Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
a ted se zamiloval a tak najednou nejsou děti taková priorita a on chce žít děti neděti??? ale ale… to mi teda moc nesedí… jako vysvětlení tedy..
Věř, že i někteří muži zůstávají ve vztahu kvůli dětem, je jich sice málo, ale jsou i tací… Nemůžeš to tolik paušalizovat…
@Heineken píše:
Odpověď zní, že to třeba řešit nešlo, protože nebylo s kým, manželce ten vztah vyhovoval, hned neodešel, protože měl malý děti a věděl že když odejde, tak ty děti špatně dopadnou.
Třeba nečekal, až to za něho rozhodne bokový vztah, rozhodl se sám, že pár let počká, než děti povyrostou.
Ono je klidně možný, že to s bejvalkou bylo tak strašný, že když si rozdělil svůj žvot do etap a v klidu si je vyhodnotil, tak roky strávené s bejvalkou, byly suveréně nejhorší léta jeho života, takže asi něco bylo špatně.
to mi přijde jako alibismus a omluvenka
@Heineken píše:
Najednou třeba děti dospěly, tak už nejsou taková priorita.
Mně to přijde celkem logické.
tohle beru a rozumím, ale kolik je to procent ze všech případů? mě přijde prostě poctivější říct - zamiloval jsem se a jdu..to se stává než…mě bylo roky zle a bejvalá byla koza a milenka mě vysvobodila..
@AngelLilly píše:
Věř, že i někteří muži zůstávají ve vztahu kvůli dětem, je jich sice málo, ale jsou i tací… Nemůžeš to tolik paušalizovat…
no jo já paušalizuju na základě jiné paušalizace
že jsou i tací věřím… stejně tak že jsou tací kteří se na děti vymlouvají a omlouvají vlastní neschopnost řešit… takže tak půl napůl to je?
@jdukolem píše:
no jo já paušalizuju na základě jiné paušalizaceže jsou i tací věřím… stejně tak že jsou tací kteří se na děti vymlouvají a omlouvají vlastní neschopnost řešit… takže tak půl napůl to je?
Ted mě tak napadlo - jaký další důvodu nevěrných chlapů jsou, že nechtějí udělat rázný krok a odejít k milence? ![]()
jdukolem píše:
to mi přijde jako alibismus a omluvenka
No vidíš a pro někoho to může být realita.
Takže buď ráda, že že jsi od toho tak vzdálená, že si ani nedokážeš připustit, že by to tak mohlo opravdu být.
jdukolem píše:
tohle beru a rozumím, ale kolik je to procent ze všech případů? mě přijde prostě poctivější říct - zamiloval jsem se a jdu..to se stává než…mě bylo roky zle a bejvalá byla koza a milenka mě vysvobodila..
No dobrý, neberu ti to, ale chtěl bych vidět jestli bys byla taková hrdinka i ve skutečnosti a řekla to svým dětem třeba když je vyzvedáváš ze školky, že od nich odcházíš.
@Heineken píše:
Takže buď ráda, že že jsi od toho tak vzdálená, že si ani nedokážeš připustit, že by to tak mohlo opravdu být.
@Heineken píše:
No dobrý, neberu ti to, ale chtěl bych vidět jestli bys byla taková hrdinka i ve skutečnosti a řekla to svým dětem třeba když je vyzvedáváš ze školky, že od nich odcházíš.
ukončit vztah je synonymum pro kašlu na děti? navíc říkat to takto dětem - při vyzvednutí ze školky? To snad ne…jak patetické… to snad nemyslíš vážně že? Víš tady nejde o hrdinství..a já opravdu připouštím že existují muži kteří zůstávají kvůli dětem.. ale nevymluvíš mi žádným způsobem, že je kupa alibistů co se následně na děti pouze vymlouvají - protože proč měnit pohodlnou klícku..to až když se naskytne jiná..
@AngelLilly píše:
Ted mě tak napadlo - jaký další důvodu nevěrných chlapů jsou, že nechtějí udělat rázný krok a odejít k milence?
pohodlí, zvyk, proč řešit když můžu mít doma zázemí a s milenkou vzrušení, není zamilovanej do milenky ---- to je podle mě ten asi nejvíc pravdivej důvod..
podle mě těch důvodů může být sposta - víc než jsem ted vyjmenovala - lidi jsou různý a vztahy taky.. ![]()
jdukolem píše:
ukončit vztah je synonymum pro kašlu na děti? navíc říkat to takto dětem - při vyzvednutí ze školky? To snad ne…jak patetické… to snad nemyslíš vážně že? Víš tady nejde o hrdinství..a já opravdu připouštím že existují muži kteří zůstávají kvůli dětem.. ale nevymluvíš mi žádným způsobem, že je kupa alibistů co se následně na děti pouze vymlouvají - protože proč měnit pohodlnou klícku..to až když se naskytne jiná..
Díky, tohle mi stačí, o tohle jediné mi šlo.
O zbytku se nemá smysl bavit, přeli bychom se o slovíčka.
@Heineken píše:
hm realita… njn já to vidím z pozice té příšerné bývalé - nakonec ale já byla ta, která „chudáka“ odstěhovala, protože měl představu, že bude týden u mě týden u paní -taková střídavá péče. kvůli dětem prý…ale trval na tom, že nic neřeknem ani společným kamarádům, ani jeho rodičům.. prostě na hlavu..čili já si celkem vzato statečnosti NĚKTERÝCH mužů nedělám příliš iluze.
Někdo se tu ptal, jak to dopadlo u zakladatelky, tak se ozývám.
S milencem jsem to ukončila, snažíme se urovnat - zachránit vztah s partnerem. Uvědomila jsem si, jak moc pro mě stále znamená.
K milenci jsem se přiznala zcela dobrovolně, v tu chvíli jsem byla rozhodnuta odejít. Děti v mém rozhodnutí zůstat nakonec s manželem sehrály obrovskou roli - pochopitelně a já se snažím, seč mi síly stačí!
A takový risk už si nikdy nedovolím.
Stačila první a poslední zkušenost.
P. S. Milenec je zamilovaný až po uši, zůstali jsme kamarádi (dá-li se to tak vzhledem k situaci říct). Píše mi, volá mi, jak mu chybím a jak moc mě miluje. Ale již pochopil, že náš společný čas již vypršel
.
Závěrem si tedy odpovím sama na otázku, kterou jsem před pár měsíci tady sama pokládala - ANO, milenci mohou milovat, dokonce bezmezně
.
Já doufám, že ten můj bývalý milenec se nebude trápit moc dlouho.
Děkuji všem.
@AngelLilly píše:Že jim za to ta milenka nestojí.
Ted mě tak napadlo - jaký další důvodu nevěrných chlapů jsou, že nechtějí udělat rázný krok a odejít k milence?
@jdukolem píše:
hm realita… njn já to vidím z pozice té příšerné bývalé - nakonec ale já byla ta, která „chudáka“ odstěhovala, protože měl představu, že bude týden u mě týden u paní -taková střídavá péče. kvůli dětem prý…ale trval na tom, že nic neřeknem ani společným kamarádům, ani jeho rodičům.. prostě na hlavu..čili já si celkem vzato statečnosti NĚKTERÝCH mužů nedělám příliš iluze.
To je hodně pošetilá a sobecká představa. Takové malé PSYCHO. ![]()