Může být dítě rozmazlené už od 2. měsíce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
5.6.14 16:03
@Kobliha51 píše:
Jsem si myslela, že to vymyslel tatínek svou hlavou. Matku dítěte by takováto kravina nemohla napadnout. Tatínek si měl pořídit místo dítěte nafukovací pannu. Ta bude ticho a ještě je víceúčelově využitelná. :pocitac:

Zcela perfektně vyjádřeno…Někdy je až moc starostlivej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
5.6.14 16:08
@kroulikova.k píše:
Zcela perfektně vyjádřeno…Někdy je až moc starostlivej…

Zapomeň na to, že tohle je starostlivost. To jen o tom, že muži chtějí mít klid a péče o dítě je nad jejich mozkovou kapacitu. Oni za to nemůžou, oni mají ten mozek trochu jinak postavený. To se tě ještě bude ptát, proč je to dítě pořád nemocný, jestli tohle nebo tamto to dítě opravdu potřebuje, jestli se doma nenudíš, když s dítětem není žádná práce. Prostě normálka. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
5.6.14 16:11

Co ja se od moji mamy naposlouchala, ze mala bude rozmazlena a ze si miminka VYNUCUJI chovani od narozeni :roll: dodnes jsem ji tuhle teorii nedokazala vyvratit.

dite i matka jedou od narozeni instintivne, jsou to proste mala zviratka, ktera potrebuji kontakt. :srdce:

U nas to tatinek chapal, takze jsme nosili, chovali, uspavali u prsa (jeste i ted) a zavrsili to spolecnym spanim :-)

jak se to tvoje nositko jmenuje?

• Citovat
  • Upravit
25243
5.6.14 16:12

Tak já mám vyjímku, ten je od miminka naprosto v pohodě, večer choval, abych se vykoupala (obě holky byli jako maličké uplakané) a on to zvládal v pohodě. Dokonce spal s námi i když holky v noci brečeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
5.6.14 16:19

@kroulikova.k je jeste malickata, pokavad je to v hlubokem kocarku unosne nech ji tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
5.6.14 16:21

Můj umí krásně uspat :mrgreen: Malej ponocuje, nechce usnout, vrazím ho tatínkovi, že půjdu teda na chvíli se psem.. vrátím se a chrní :P

• Citovat
  • Upravit
117
5.6.14 16:25
@Kobliha51 píše:
Zapomeň na to, že tohle je starostlivost. To jen o tom, že muži chtějí mít klid a péče o dítě je nad jejich mozkovou kapacitu. Oni za to nemůžou, oni mají ten mozek trochu jinak postavený. To se tě ještě bude ptát, proč je to dítě pořád nemocný, jestli tohle nebo tamto to dítě opravdu potřebuje, jestli se doma nenudíš, když s dítětem není žádná práce. Prostě normálka. :mrgreen:

Ano, to mne vždy dokáže naštvat, když řekne jkto, že jsi nestihla to udělat, vždyt jsi doma celej den…Kéž by mohl i kojit on a aspon na den si to zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
5.6.14 16:29
@kroulikova.k píše:
Ano, to mne vždy dokáže naštvat, když řekne jkto, že jsi nestihla to udělat, vždyt jsi doma celej den…Kéž by mohl i kojit on a aspon na den si to zkusit…

Běžný chlap. Je jen málo takových, kteří ženu pochopí a jsou schopni se o své dítě s láskou postarat.

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
5.6.14 16:50

Vím, že to není diskuze o nosítkách, ale vyštrachala jsem teď ještě jedno co jsme dostali a vyfotila jsem se s ním tak bych se chtěla zeptat jestli takhle je to správně nebo ho taky můžu někomu.. věnovat :D

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
5.6.14 16:53
@avm3 píše:
Mě bohatě stačilo youtube… ;)

myslíš na ty úvazy? já jsem se taky učila dle videí…, ale kdyby si třeba nebyl někdo jistý, tak má lepší kurz.. ale i na you tube je třeba najít ten nejlepší úvaz… některé jsou tam špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.6.14 16:55
@Hr4sek22 píše:
Vím, že to není diskuze o nosítkách, ale vyštrachala jsem teď ještě jedno co jsme dostali a vyfotila jsem se s ním tak bych se chtěla zeptat jestli takhle je to správně nebo ho taky můžu někomu.. věnovat :D

pryč s ním. dítě nemá záda do kulata, ani podsazený zadeček. nohy musí z pohledu, který máš na fotce - tvořit písmeno M, což netvoří, nohy visí. Co je to za značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
5.6.14 16:55

@Hr4sek22 není to dobre

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
5.6.14 16:57

NOŠENÍ DĚTÍ platí pro šátek i ergonomická nosítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
5.6.14 16:58

@3HE L.Rossi nebo co :nevim: achjo.. :D no nic, tak holt budu muset koupit tu manducu pomale za trojku, ale na tomhle se asi nevyplatí šetřit. Nechci aby měl malej pak problémy se zádama :think:

• Citovat
  • Upravit
25243
5.6.14 17:06

@3HE Tak mě se zdálo, že je moc pěkně a logicky a pomalu vysvětlené, tak jsem se tím řídila… ale jo, kurz je asi větší jistota. KDyž já bych nejbližší měla daleko a snaším uřvánkem by to nešlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí