Muži a placené sexuální služby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
781
8.10.25 11:36
@Ncc1701_new píše: Více

Každý svého štěstí strůjcem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.10.25 11:40

@Sandman1 Motáš tu dvě věci dohromady. Píšeš o prostitutkách, já o společnici, tím bych začala. Žil ve Státech a pracoval tam na pozici CEO. Na oficiální akce v puritánské Americe potřeboval doprovod ženy, kterou neměl. Tak si ten doprovod zaplatil, nikoho tam neznal mimo pracovní oblast. Takže jo, s tím jsem fakt v pohodě, a i kdyby si někdo zaplatil prostitutku, tak by mě nenapadlo nahlížet na něj s despektem. Proč? Ne každý má čas nebo chuť ztrácet čas seznamováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
8.10.25 11:56
@Sandman1 píše: Více

Ještě bych přidala další a možná i nejčastejší důvod. Když jsem seděla v „chlapské“ kanceláři, hodně jsem zaslechla. No nejčastějším důvodem prostě byla nuda a stereotyp doma, prostě může ten sex doma být pořád super, ale furt dokola se stejnou se to každému časem omrzí. A tak nešlo o sexuální praktiky ani nedostatek sexu a už vůbec ne o jakýsi pocit nadřazenosti, ale prostě jenom o to, mít zas jenou sex s někým jiným za co nejmenších možných komplikací.

Když jsem to probírala s holkama, moc to nebraly, prostě nedokáží oddělit city a sex jako chlapi. Taklže moje rada, pokud už do toho někdo jde, tak diskrétně a hlavně to žádné nikdy nevykládat, prostě to nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
8.10.25 12:05
@Ncc1701_new píše: Více

Máš pravdu, existuje ještě čtvrtý důvod, pro investice do placených žen - ukázat, že na to mám, že si to mohu dovolit. Manažeři, podnikatelé, úspěšní fotbalisté obvykle nemají o ženy nouzi, přesto se podobnými výstřelky rády blýsknou, ale ani tohle nepředstavuje nic, co by žena hledající funkční partnerský vztah mohla ocenit. Dojem to udělá maximálně na zlatokopku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.10.25 12:33

@Sandman1 Mrzí mě, že máš málo příležitostí užít si se ženou, ale za to já nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
8.10.25 12:36
@Venetia píše: Více

Moje první sexuální zkušenost nebyla z lásky, chtěl jsem si otestovat sám sebe. „Sbalit“ holku pro ten účel nebyl problém. Nestálo to ale za nic, chyběla mi intimita, zamilovanost. Paradoxně tenhle zážitek vedl k mnohem konzervativnějšímu přístupu k sexu. Zjistil jsem, že k prožitku potřebuju být ve vztahu, potřebuju k tomu city, nejde o fyzické cvičení a uspokojení pudu. Proto pro mě osobně nikdy prostituce nepředstavovala volbu. A pokud se vrátím do hluboké minulosti, sebevědomí by mi rozhodně nezdvihlo vědomí, že musím platit za něco, co jiní získávají osobní přitažlivostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
8.10.25 13:49

Asi tuhle cestu zvolí většina kluků, ale když nejsou úspěšní…tak jsou tu ty placené.
Za mne lepší než brečet, že jsem ve čtyřiceti pořád panic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
8.10.25 14:09
@HornyHippo píše: Více

Moje sociální bublina je úplně jiná, takže určitě máš pravdu.

Ty lehký holky by jim myslím mohly pomoci.
Získají nějakou zkušenost, trochu konverzace u toho taky padne a přestanou tak tlačit na pilu, protože budou vědět, že holka na hodinu ho vyjde na stejné peníze jako tři povinná rande.

Místní dámy mě za tyto věty sežerou, ale rád je trochu pozlobím.
On totiž zase tak velký rozdíl mezi těmi cnostnými a lehkými zase není.
Jak by se ony zachovaly v jejich kůži je ve hvězdách.
Ale ve srovnání s různými formami zlatokopek z toho lehké holky vyházejí líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
8.10.25 14:25

Je vidět, že jsme každý jiný.
Já se v těch nácti naučil „formulku“, která relativně často vycházela. Jak jsem se rychle zamilovával, tak jsem se rychle odmilovával. Dnešní dámy by řekli, že jsem byl extrémně majetnický. :oops: Ale v té době byly placené holky moc velký luxus a vůbec mě to ani nenapadlo.

Shodou okolností jsem měl o hodně let později možnost poznat jejich svět zevnitř.
Jak to napsat :think:
Když někdy zajdeš na kafe a vedle sedí pár ženských, chvílí je posloucháš, aniž by jsi chtěl a řekneš si „pane, to jsou kr***“
Když slyšíš civilní rozhovor holek co se živí tělem, tak tě to nenapadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
8.10.25 14:30

Myslim ze muj by tam nesel, je takovej skrt ze by ony musely jeste zaplatit jemu:D ale ruku do ohne za to nedam, realita muze byt jina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.10.25 15:00

Obdivuju @Ncc1701_new, že to u svého partnera neřeší. No já jsem taky řešil jestli to mám udělat a ve 32 letech mi to prostě už štvalo. Také mě trochu zkazili kolegové z práce :mrgreen:, kteří na sebe práskli, že tyto služby využívají. A když se mi v práci docela dařilo a peněz jsem měl dostatek, tak jsem prostě neodolal.

Nicméně teď cítím, že bych si rád našel normální partnerku. Zkrátka někoho, s kým by mohl člověk ten život sdílet. Jenže nevím kde, když nikam pořádně nechodím a navíc se starám o bratra. A navíc mám ten svůj handicap (autismus), na který sice nemám papír, ale všechno tomu nasvědčuje.

Kolega tu psal i o tom, že je potřeba umět ženy balit a mít tah na branku, jenže to je bohužel přesně to, co mě nebaví. Samozřejmě jsem to v minulosti zkoušel, ale připadal jsem si prostě blbě, nepřirozeně a jako, že ze sebe dělám někoho jiného. Mám rád věci podané jednoznačně a ne nějaké náznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
8.10.25 15:10
@Mr. Wolf píše: Více

No a přesně pro ty co je seznamování nebaví, jsou ty placené slečny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
8.10.25 15:36
@Josef_t píše: Více

Ze zkušenosti z mého okolí bych to těžce nedoporučoval. Raději kamarádka kamarádky…

U lehkých holek je obří problem když se do nich kluk zamiluje a pro ty panice to není zase tak těžké… To jsou pak docela tragikomicke životní osudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
8.10.25 16:12
@HornyHippo píše: Více

To si nemyslím.
Jeden životní osud je, že nějakou náhodou si najde nějakou přehlíženou kamarádku a nakonec to dva nesměláci zkusí spolu. Vypadá to sice jako ideální řešení, ale pak tu vztahovou nezkušenost musí dohánět ve vztahu.

Jiný životní osud je, že holka se po letech užívání si vyhlédne někoho pro založení rodiny. Z její strany to žádná velká vášeň a kvůli malým zkušenostem moc nepozná, že ho holka tahá za nos. Pro toho nesmělého kluka asi nejrizikovější varianta, nevěry, kukačky…

Varianta s tou lehkou holkou zase pro něj nebude tak „riziková“. Vůči chlapům už bude dost cynická a z nějakého lichotícího kolegy si nesedne na zadek. ALe musel by toho hodně zkousnout.
A jestli těch „zkušeností“ má 1500, nebo 50 co ta druhá, která je stejně nespočítá je už jedno. Ani jedna si je nemůže všechny pamatovat jménem.

Varianta, že by si našel „normální“ holku je mizivá, pro tu ta nezkušenost bude velké varování. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
8.10.25 17:49
@Josef_t píše: Více

Znám 2 co takhle zamilovali a utratil/utrácejí úspory a jeden i dědictví po prarodičich aby si mohli kupovat svou lásku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí