Muž nechce druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
777
29.7.11 21:52
raduss píše:
Bekkyno, co je, co se děje tak šíleného?

Nastal začátek konce našeho vztahu.Prostě on s náma chce být,ale není schopnej se ve vztahu posunout dál.A to já nechci…chtěla bych úplně normální rodinu.On si dělá co chce jako před tím než jsme se poznali…zábava beze mě,dovolená taky bez nás.
No a o sexu radši ani nemluvím :roll: prý jsem moc tlustá a jeho to se mnou nebaví…to je drahoušek,vid?…mám chut ho praštit :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mandarinka33
29.7.11 23:26

Ahojky, tak u nas taky krize. Definitivne jsem dospela k nazoru, ze psycholog nam nepomuze. Asi jsme nenarazili na dobreho, ale tenhle me jen vyslechne, polituje a jdu domu… Zkratka ty 3 mesice utekly, ja jsem malem vypustila dusi, jak jsem se snazila a nikam jsme se neposunuli.
Nahadou je potreba, abych aspon 2 tydny stravila u rodicu 150 km od manzela. Snad nam odlouceni prospeje a pak hned navazuje dovolena. Jestli se ani potom nevzpamatuje a nezacne neco delat, tak mne opravdu bude lip bez nej. Vzdycky me strasne zklame, jak je ke me lhostejnej, porad jakoby otravenej.
Zrovna dnes jsem se divala, jestli bych utahla samostatne bydleni. Bylo by to tezky a v nejlevnejsi mozne variante, ale zvladnout by se to dalo.
Bekky, to je husty. Urcite tlusta nejsi, jen te potrebuje nejak ranit. Ty chlapi jsou fakt hovada.
Slunicko, super prispevek!!! Mam teda nejlepsi leta uz za sebou a taky jsem davno zapomnela, jak se dela dojem na chlapa. Zrovna nedavno jsem se vyjimecne bavila s prekrasnym potencialnim objektem a koktala jsem u toho a placala nesmysly jako skolacka. Samozdrejme utekl driv, nez odhalil moji uzasne uslechtilou dusi… Zkratka na pet deti to uz asi nevytahnu.
Mobilishky, asi se mu to rozlezelo a boji se ti to rict. V tomhle ale fakt nejsem kvalifikovana radit. Doufam, ze tvuj muz neni sobec jako muj, aby totalne ignoroval tvoje prani a casem se mu to rozlezi zase zpatky.
Tak se holky drzte, urcite to zvladneme

• Citovat
  • Upravit
79
18.8.11 23:44

Ahoj holky, tady je nejak mrtvo, skoro mesic zadny prispevek? Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
29.8.11 12:50

cokoliv co zabere

ja jsem pro jakoukoliv metodu, která vede k otěhotnění :wink: .
Muži jsou od přírody pohodlní a až nastane doba, kdy budou mít nějakou antikoncepci, vyhynem, nebo nás snad zachrání jen jejich Ego, ale na to spoléhat moc nelze. Můj přítel má dvě dospělé děti a spolu máme dvouletého chlapečka. Když jsem krátce po porodu začla mluvit o druhém, byl z toho infaktový stav a výčitky, že o druhém jsem nikdy nemluvila tak co teď otravuju…nechtěl o tom ani slyšet. Já jsem mu vysvětlila jak moc je to pro mně zásadní. Chápu, že už má výchovy dětí dost a chtěl by také dělat něco jiného než investovat do dětí, ale já jsem o 15 let mladší a to druhé dítě moc chci. Když bylo malému 9 měs. neplánovaně jsem otěhotněla. Byl z toho na mrtvici, a myslím, že mi docela pomohl ke spontánnímu potratu. Stresovalo mě to…bohužel. V tom okamžiku to začlo být líto i jemu. Rok jsem to nechala být a pak jsem začala kout plány jak si pomoct aniž bych ho k tomu musela nutit. Občas jsem někde utrousila, že s dítětem počítám, prostě tak aby věděl, že to není na diskusi. Občas se trochu naštval. Ale já už jsem měla naplánované, že si tam to sperma, které mi vystříkne na břicho, potají stříkačkou vpravím sama. A když se zadaří, řeknu mu, že nevím jak se to stalo… 8-o .
A zrovna, když jsem se na to chystala, tak světě div, přestal si dávat pozor. Takže teď pracujeme na dalším. Je to beze slov, nic mu neříkám, nekomentuju to, jen si hlídám své dny, jsem strašně chtivá, pořád ho svádím, ale o děcku ani slovo, tvářím se, že jsem si ničeho nevšimla a vůbec nic neplánuju-naoko, v duchu se modlím aby si to nerozmyslel a nedošlo na tu stříkačku. Není to žádná sranda a je to poslení zvonění, bude mi 37 a začínají blbnout hormony, modlím se, aby se zadařilo. Vím, že toho nikdy nebudu litovat. Chápu jeho rozpoložení, ale neumím si představit, že bych mu ustoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
2.9.11 19:55

paninka

moc tě zdravim…
tak já jsem si myslela,že jsem divná :mrgreen: ale podle toho,co píšeš jsem měla dost podobný plány :mrgreen: teď manžel začal dělat to,že si nedá pozor,po chvilce se na mě koukne a řekne " je,šlo to dovnitř" :mrgreen: a čeká jak na to budu reagovat…tak jsem v klidu a nějak to neřešim…při dalšim milování se stane to samý :mrgreen:
moc ti držím palečky ať se co nejdřív zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mandarinka33
13.9.11 22:07

Ahoj holky,tak jestli to jeste nekoho zajima, tak hlasim, ze drahy se na dovolene prekonaval, bylo tam moc fajn. Mam teda velky obavy, ze doma zase sklouzneme, tam kde jse byli, ale uvidime. Podarilo se mi z neho vypacit, ze cim vic tlacim na dalsi decko, tim min ho chce. Aspon uz ale chape, ze pro me vzdat se druheho decka je fakt strasne tezke.
Zkratka cim driv se vzdam myslenky na dalsi dite, tim driv bude :zed: :zed: :zed:
Tak jsem zvedava, jak valcite jinde. Jestlipak krome strikacky a sehnani noveho chlapa existuji i dalsi reseni :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6819
19.9.11 10:58

ahojky…někdy by jsem chtěla vidět do mužský hlavy :mrgreen: :mrgreen: u nás zatim asi nezabírá nic…ať dělám co chci,tak se to nějak nehýbe…ale já se nevzdám :pankac: :mavam: chci dvě děti,tak dřív nebo později budou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.O.fcsvgfg
2.11.11 13:52

Pritel nechce druhy dite

Ahoj holky,poradte…Mame skoro s pritelem 2 leteho synka a ja touzim mit jeste jedno aby byly tak nejdele ty 3 roky od sebe coz by znamenalo ted zacit na nem pracovat…Jenze pritel nechce,nevim proc furt tvrdi ze mu chce dat jen to nejlepsi…ale na co?Ja sem ze tri sourozencu a pritel taky neni jedinacek,pak v dospivani je to prece prima mit brachu ci segru..Kdyz je naka reklama s mimi v tv tak pritel rika hned malemu ..hele mimi je tam…a ja musim jit do koupelny a tam se potaji vybrecim,mam po malym schovane vsechny vecicky ,kocarek atd .cili by se nemuselo nic kupovat ,sourozenci to vetsinou dedi po sobe nebo aspon u nas to tak byvalo.Prijde mi ze spis chce mit pritel uz svuj klid,pritom o malyho se stejne staram ja,po doktorech taky jezdim sama ale presto …Citim v srdi prazdnotu.Ke vsemu sme na vsi kde nejsou deti a tak sem rada kdyz muzu zajed s malym ke kamaradkam aby si malej vyhral s jejich detmi.Uz nekej mesic je mi s toho vseho ouzko,na nic nemam naladu ani chut a o sexu ani nemluvim…Diky za rady P.

• Citovat
  • Upravit
6819
4.11.11 10:43

jako kdyby si mi mluvila z duše…mnžel taky tvrdí,že u malýho nechce nic propásnout( podle něj by jsme se hodně věnovali mimču na malýho asi kašlali,nebo fakt nevim) a chce mu dát vše…mě je z toho taky ouzko,vše schovávám,takže by se taky nemuselo nic kupovat…mě ještě mrzí to,že mi i kolikrát řekne,že miminko bude a po pár dnech si to rozmyslí…takže tě uplně chápu…chuť na sex řesně jak píšeš…přijde mi,že mě přešla i z tohohle důvodu…my se o děti staráme nejvíc a oni nám přeci nemůžou zakázat mít další miminko,když oo něm toužíme..měla by fungovat nějaká tolerance ale tady to nějak nejde viď??? jen mě mrzí,že ti nemůžu nějak poradit…jen ti přeju,aby manžel brzy souhlasil s miminkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.11.11 12:03

Ahoj zakladatelko.
Jsem na tom obdobně, ikdyž trochu mezi námi rozdíl je. Můj muž druhé chce, ale až za několik let. Já bych chtěla děti od sebe 2-3 roky. On chce druhé dítě nejdříve za 4 roky. Už jsem se v našem vztahu několikrát přesvědčila, že stačí správně nasadit brouka do hlavy, nechat to v něm uzrát a sám potom přijde, že můj návrh mu vlastně vyhovuje. Naopak nucení, neustálé mluvení o druhém dítěti v něm naopak vzbuzují větší nesouhlas. Muž prostě musí mít pocit, že je to jeho rozhodnutí, někdy i že je to jeho nápad , že do toho nebyl vmanipulován, ikdyž to tak ve skutečnosti tak je. Máme také roční dítko a snažit o druhé bych se chtěla tak na jaře , v létě. S dcerkou to tenkrát vyšlo napoprvé a mám takový dojem, že si manžel myslí, že to tak bude i napodruhé, že je takový nadsamec. Ale já vím, že může být vše jinak. Třeba i tak, že pokud bysme se začali snažit v létě, třeba by se mimčo povedlo až za několik měsíců, ne-li let.
Zvolila jsem tedy taktiku občasného naťukávání, spíš vtipnou formou . Třeba jsem v časopise našla předtištěný dopis Ježíškovi a napsala jménem dcery, že by si přála sourozence, že je jí jasný, že to Ježíšek letos už nestihne, tak aspoň k příštím Vánocům.
Dnes nám třeba přišel nový kočárek, tak jsem nadhodila, že k němu jde dokoupit hluboká korba i sourozenecké sezení, kdyby jsme měli prcky po sobě…A takhle v tom budu pokračovat. Ne ale moc často, aby mu to nezačalo lézt na nervy. Pak se třeba odmlčím s tímto tématem a nechám to v něm „zrát“ . No a uvidíme… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.O.fcsvgfg
4.11.11 13:45

Tak to nevim co bych delala kdyby mi ten muj jednou rekl ze teda jo ze budeme mit deti dve a po par dnech si to zase rozmyslel… Vcera vecer mel choutky na sex…mam totalni blok a diky bohu i svy dny.Dneska tu byla moje neter ,bude ji 5.let a je to neco hezkyho kdyz je vidim jak si spolu hezky hrajou..ted Miska je starsi takze naseho malyho lecos uci.Jenze se vidi tak 1× tydne…to je taky hlavni vec proc bych i to druhy mimco chtela ,aby si mel nas malej s kym hrat,tady uz jsou deti od 10 let vis…No uvidime jak to dopadne…Kazdopadne s tebou souhlasim ze chlapy nemaji pravo rict ze oni chti dite jedno a my musime byt ticho a souhlasit.Nekdy bych si to s nimy vymenila ,oni at si vyskouseji byt doma a my budeme v praci,protoze to obcas posloucham ze on chodi do prace tudiz je utahanej,ale my …reknu to na plnou pusu …podle nich si doma asi valime zadek…

• Citovat
  • Upravit
P.O.fcsvgfg
4.11.11 13:50

Ja pritele nenutim mely sme na to rozhovor jen parkrat ,ale proste si umanul ze druhy nechce ,ze chce malymu dat jen to nejlepsi…jenze ja z nej nechci rozmazlenyho jedinacka co na neco ukaze a tatinek mu to pujde koupit..Nepotrebuju zit v prepychu..

• Citovat
  • Upravit
6819
4.11.11 22:20

já taky nenutim..poprvé vlastně s tím návrhem druhého dítěte dokonce i v blízké době přišel sám…asi po týdnu řekl,že ještě počkáme…pak zase přišel,že teda chce a nakonec,že se domluvíme jestli stihneme mimčo ještě během mateřský a nebo po.....nic jsme nedomluvili a on se odmlčel…myslím,že mě tim chtěl jen utěšit,protože jsem samozřejmně byla natěšená…já už ani nemám náladu s ním o tom mluvit,protože se bojim,že si vždy najde něco,proč si to nakonec rozmyslívždy jsem chtěla dvě děti a on to věděl…

jak píšeš,že se nemají do ničeho tlačit,tak máš 100% pravdu…určitě to má opačný účinek…já nechci aby mi řekl,za dva roky bude mimčo…jen chci aby mi řekl,že bude a stál si za tim…a přesně jak píšeš..první mohlo být hned a druhý může trvat klidně rok a dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.1.12 11:05

Ahoj Devcata,
moje manzelka ma 35 let a me je 28. Už rok me nutí do 2 dítete.Neni otom že bych nechtel,jenom ze duvot je ten ze z manželkou sme uz 4roky manželé a mame 3 letyho syna.Za celou dobu manzelstvy sem bojoval z pohlavnim souzitim s moji drahou manzelkou.Ono 1 za 1-2 mesice to mlademu klukovy ako sem ja fakt nestačí.A ted kdys chce 2 mimi tak jen na jeji plodné dny.A resit to nema smysl, kdys neco chcy, tak neco musi ten druhy obetovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petka 78
5.1.12 11:45

No dle meho nazoru je to od tebe teda docela blby,kdyz pises ze se druhemu diteti se nebranis ale vlastne ho manzelce nechces dat kvuli tomu ze s tebou casto nespi…nebo alespon me to tak vyznelo…Nekteri chlapy si mysli ze sme jako na baterky ,oni zmacknou cudlik a my musime uspokojit jejich sexualni touhy…ale ze my na to taky nemame naladu to uz nikoho nezajima,nebo nejlepsi je kdyz zenska chce ale chlap ne…Copak uz kazdej zapomel na ten krasnej sex co vyplyne zniceho nic???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky