Může vydržet první vztah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
260
11.9.25 14:57

U nás nevydržel…láska za hrob, dvě děti…od puberty jsme spolu byli skoro 16 let a rozvedli se…mladý pán až s dětmi zjistil, že si nic neuzil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.25 15:22

@chs.jasmin Myslíte, že ty lži mám příteli říct? Dělala jsem spoustu hloupostí, abych se líbila klukům a snažila si dodat sebevědomí, i když jsem je nechtěla ( ale nikdy jsem neskrývala, že mám přítele) Nebo jsem mu kecala, že někdo o mě měl zájem, že někdo mi řekl tohle a tamto, protože jsem myslela, že si mě víc bude vážit a budeme mít lepší vztah. Časem jsem se naučila, že se to nedělá… Pak už jsem to nedělala. Jde vlastně jen o minulost. Teď už se chováme oba poměrně dobře. Jenže já tu minulost svoji v sobě dusím a nechci mu ubližovat. Už jsem se sice změnila a neví o tom. Ale mně na něm záleží a není pro mě podstatné jenom to, jestli to ví nebo neví…

• Citovat
  • Upravit
59417
11.9.25 15:29

To tě nikdo nezaručí, já na začátku vztahu si neříkala jestli to bude na celý život? To přece nikdo neví co bude. Já o tom tak nějak nepřemýšlela, taky v 18 přemýšlet jestli spolu budeme 20 let. Po těch letech hlavně při výročí si říkám že je to šíleně let a že to tak uteklo :lol: Asi osudové setkání :lol: každý říkal že to je bez šance, ale přece se nerozejdu jen proto že šlo pro oba dva o první vztah když nám spolu bylo fajn :roll:. I svatbu jsme měli dost mladí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
11.9.25 21:27
@Anonymní píše: Více
Ahoj, neřešila bych to, je možné, že už si to ani nepamatuje. Možná bys jen zbytečně vířila vodu. Jinak znám dva páry, co jsou spolu takhle od mladá, jedněm je kolem 57 a jsou spolu od 18ti. Co mohu zvenku posoudit mají vztah Ok. Druhým je přes 65 a jsou spolu skutečně od těch 16ti. U těch si myslím, že žena to dost odnesla, ale to se nakonec stane asi v celkem dost vztazích. Ale kdoví, jak se říká, z venku nikdy nevíš, jaký ten vztah reálně je :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.25 21:38
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení