Muž nechce druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
15.2.11 13:50

Holky souhlasím s argumenty, jako by jste mi je braly z úst…je to všecko celkem logické.. ale můj muž je paličák a když se jednou šprajcne, je konec. Takže argumetny si sice vyslechne, ale to je asi tak všecko. O to víc mě mrzí, že jsme na dvou dětech vždy byli domluvení. Ach jo. Kamarádka tuhle povídala, že v příštím životě bude na ženský, že to bude v komunikaci a porozumění jednodušší, tak mě pobavila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kristýnaM
18.2.11 15:32

Ahoj, já teď řeším úplně stejný problém. Moc bych si přála druhé dítě. Mám dvou a půl letou dceru a chtěla bych začít pracovat na druhém, jenže manža nechce :think: Už když jsem byla těhotná jsem říkala že chci mít dvě děti a s malým věkovým rozdílem max.3 roky. To si myslím že je nejideálnější věkový rozdíl. Malá je už dost samostatná, bez plen, krásně mluví a v září jde do školky. Manžel druhé dítě taky chce, ale prej až pujde mala do 1. třídy a to já nechci!! Měla jsem to takhle s bráchou, narodil se, když mě bylo sedm a musela jsem si s ním pořád hrát, hlídat ho a být s ním doma(takže jsem si o nějakém lítání za klukama v pubertě mohla nechat jen zdát), pořád aby se doma sám nenudil. Svého bratra miluju,ale musela jsem se pro něj hodně objetovat. Můj manžel má 4 bráchy, jsou od sebe po třech letech, akorát poslednímu je 7 let :mrgreen: Se všemi má velmi dobrý vztah, až na toho posledního to je ještě dítě tak tam je to trochu jiné :-) No a jeho argumenty jsou že jsem moc mladá (bude mi 25), že je moc brzo na druhé a že on už dvě děti má (z mládí má 12-ti letou dceru)nebo dělej kariéru. Já se ale na druhé dítě cítím. No myslím, že je moc pohodlný. Finanční situace zas tak hrozná není a byt máme 1+4 v OS. Práci mám a pracuji, tak nějak neustále- mám možnost mít dceru u sebe v práci už od narození. Nědělám nic hrozného, spíš taková ta práce co druhé nebaví dělám já.Za zády nic dělat nechci, tak snad ho s malou ukecáme. Ta je na miminka strašně vysazená- doma to máme samou panenku, kočárek a pořád si snimi hraje a stará se o ně.

• Citovat
  • Upravit
777
23.2.11 20:56

Ahoj holky.Děkuju,že sem píšete.Nechcete založit skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.2.11 23:08

Kristýnko.. jsi mladinká, neboj, dočkáš se, je jedno, kdy druhé miminko bude, hlavně že bude. Fakt to neřeš.. Pokud manžel druhé dítě chce, tak věř, že to nebude dlouho trvat :-) To my, co je nám hodně přes třicet, s námi je to horší. Nám čas ubíhá rychle a ten můj, ten se vyslovil zcela jasně.. takže opravdu nevím, co s tím. Nějka se s tím nemůžu a nechci smířit. Přeji Ti hodně trpělivosti, dočkáš se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.2.11 23:11

Ahoj Bekky, se skupinou souhlasím .. jak by se to mělo jmenovat? Zoufalé manželky? :lol: :lol: :lol: Si tak posledních pár týdnů připadám… aje to čím dál horší, psychika je mrcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.2.11 23:13

Jo Bekky a co nového? Řešíte nějak? U nás stagnace, radši o ničem nemluvím, i kdž mě to užírá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
25.2.11 13:58

Ahoj.Taky je u nás na toto téma mrtvo.Vyčkávám…však se mi ho snad podaří někdy ukecat.Ale čas hrozně letí a moje plodný roky taky.Jo a ten název je trefný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
25.2.11 14:08

Mně se moc líbí, jak to sesumírovala Mahora. To jsou rozumné argumenty, tak nějak to cítím.. ale kdyby mě ten chlap aspoň poslouchal..už ho ta diskuse asi nebaví..tak radši ticho po pěšině.. plodné roky se krátí..mu to sepíšu nebo nevím :-)Už mě nic jiného nenapadá – kdybys na něco přišla, sem s tím, každá rada dobrá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
25.2.11 14:29

Nový nápad jak ho přesvědčit nemám. :nevim: Vlastně neco mám…jeho přítel a zároven šéf čekají každým dnem už třetí mimčo.Třeba o tom začneme znova mluvit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
25.2.11 15:53

Hm to je dobré..to u nás v okolí nic moc.. ani nevím, jak o tom začít zase diskutovat.. jak to navodit..muj muz mi totiž rekl, že chtěl další dítě co nejřív, ideálně 2 roky od sebe a teď už ho nechce, čistě pohodlnost, řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
26.2.11 23:13

Ano ano chlapy jsou hodně pohodlný a ten můj obzvlášt.Nevím,jestli jem psala,ale on je o 6 let mladší a tam je taky další zakopanej pes.Má dost času na druhý a nebude skoro důchodce v pubertě dítěte,ale třeba já ano a to mě ser.!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.2.11 10:53

Ahoj, tak to je asi taky problém…ale zase na druhou stranu máš vidinu, že „dospěje“ k tomu mít další dítě..třeba to nebude dlouho trvat.. u nás to je obráceně, můj muž mi připadá, jako kdyby mu bylo padesát a ne pětatřicet, ten už zase chce svůj klid a všecko ho obtěžuje, natož další dítě. Prostě mi řekl, že už to znova prožívat nechce.. a když si vzpomenu na ty řeči dřív - hlavně aby dcerka nebyla jedináček… A teď říká: jedináčci taky vyrostli. Nechápu ten obrat, asi stárne moc rychle. A to je náš zakopanej pes. S tím asi nic už nenadělám. Chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
1.3.11 21:38

Ahojky Raduss!Tak tím si nejsem vůbec jistá,že je mladej dobrý,ale jeho názory jsou dost paličatý.Je prostě po své matce,také jedináček.A hlavně poslední dny mě tak vytáčí,že silně pochybuju o našem budoucím vztahu.Chováme se k sobě jako dva pitomci,kteří neuznávaj názor toho druhého :zed: a to se nebavíme jen o tématu v budoucnu druhé dítě,ale očemkoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.3.11 13:20

Bekky jak ráda bych Ti pomohla aspoň radou, ale u nás je to naprosto stejné.. pár týdnů to bylo dobré.. protože jsem přestala mluvit o dalším dítěti, ale teď je to hrozné..všecko špatně, a za všecko mohu já.. asi i špatně vychovávám naše dítě a to máme asi nejhodnější, vycepované dítko na světě. Jenže manžel je náročný, takže pořád je něco špatně. Řekla bych, že jsme na tom docela stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
10.3.11 19:54

Ahoj Raduss, tak jsem tady dlouho nepřispěla.Jak se daří a co ten tvůj mužskej nerozmyslel se?U nás vše při starém a dlouho jěště myslím bude :cry: .Dokonce jsme se dohodli,že prodáme kočárek a to jsem si ho chtěla nechat na druhý…no jo hold mě pak bude muset koupit nový :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí