Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no,co se sexu týče,si myslim,že to neni otázka věku,ale životního stylu a potřeb…někomu může být 23 a sex mu bude stačit 1-2 do měsíce…někomu bude 40 a bude to potřebovat mít max obden… ale, to jak to bude po sexuální stránce jsi musel poznat ještě před svatbou…ale samozřejmně chápu to,že se bráníš sexu jen v plodné dny..jako na povel to nejde nikomu…petka má pravdu…sex,kterej vyplyne sám o sobě,tak se nejlíp plodí děti a celkově je to nejpřirozenější…
Ahoj holky,tak sem musim vykecat…nevim co delat…Rekla sem tomu mymu ze kdyz on nechce druhy dite ze ja nechci sex,nemam na to ani naladu a kdyz vim ze s toho stejne nic nebude tak at si uvedomi ze pro me je to taky dulezity…pri kazdym rozhovoru o druhym diteti navazuje jiny tema…mame vsechny veci po prvnim schovyny,pujcky taky zadny a bydlime v baraku jeho rodicu,nejsou tu zadny deti s kym by si mel nas malej hrat.Ja nikdy nechtela jedinacka uz ted zacina byt nas syn rozmrzelej a lakomej
Sem zvedava jak se rozhodne,protoze me uz tohle nebavy,svatbu sme taky nemeli protoze on se nechce zenit,tak sem se taky podridila ale uz nechci dal skakat jak pritel piska…Asi sem hloupa,co??Co si o tom myslite?
Petka 78 píše: … Rekla sem tomu mymu ze kdyz on nechce druhy dite ze ja nechci sex … … Sem zvedava jak se rozhodne …
No jak se rozhodne, buď začne víc masturbovat nebo si najde ženskou.
Jiná možnost mě nenapadá.
chápu,že jsi zoufalá…no,ale nevim jestli výhružka,že nebude sex,je ta správná…taky si myslim,že by si mohl najít ženskou…jak dlouho se ho pokoušíš přemluvit k miminku???
Malymu ted budou 2 roky a vzdycky kdyz sem treba uklizela veci co mu byly maly tak sem tak prohodila ze to bude nosit to druhy,nikdy mi to nevyvratil,az ted zacal ze si na druhy pripada starej atd.Sme od sebe o 13 let..takze se obcas proste v necem neschodnem…Co se tyce premlouvani tak cca 4.mesice…Me jen proste stve ze on celou dobu vedel ze chci deti dve ,oba sme ty co se narodili taky druhy a najednou se vykrucuje…
hmmmm,no tak to ti držim palce..ale pokud si připadá starej,že by dvě děti nezvládl,tak to asi nepude moc snadno…no,ale stejně nejvíc odmaká ženská,oni sem tam když přijdou z práce si s dětma pohrajou…asi by jsem mu řekla,že věděl,že chceš děti dvě,tak ti to měl říct rovnou a nenechávat tě v doměnce dvou dětí…
V tom s tebou jen souhlasim ze stejne celou vychovu u deti mame na starost my,tak nechapu proc rika ze je starej..a driv to asi nevedel???Presne jak ty pises,oni prijdou s prace a chvilku si s detmi pohraji(tak je to i u nas)a to ho do toho hrani jeste kolikrat musim nutit
Protoze jsou silene utahany z prace…Sama sem zvedava jak to u nas dopadne,spis mi prijde ze ten muj uz ma ten svuj klidek pohodu a nedej boze kdyby mi ji nekdo narusil… ![]()
jj,taky mi někdy přijde,že jen nechtějí přijít o svojí pohodu…mě přijde,že ženský přijde stejný,jestli jedno,nebo dvě děti…ale mužský z toho dělají šílenou vědu
ten můj chtěl nakonec dítě až za pár let…ale nějak se ho začal ptát tchán,kdy bude holčička…no a od ledna se snažíme
snad i u tebe se chlap časem rozmyslí ![]()
Tise zavidim
Jeho se ptali taky moji rodice i jeho a vzdy jim nak odsekl…No nechame se prekvapit ![]()
Ahoj ! Jsem ráda, že jsem se sem dostala.Přesně to ted řeším a popravdě se divím,že nás je tolik ! Asi je většina chlapů fakt sobečků…, ze všech příběhů mi to vyplývá. Já osobně ted v sobě řeším, že kvůli tomu se synem odejdeme a zkusíme začít znovu. Vím, že bych nebyla štastná nemít další děti- dítě. Jediný, co mě trápí je, jak to vezme syn. Jsou mu 3 ![]()
Ahoj…jo taky sem koukala co nas ma stejny problem…ja osobne taky muzu rict ze stastna uplne nejsem ,sem hrozne rada za prvniho synka ale bez toho druhyho mimi je me jako pulka…
Ahoj holky tak vcera sme se s pritelem milovali…a bez ochrany…zarim a jen zarim ,tak jen doufam ze si to nerozmysli ![]()
Ahojik tak vcera sme se zase milovali,vypada to zatim dobre,jsem strasne rada a stastna
Doufam ze i vam se to vsem povede presvedcit ty sve drahe polovicky
Uz sem v to ani nedoufala…Ale kazdej chlap by si mel uvedomit ze az tady jednou nebudeme koho to dite bude mit,za kym pujde kdyz bude mit naky problem ,nas malej ma sice setrenici ale ty sourozenci prece jen drzi pri sobe!A at si kazdej vzpomene jaky to bylo prima mit brachu nebo segru…