Může být dítě rozmazlené už od 2. měsíce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25243
5.6.14 15:28
@3HE píše:
když se dobře uváže, tak nic nehrozí… jsou na to i kurzy za cca 300kč za lekci a jedna lekce úplně stačí.

Mě bohatě stačilo youtube… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
5.6.14 15:29
@kroulikova.k píše:
Je pravda že se to tatínkovi nelíbí a bojí se, že bude jednou rozmalená.. Ale ukažte mi ženskou co vidí plakat své dítě a nechalo by ho jen tak plakat..Myslím, že málokterá…

rozmazlení dítěte spočívá v něčem úplně jiném… Připomeň to chlapovi tak za 2-3 roky, až svojí holčičce dovolí všechno a splníjí všechno, co jí na očičkách vidí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
5.6.14 15:31
@superandrysek píše:
@kroulikova.k nositko jedine manducu nebo kibi. nase mala odmitala od 2 mesicu kocarek, tak jsem ji asi 3 mesice jen nosila v manduce a pak sla do sportaku v leze, ale videla ven tak byla uz jaks taks spokojena, dodnes neni kocarkovy typ, ale na rychly presun uz vydrzi. manducu take pouzivam dodnes, bud na nakup, dovolenou nebo treba i na uklid doma, uz nosim i obcas na zadech

A můžu se zeptat kdy si dávala do golfíku v leže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
5.6.14 15:34

@kroulikova.k ne, není rozmazlená. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
5.6.14 15:43

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Takže např. tohle obyč je na h…? :) Kamarádka si ho zrovna objednala :roll:

• Citovat
  • Upravit
117
5.6.14 15:45
@Hr4sek22 píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Takže např. tohle obyč je na h…? :) Kamarádka si ho zrovna objednala :roll:

No něco takového právě mám..Smůla, kdybych napsala já hloupá dřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
5.6.14 15:46
  • Citovat
  • Upravit
12067
5.6.14 15:47

@kroulikova.k v 5.mesici, ale ne do golfek ale do sportaku a fakt v leze, max prvni stupinek a to je u meho kocarku pouze zvysena poloha, ale jak tam nebyly ty okraje tak videla ven. posadila jsem az kdyz si mala sedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.6.14 15:48

@Hr4sek22 Dítě v obou nosítkách visí za rozkrok a je na stojáka. Koukni se, jak jsou děti v manduce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
5.6.14 15:52
@superandrysek píše:
@kroulikova.k v 5.mesici, ale ne do golfek ale do sportaku a fakt v leze, max prvni stupinek a to je u meho kocarku pouze zvysena poloha, ale jak tam nebyly ty okraje tak videla ven. posadila jsem az kdyz si mala sedla

Já mám právě 2 kočárky jeden 3kombinaci a druhý je ten právě sporťáček a právě jsem si říkala, že když se dá polohovat, jako že by ležela tam, jestli bych jí mohla tam dát..Ten kočárek trojkombinace je právě do hor, je to emaljunga a je dosti zateplenej a až příjdou ty vedra, tak nevím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
5.6.14 15:53
@Svistice píše:
@Hr4sek22 Dítě v obou nosítkách visí za rozkrok a je na stojáka. Koukni se, jak jsou děti v manduce.

JJ…Právě jsem si všimla toho rozdílu u nožiček jsou víc od sebe a víš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
5.6.14 15:54

@Svistice Jo, jo.. už se dívám. Ty čapky jsou uplně jinak. V té manduce dítě hezky sedí, vypadá to pohodně kdežto v nosítku spíš visí :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
5.6.14 16:00

Už jsem se dívala co mám já. Tohle..

• Citovat
  • Upravit
584

:potlesk: :potlesk: :potlesk: naše se narodila 2.4. a ještě k tomu předen vůbec nespí, takže paráda díky bohu za nosítka a kočárek občas jí zabaví hrací kolotoč nad postýlkou a já se pak můžu aspoń v klidu najíst nebo si skočit na wc:-D..ale fakt mě nenapadlo, že by byla rozmazlená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
@kroulikova.k píše:
Je pravda že se to tatínkovi nelíbí a bojí se, že bude jednou rozmalená.. Ale ukažte mi ženskou co vidí plakat své dítě a nechalo by ho jen tak plakat..Myslím, že málokterá…

Jsem si myslela, že to vymyslel tatínek svou hlavou. Matku dítěte by takováto kravina nemohla napadnout. Tatínek si měl pořídit místo dítěte nafukovací pannu. Ta bude ticho a ještě je víceúčelově využitelná. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML