Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kobliha51 píše:
Jsem si myslela, že to vymyslel tatínek svou hlavou. Matku dítěte by takováto kravina nemohla napadnout. Tatínek si měl pořídit místo dítěte nafukovací pannu. Ta bude ticho a ještě je víceúčelově využitelná.
Zcela perfektně vyjádřeno…Někdy je až moc starostlivej…
@kroulikova.k píše:
Zcela perfektně vyjádřeno…Někdy je až moc starostlivej…
Zapomeň na to, že tohle je starostlivost. To jen o tom, že muži chtějí mít klid a péče o dítě je nad jejich mozkovou kapacitu. Oni za to nemůžou, oni mají ten mozek trochu jinak postavený. To se tě ještě bude ptát, proč je to dítě pořád nemocný, jestli tohle nebo tamto to dítě opravdu potřebuje, jestli se doma nenudíš, když s dítětem není žádná práce. Prostě normálka. ![]()
Co ja se od moji mamy naposlouchala, ze mala bude rozmazlena a ze si miminka VYNUCUJI chovani od narozeni
dodnes jsem ji tuhle teorii nedokazala vyvratit.
dite i matka jedou od narozeni instintivne, jsou to proste mala zviratka, ktera potrebuji kontakt. ![]()
U nas to tatinek chapal, takze jsme nosili, chovali, uspavali u prsa (jeste i ted) a zavrsili to spolecnym spanim ![]()
jak se to tvoje nositko jmenuje?
Tak já mám vyjímku, ten je od miminka naprosto v pohodě, večer choval, abych se vykoupala (obě holky byli jako maličké uplakané) a on to zvládal v pohodě. Dokonce spal s námi i když holky v noci brečeli…
@kroulikova.k je jeste malickata, pokavad je to v hlubokem kocarku unosne nech ji tam.
Můj umí krásně uspat
Malej ponocuje, nechce usnout, vrazím ho tatínkovi, že půjdu teda na chvíli se psem.. vrátím se a chrní ![]()
@Kobliha51 píše:
Zapomeň na to, že tohle je starostlivost. To jen o tom, že muži chtějí mít klid a péče o dítě je nad jejich mozkovou kapacitu. Oni za to nemůžou, oni mají ten mozek trochu jinak postavený. To se tě ještě bude ptát, proč je to dítě pořád nemocný, jestli tohle nebo tamto to dítě opravdu potřebuje, jestli se doma nenudíš, když s dítětem není žádná práce. Prostě normálka.
Ano, to mne vždy dokáže naštvat, když řekne jkto, že jsi nestihla to udělat, vždyt jsi doma celej den…Kéž by mohl i kojit on a aspon na den si to zkusit…
@kroulikova.k píše:
Ano, to mne vždy dokáže naštvat, když řekne jkto, že jsi nestihla to udělat, vždyt jsi doma celej den…Kéž by mohl i kojit on a aspon na den si to zkusit…
Běžný chlap. Je jen málo takových, kteří ženu pochopí a jsou schopni se o své dítě s láskou postarat.
Vím, že to není diskuze o nosítkách, ale vyštrachala jsem teď ještě jedno co jsme dostali a vyfotila jsem se s ním tak bych se chtěla zeptat jestli takhle je to správně nebo ho taky můžu někomu.. věnovat ![]()
@avm3 píše:
Mě bohatě stačilo youtube…
myslíš na ty úvazy? já jsem se taky učila dle videí…, ale kdyby si třeba nebyl někdo jistý, tak má lepší kurz.. ale i na you tube je třeba najít ten nejlepší úvaz… některé jsou tam špatné.
@Hr4sek22 píše:
Vím, že to není diskuze o nosítkách, ale vyštrachala jsem teď ještě jedno co jsme dostali a vyfotila jsem se s ním tak bych se chtěla zeptat jestli takhle je to správně nebo ho taky můžu někomu.. věnovat
pryč s ním. dítě nemá záda do kulata, ani podsazený zadeček. nohy musí z pohledu, který máš na fotce - tvořit písmeno M, což netvoří, nohy visí. Co je to za značku?
@3HE L.Rossi nebo co
achjo..
no nic, tak holt budu muset koupit tu manducu pomale za trojku, ale na tomhle se asi nevyplatí šetřit. Nechci aby měl malej pak problémy se zádama ![]()
@3HE Tak mě se zdálo, že je moc pěkně a logicky a pomalu vysvětlené, tak jsem se tím řídila… ale jo, kurz je asi větší jistota. KDyž já bych nejbližší měla daleko a snaším uřvánkem by to nešlo ![]()