost na nože a vypadalo to na rozchod. Ani teď to není nic moc. Je to pech, když se chlap zabejčí.
@paninka tak to držím palečky ať to dobře dopadne … je hezký vidět, že aspoň někdo má štěstí ![]()
Mocinky gratuluju,je to krasnej pocit vid??
O me uz zacal pritel i pecovat
Malej mi saha na brisko a rika ze tam je mimi.Tak drzime palecky at je vsechno v poradku .Ja jdu v utery na dalsi Ultrazvuk a uz bych mela dostat prukazku.Zatim pa