Můžete mi prosím vysvětlit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31993
8.11.16 22:03
@Malike píše:
@Nimie vzhledem ktomu ze nepracuje aby byl snim je to tutovka :mrgreen:
Z druhe strany mi prijde ze v jeho minulosti je nejaka zrada zkrs dite a zenu pac tohle tema vyhledava az moc

Někde jsem zahlédla něco o tom svěření do péče, že i na nějakém vedlejším serveru to dost řešil. Ale on na to trošku zní, protože to jeho „dítě, dítě, dítě“ nahrazuje „já, já, já“ přesně ve chvíli, kdy dojde na svěření do péče po rozvodu. Jako dítěti, který si takovým jedním nehezkým rozvodem prošel, mi bylo skoro do breku z toho, co dokázal občas vyplodit. Představa, že by něco takového řekl můj vlastní otec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31993
8.11.16 22:05
@Malike píše:
@Nimie s rodinou? Podle poctu prispevku za 4 mesice nebo 5 je to tu fakt brutus

Jop, všude se nezapomene pochlubit, že odešel z práce (protože dělal cosi a teď vydělává pasivním příjmem nebo tak něco), aby mohl být jenom s rodinou (nejsem si jistá, jestli častěji zmiňuje s „dítětem“ nebo s „rodinou“, obecně se o partnerce moc nezmiňuje a o ženách si nic moc dobrého nemyslí). Moc tomu nerozumím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
8.11.16 22:05

@Malike malej ok, s malou jdu ve čt na foniatrii :roll:, má kašel chtěla jsem přeobjednat a doktorka že až na květen 8o takže jdeme ve čt a to mam atb :jazyk: a za 14 dní u nás bude ještě veseleji :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
8.11.16 22:11

@Markéta80 no malej ma antibiotika taky ale jen do nosu ale i tak.. ale ty afty,,..ja zas snim musim na ORL zda se ze by mohl mit zvetsene mandle a mohli by byt zdrojem jeho castych nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
8.11.16 22:12

@Nimie ja vubec mu v tomhle neverim.. nevim ale na milujiciho otce co se stara o dite je tady skoro furt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
8.11.16 22:14

@Malike :? to by šel asi na vyndání co :jazyk:. tom má sníženou imunitu tak má ted léky, každý den dýchátko což asi taky neni nic moc od malička ale vali od školky neustále rýmu a kašel, zítra s ní jde manžel k doktorce. ten z ní bude zase vyřízenej, pak bude říkat že měl být raději v práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
8.11.16 22:22

@Markéta80 asi jo no.. je fakt ze je spis doma nez ve skolce :nevim:
A bude hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
8.11.16 22:27

@Malike :? ted to bude zase jedna nemoc za druhou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
8.11.16 22:31

@Markéta80 hur tim myslim ze neco v patek se zlomilo.. a nechce byt sam.. ani na minutu. Vyzaduje me nonstop :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
8.11.16 22:33

@Malike to může být tim že mu neni dobře :think:, uvidíš. malej se s nemocí vždy tak nějak popere sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
8.11.16 22:38

@Markéta80 no nevim.. bojim se ze se neco stalo ve skolce :think: nikdy nereagoval takhle.. a ze je nemocny uz po 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
8.11.16 22:57

@Malike a už měl afty? Jenže to se asi hned tak nedozvíš a malej to neřekne takže kdo ví :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
9.11.16 07:38

Teda vy jste toho tady zase nakecaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.11.16 08:07

@chipsa Přesně, jsem taky musela poctivě dočítat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.11.16 08:11

Jinak teda dobré (i když dle výsledků amerických voleb, možno pochybovat :mrgreen: ) ráno!

Kdyby někoho zajímalo, co já dneska. Dopoledne musím vytřít (vysát už jsem stihla),vyskládat a naskádat myčku a uvařit těstoviny (boloňskou jsem zvládla už večer), pak musím k zubaři, protože mám zánět dásní…domů musím spěchat, protože synátor dnes dorazí ze školy něco po 13h. Pak úkoly…budu doufat, že mládě bude spát. Odpoledne pro další dvě děti do MŠ. Od neděle jsem skrz ten zánět na paralenu, abych vůbec mohla fungovat. A to mám zítra narozeniny! Fakt super týden :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová