Může milenec doopravdy milovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Taky milenka
21.8.13 21:21

Ten muj me seznamil po roce dvou s manzelkou. Potkali jsme se na akci. Vedela o me vsechno. Od nej. Opil se a obe nas tam porad objimal. On takovy opatrny, pan reditel zemekoule a takhle se zapomnel. Zakazuje mi psat, zakazuje mi koukat na nej:-) paranoia-nekdo to pozna, ty na me koukas tim pohledem…:-)

• Citovat
  • Upravit
Taky milenka
21.8.13 21:23
@Anonymní píše:
No zacal mi psát jak jsem nádherná a jak se mu stýská. Normálně se tak nechová. Nepiseme si denne jen parkrat měsíčně a vždy jsme se scházeli na " oběd " on mohl utéct z práce a ja si zařídila hlídání. Ted změnil práci tak uvidíme jak to bude ale nemám problém si večer něco vymyslet na na chvíli odejít nebylo by to poprvé.

nikdy mi nerekl ani nenapsal ze mu chybim. Nebo ze se mu styska. Nikdy. Myslela bych si, ze mu nekdo slohnul mobil :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.13 21:55

D no ni normálně tohle taky nepíše včera poprvé psal ze služebního mobilu, ale chtěl ať odepisuji na jeho číslo nebo jeho mail co znám, tak snad to byl on a stále me oslovoval Zlato což se mi moc nelíbí :-) jinak my jsme vždy byli domluveni ze si psát večer nebudeme a vetsinou kdyz jsem šla pit tak jsem mu psala a odpovídal hezky :-) jednou mi řekl kdyz jsme spolu byli ze mu to nemůžu dělat :-) ale ja muzu :-) a ted je bez přítelkyně kdyz se rozešli chtěl se se mnou okamžitě vidět a ja mu arogantne napsala ze těžko ze se opakuji u vody a napsal mi ze se chtěl vidět a ukončit to. Ja na to ze k tomu se nemusíme vidět ze stačí se neozvat a hotovo ze s nim nic řešit nebudu. Za 14 dni mi psal jak na me stále mysli a potrebuje me vidět :-) no myslím si ze ho už znám a to co děla on se mnou dělám i ja s nim!!! P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.13 22:04
@Taky milenka píše:
Ten muj me seznamil po roce dvou s manzelkou. Potkali jsme se na akci. Vedela o me vsechno. Od nej. Opil se a obe nas tam porad objimal. On takovy opatrny, pan reditel zemekoule a takhle se zapomnel. Zakazuje mi psat, zakazuje mi koukat na nej:-) paranoia-nekdo to pozna, ty na me koukas tim pohledem…:-)

Tak to ja jsem rada ze jsem jeho partnerky nikdy neviděla asi bych zarlila :-( no nemáš to taky jednoduché asi ti ani nezávidím ze ho v práci mas stále na očích. P

• Citovat
  • Upravit
Taky milenka
21.8.13 22:11
@Anonymní píše:
Tak to ja jsem rada ze jsem jeho partnerky nikdy neviděla asi bych zarlila :-( no nemáš to taky jednoduché asi ti ani nezávidím ze ho v práci mas stále na očích. P

Ja jsem rada ze ho vidim. Staci mi ho zahlidnout a ucitit jeho vuni a jsem klidna:-) kdyz ho nevidim strasne mi chybi. A on ac to neprizna, tak i kdyz on vi, ze neuvidi me, tak zacne vic psat a volat, jen nasednu do vlaku a cim dal jsem tim vic a vic on pise:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.13 22:26

Ja ho první rok taky v práci viděla denne a bylo to jak na houpačce. Hodně jsem telefonovala s klienty a s nim si do toho psala o sexu na šíti pak ho i prožívala různe po budově no bylo to bláznivé a taky jsem byla o pět let mladší :-) vzpomínám na to hezky. Psal mi ze už ví ze jsem v budově ze cítil můj parfém :-) za ty roky jsem ho nezměnila

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.13 10:04

Ahoj holky, tak já teda zatím milence nemám, ale ráda bych někoho sehnala. Vím, že to zní divně, ale můj zatím manžel má milenku už roky, má s ní baby a pořád neví, jestli bude s námi nebo s ní…Já jsem s ním zatím kvůli finanční situaci, sama to fakt neutáhnu…ale vím, že pokud bych se postavila finančně na nohy, tak budu upalovat hodně rychle.Sice se v mém okolí jeden muž objevil, ale nevím, jak by to dopadlo, kdybych to s ním dala dohromady…je moc milej, děti zná, ale já mám strach…Docela závidím vám ostatním, že ty milence máte..divný, co???…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.13 10:44

Byt tebou tak nehledam milence ale nového partnera, kdyz je tvůj muz tak blby a ani neví s kým chce byt. Ty bys ho zpět chtěla nebo ne? Ja bych mu asi sbalila kufry at jde k ni a myslím ze by byl zpět doma dost rychle. Sama sice podvadim, ale tak abych manžel vázne ani netušil. Milenci se nehledaji sami přijdou a buď odejdou nebo zůstanou ;-)) hodně štěstí P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.13 12:14
@Anonymní píše:
Tak to ja jsem rada ze jsem jeho partnerky nikdy neviděla asi bych zarlila :-( no nemáš to taky jednoduché asi ti ani nezávidím ze ho v práci mas stále na očích. P

Já znám jeho paní i vlastně celou rodinu…ségru, mámu, děti, neteř… dokonce i švagry a vůbec mi to nevadí…já jsem pro ně totiž neviditelná..
 D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.13 12:23
@Anonymní píše:
Byt tebou tak nehledam milence ale nového partnera, kdyz je tvůj muz tak blby a ani neví s kým chce byt. Ty bys ho zpět chtěla nebo ne? Ja bych mu asi sbalila kufry at jde k ni a myslím ze by byl zpět doma dost rychle. Sama sice podvadim, ale tak abych manžel vázne ani netušil. Milenci se nehledaji sami přijdou a buď odejdou nebo zůstanou ;-)) hodně štěstí P

Já nevím, jestli s ním chci zůstat nebo ne. dřív jsem si myslela, že jo, jenže poslední dobou si tím nejsem vůbec jistá…Pořád k ní jezdí, prý spolu něco řeší - haha, zas tak blbá nejsem. Víš, já bych třeba i odešla, ale mám zoufalý strach ze samoty.
Vím, že milenci se nehledají, že přijdou sami, ale já si myslím, že mě se vše obloukem vyhýbá a když bych náhodou na nějakýho narazila, tak že zdrhne dřív, než něco stihne vůbec začít. I to, že jsem s manželem, bylo dílem obrovský náhody..Teď vím, že blby nahody. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.13 12:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak já teda zatím milence nemám, ale ráda bych někoho sehnala. Vím, že to zní divně, ale můj zatím manžel má milenku už roky, má s ní baby a pořád neví, jestli bude s námi nebo s ní…Já jsem s ním zatím kvůli finanční situaci, sama to fakt neutáhnu…ale vím, že pokud bych se postavila finančně na nohy, tak budu upalovat hodně rychle.Sice se v mém okolí jeden muž objevil, ale nevím, jak by to dopadlo, kdybych to s ním dala dohromady…je moc milej, děti zná, ale já mám strach…Docela závidím vám ostatním, že ty milence máte..divný, co???…

Já jsem v stavu kdy by mi u manžela milenka nevadila…ale že má s ní dítě a ty to toleruješ? A spolu nějaké děti máte? Kolik ti je let, jestli se můžu zeptat? Já vždy říkám, že nevěra OK, ale hlavně nedělat z partnerů blbce. Pak už je to průšvih :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.13 12:37

D a co se trochu zviditelnit? Zajít ke kadernikovi koupit si něco nového a náhodou se s nim potkat? Mi se tohle nestane sice vím kde bydlí ale je to 30 km ode me a vlastne ani nevím kde chodi jist, pit :-) nevím nic. Ale stačí mu poslat mms :-)

Anonymní no to je třeba si asi srovnat jestli by jsi ho chtěla zpět. Ja vím ze kdyby mi na vse muz přišel tak bych milence pustila k vode. Už ted si myslím, ze bruslim na sakra tenkém ledě ale asi me to riziko vzrušuje a potrebuji ho.

Jinak včera jsem mu psala a odepsal až dnes ale hezky :-) příští týden budu zase par noci sama doma a on je tak daleko :-((( trpím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.13 12:48

Já tomu raději nechám volný průběh. On k nám do města moc nechodí, tráví celý den v práci. vím kam chodí na večeři a na panáka, vím i který den, ale na to nemám žaludek…i když jednou jsem to udělala a skončili jsme v objetí a v posteli :oops: nechci těchto informací zneužívat. nemyslím si že bych byla nějaká krasavica, trápením jsem zhubla do podváhy, takže mu ani tělesně nemám proporčně moc co nabídnout. Jsem normální holka, ke kadeřníkovi chodím teď pravidelně - co kdyby - a pečuji o sebe…
Počkám do zítřka. On ví. že mám zítra čas i hlídání…když se zítra neozve, já mu psát první nebudu, nechám to tak. Navíc jedna naše společná známá teď řeší nevěru partnera a rozchod a na jedné frontě to s ní řeším já a na druhé on s manželkou. Taky vtipná situace :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.13 12:50

Petro a buď ráda, že tě kontaktuje sám a rád. Mne sms moc nikdo neposílá a když náhodou pípne, srdce mám v kalhotkách a on to třeba operátor :mrgreen:
 D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.13 13:27

D ja kdybych věděla, kde a kdy chodi na panaka asi bych se tam ukázala :-) proto jsem rada ze to nevím. Držím palce at se zítra ozve určitě se ozve kdyz ví ze mas hlídání i čas. Ze mas zrovna podvahu a nemáš mu co proporcne nabídnout je hloupost on je s tebou z jiného důvodu!!! Ja měla vždy vysoké sebevědomí a od doby co msm malého je to nejaké horší ale stále si říkám na maminku to je dobre :-) no jsem zvědavá kdy mi zase pipne smska sama psát nebudu. Chce po me ať za nim příjedu na noc je ted pracovně daleko a bydlí v hotelu ale i když mi muz odjede a hlídání bych asi i měla kašlu na to. Domu si me na noc nepozve a ted si mysli ze pojedu 400 km? :-) nejsem blba a vydrzim :-) on by kvůli me určitě necestoval. P.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky