Můžete mi prosím vysvětlit?

30309
8.11.16 14:03

Kdyz uz jsme tady roky, ono to naskace…Pockej za pet let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
8.11.16 14:05

@farska Jsem tu 5 let, a k některým mám hodně daleko. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.11.16 14:06
@WaIl píše:
@farska Jsem tu 5 let, a k některým mám hodně daleko. :think:

No to mozna jsi, ale zas mas presne citaty :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
8.11.16 14:09

Většinou jsou to uzivatelky, které už jsou tu několik let. A pokud jsou zkušenější, tak proč neporadit.. :) Já osobně emimino miluji a chodím sem ráda, i třeba si jen tak počíst. Je ale pravda, že miminko mám zatím ještě v bříšku a tak mám času na rozdávání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
8.11.16 14:09

Podle mě je to druh odreagování, někdo jiný třeba čučí pořád na facebook a instagram. Přijde mi to stejné :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.11.16 14:11

@Buddyn nevím, jak ty, já mám děti ve škole, ve školce a v práci… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.11.16 14:13

Jak já bych se chtěla zbavit té Echt Kelišové…ale ne a ne se dopsat do vyššího levlu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
8.11.16 14:15

@Buddyn někdo eMiminem žije a je tu pořád, protože je třeba na nemocenské, na mateřské, rodičáku, bez práce.
Jakmile se ale vrátí do práce, tak ta intenzita návštěvnosti se zmenší.
Já jsem tu už 10 let a pořád svými příspěvky spíš zahanbuji svou délku registrace, oproti jiným ukecanějším :lol: :lol:.

A to, že máš pocit, že se někdo „vylepšuje“, tak to nedokážu posoudit. Lidi obvykle mají tendenci vylíčit se lepšími. Ale jak to kdo tady má, to fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
8.11.16 14:25

Asi nemaji konicky

• Citovat
  • Upravit
10244
8.11.16 14:29
@jahuhudka píše:
Asi nemaji konicky

Jejich koníčkem je psát na emimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.11.16 14:33
@jahuhudka píše:
Asi nemaji konicky

třeba já mám dost koníčků, některé bych nazvala i koně, povýšila jsem je na svou práci a na emiminu jsem, když musím pracovat na počítači… čili když objednávám, vkládám, upravuji fotky… a nejlíp se mi stejně pracuje v noci… výhoda těch, co nemusí chodit do práce jinam a nemají píchačky… i když nevím, jestli to není spíš nevýhoda… tak bych skončila šichtu, orazila a šla domů… takhle mě práce pronásleduje, i když dávám prádlo do pračky a naopak zase dávám prádlo do sušičky uprostřed pracovního procesu, stůl plný korálků a šup, myčka volá… tak nevím… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.11.16 14:35

@Buddyn
Nejsem tu na úkor dětí. Ty mám ve školce. Já si užívám poslední měsíce volna.
Nejsem tu ani na úkor manžela, ten je od rána do večera v práci a víkendy na stavbě.
Nejsem tu ani na úkor svých koníčků. Svým koníčkem si i přivydělám pár korun.
Nejsem tu ani na úkor domácnosti. Jak jsou děti ve školce, tak mi tu nikdo nedělá bordel a nemusím tolik uklízet.
A taky jsem tu už pár let zaregistrovaná, psala jsem hodně při druhém těhotenství a to ve skupinách. Teď, co je venku chladno a nejsme tam celé dny, tak jsem tu zase častěji, přes léto jsem tu byla málokdy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
8.11.16 14:35

Já jsem tu nějakých koukám šest a půl roku a taky slabý odvar oproti některým :mrgreen:
A přitom mám pocit, že mi to žere dost času :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
8.11.16 14:36

@Buddyn :mrgreen: Já se přiznám, že tady občas na úkor dětí jsem. Mám dny, kdy sem ani nejdu a pak dny, kdy jsem tady celé dopoledne. Děti ve školce, doma maličká, co spí a když mám uděláno, co chci, tak čas zabíjím tady. Mě to i pomáhá vypadnout z toho stereotypu a dozvědět se něco nového.
Mě emimino dalo za ty roky dost, holky tady umí poradit. A co se týče rejpalek, tak si prostě musíš vybrat jen to, co pro je přínosné a zbytku si nevšímat. Když se ti to nelíbí, nechoď sem :nevim:
Edit. Napsala jsem to blbě, nejsem tady na úkor dětí. Nikdy bych neupřednostnila emimino před nimi. Je to tak, že si hrají a já si něco přečtu, napíšu a zavřu notebook. Nemám děti, u kterých bych musela pořád sedět, hrají hodně spolu.

Příspěvek upraven 08.11.16 v 14:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
8.11.16 14:41

Jsem tu skoro tři roky od 1/2014 a od 9/2014 jsem doma na mateřské a teď na rodičáku moje dítě hodně spí od narození až do teď. Domácnost ani partner netrpí nejvíc příspěvků mám ve skupinách :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová