Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano ja myslím, ze me miluje
proto nemel za posledních 5 let ani jeden funkcni vztah. Ja se posunula ve vztahu s manželem dále a neplanuji ho opustit! Až me milenec kopne do zadku najdu si třeba nového
P ale on me neopustí už jsem to zkoušela ja i on a nějak to nejde.
@Jabadabadu píše:
Prosímvás, hlavně té svojí rozbouřené biochemické smršti neříkejte láska.
Proč ne? Ty mne znáš, že to dokážeš tak z fleku posoudit? Kdybys četl celou diskuzi -anebo alespoň konec - zjistíš, že se tady bavíme o dlouholetých „vztazích“ a ne o pár „šťouchách“ v parku na rychlovku…
@Anonymní píše:
Ano ja myslím, ze me milujeproto nemel za posledních 5 let ani jeden funkcni vztah. Ja se posunula ve vztahu s manželem dále a neplanuji ho opustit! Až me milenec kopne do zadku najdu si třeba nového
P ale on me neopustí už jsem to zkoušela ja i on a nějak to nejde.
Vidíš Petro, já ti to říkala, že máš v tomto výhodu. Závidím ti ji…dnes to u mne není dobré, hlavně jak mi minulý týden psal že se musíme určitě vidět a jak mne strašně chce a blablabla a zase nic. Měsíc jsem ho neviděla a tento týden jsem fungovala jenom napůl…co nadělám? nic ![]()
Jasně, je to láska jako trám. ![]()
@Anonymní píše:
Proč ne? Ty mne znáš, že to dokážeš tak z fleku posoudit? Kdybys četl celou diskuzi -anebo alespoň konec - zjistíš, že se tady bavíme o dlouholetých „vztazích“ a ne o pár „šťouchách“ v parku na rychlovku…
@Anonymní píše:
A nemozes byt dlhodoba ciste telesna zalezitost? Ja keby som chcela/mala niekoho cistelen na sex, a ono by to fungovalo, tak by som tiez roky nemenila. Rovnako ako roky nemenim bicykel, sijaci stroj… ale laskou by som to nenazvala ![]()
@Jabadabadu píše:
Jasně, je to láska jako trám.
Já si můžu milovat koho chci, ne? Anebo už i to je Emiminu zakázané? Není to snad moje věc? Přijde ti to vtipné? Fajn…mne už trochu míň
Howk
@Anonymní píše:
Vidíš Petro, já ti to říkala, že máš v tomto výhodu. Závidím ti ji…dnes to u mne není dobré, hlavně jak mi minulý týden psal že se musíme určitě vidět a jak mne strašně chce a blablabla a zase nic. Měsíc jsem ho neviděla a tento týden jsem fungovala jenom napůl…co nadělám? nic
D Tak to me mrzí
třeba ale vázne nemůže nebo se ještě ozve. Chce to se zaměstnat něčím jiným a vypustit ho z hlavy. Ja byla včera utrácet a na nej jsem si ani nevzpomela kdybychom si tu o nich nepsali tak ani nevím ze mi chybi. My se neviděli přesně 4 týdny a ještě týden se neuvidime určitě o to víc se na setkání těším. P
Ano, přijde mi to vtipné. ![]()
A jinak samozřejmě na Emiminu je milování zakázáno pod krutým trestem upálení. ![]()
@Anonymní píše:
Já si můžu milovat koho chci, ne? Anebo už i to je Emiminu zakázané? Není to snad moje věc? Přijde ti to vtipné? Fajn…mne už trochu míň
Howk
@Anonymní píše:
D Tak to me mrzítřeba ale vázne nemůže nebo se ještě ozve. Chce to se zaměstnat něčím jiným a vypustit ho z hlavy. Ja byla včera utrácet a na nej jsem si ani nevzpomela kdybychom si tu o nich nepsali tak ani nevím ze mi chybi. My se neviděli přesně 4 týdny a ještě týden se neuvidime určitě o to víc se na setkání těším. P
Chjo
ja se nejak zamestnam, ale jsem ke vsemu dnes bez prcka - ma ho planovane babicka, tak mne to o to vic se. e
ze ja mu na to vždy skocim a planuji a pak to takto dopadne ![]()
@Jabadabadu píše:
Ano, přijde mi to vtipné.A jinak samozřejmě na Emiminu je milování zakázáno pod krutým trestem upálení.
Přijde mi to tu jako hon na čarodějnice
ne že ne…
@Bábi Zlopočasná
Myslím ze takhle funguji zeny, nechaji si dobre fingujici auto ale muz by nejraději měnil a zkoušel a snažil by se o nějakou nové, rychlejší, hezčí ![]()
Ja myslím ze v kazdem dlouhodobém fyzickém vztahu city jsou. Láska ma spoustu podob. Taky jsem první roky tvrdila, ze k nemu nic necítím, ale až ted co mám díte a myslím, ze jsem citové " vyzrálá " tak vím ze něco tam je i kdyz racionálně vysvětlit a pojmenovat to nejde. Taky se mi nelíbí ze si tady někdo neprocte vse od oživení diskuze a hned z nás děla nejaké hej počkej. Kazda z nás ten poměr ma dlouholetý! P
Co? Že se směju tomu, že zamilovanosti říkáte láska? Tomu se snad musí smát každý soudný člověk nad 20 let.
Holky užijte si to, já vám to přeju, pocit zamilovanosti je super příjemná věc. Ale říkat tomu láska, je fakt hloupé. ![]()
@Anonymní píše:
Přijde mi to tu jako hon na čarodějnicene že ne…
@Anonymní píše:
Chjoja se nejak zamestnam, ale jsem ke vsemu dnes bez prcka - ma ho planovane babicka, tak mne to o to vic se. e
ze ja mu na to vždy skocim a planuji a pak to takto dopadne
To se stava často, ze děla mrtvého brouka? Mi to ten můj taky parkrat udělal ale to bylo před par lety a naštval a spis zklamal me tak ze pak jsem par tydnu ignorovala všechny jeho smsky i maily. Nechala jsem ho v tom hezky vykoupat. Jednou jsme byli domluveni na 23.12 ja doma nahlásila, ze jedu za kamoskou a on to hodinu předem zrušil, byla jsem vytočena a z domu jsem musela, tak jsem jela shánět ještě nejaké dárky a z ničeho nic psal jestli se můžeme vidět hned, byla jsem naštvaná a nesla za nim. Nejsem žádná hej počkej vím ze to měl doma náročné ale ja to mám taky. P
@Jabadabadu píše:
Co? Že se směju tomu, že zamilovanosti říkáte láska? Tomu se snad musí smát každý soudný člověk nad 20 let.Holky užijte si to, já vám to přeju, pocit zamilovanosti je super příjemná věc. Ale říkat tomu láska, je fakt hloupé.
Jsem rada, ze nám to přeješ
díky P
hezké a trefné