Muži a placené sexuální služby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
21.11.21 20:49

Když mu doma dám zadarmo to za co by v bordelu platil, tak nač by to dělal? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.21 20:55
@bigl píše:
Co to je párkrát do roka?
Proč to nejde častěji? Neurveš se ty nebo ona?
Tak zas párkrát do roka lepší než drátem do oka, to zas jo…
No je to peklo, ty vztahy, koukám 8o

Tak 8× za rok. Já bych mohl častěji. Ona se více neutrhne. Práce, péče o rodinu a je hodně opatrná. Já to chápu.

Ideální je, když to funguje v manželství, aspoň nějak.

• Citovat
  • Upravit
2324
21.11.21 21:19
@Anonymní píše:
Tak 8× za rok. Já bych mohl častěji. Ona se více neutrhne. Práce, péče o rodinu a je hodně opatrná. Já to chápu.Ideální je, když to funguje v manželství, aspoň nějak.

Myslím, že vím kdo jsi a fandím ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
21.11.21 21:32
@Anonymní píše:
Tak 8× za rok. Já bych mohl častěji. Ona se více neutrhne. Práce, péče o rodinu a je hodně opatrná. Já to chápu.Ideální je, když to funguje v manželství, aspoň nějak.

Já teda nevím, kdo jsi a netroufám si odhadovat, nicméně 8× za rok je cca jednou za měsíc a půl, to je častěji, než to má plno lidí doma, takže za mě ok. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
21.11.21 21:34
@bigl píše:
Já teda nevím, kdo jsi a netroufám si odhadovat, nicméně 8× za rok je cca jednou za měsíc a půl, to je častěji, než to má plno lidí doma, takže za mě ok. ;)

To je ovšem celkem smutné.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
21.11.21 21:36
@david85lbc píše:
To je ovšem celkem smutné.. :,(

No smutné, ale pravdivé. Co by za to někteří tady dali… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
21.11.21 22:11
@Mango_Lassi píše:
Myslela jsem, že už jsi na šuk zanevřela a nepotřebuješ ho. Aspoň jsi to psala. Myslím, že milenci většinou vyžadují sex, takže tobě milenec k ničemu nebude

A jo vlastně :nevim:, díky za připomenutí..to bude tou dovolenou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
21.11.21 22:13
@Anonymní píše:

Kde se scházíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
21.11.21 22:18
@Anonymní píše:

Tyyy jo, to je dobrodrůžo :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
21.11.21 22:37
@catch-22 píše:
Dnes se zrodil @nocnihlidka

Hm, to je ještě horší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2138
21.11.21 22:39
@Klopotkova píše:
Zdravím všechny dámy a pány. …
A co vy, muži, přemýšleli jste někdy nad službami placených společnic, lákají vás nebo už máte s těmito službami nějakou zkušenost - ať už vy nebo vaši přátelé, kteří se těmito zkušenostmi netají?

Tak já o tom přemýšlel dost v manželství po několika letech a trvalo to několik let. Holt se pozdě ukázala nekompatibilita v intimní oblasti. No, nedotáhl jsem to nikdy do konce a ta chuť to zkusit odešla vždy když jsem si pomohl uvolnit tlak :D
A peníze bokem jsem neměl, hospodařili jsme z jednoho účtu.
Po rozvodu nemám potřebu placené služby vyhledávat, stačila neplacená verze Tinderu na 3 týdny (už jsem to tu diskutoval v jiném vlákně) a ve výsledku je z toho dnes už 2,5r trvající vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
21.11.21 22:52
@Tom-One píše:
Copak v bordelu.
Ale na Privátu jsou často modelky které mají najeto podstatně méně než kdejaká,,usedlá ukázková nádhera,, doma.:)
Jediný rozdíl že na Privátu mají pevné ceny, zatímco doma to je rozložené na násobné splátky:)
A to není řeč o kategorii která myslí že na sex někoho uloví…

U modelky na privatu jsi ten den treba sesty. To se ti s manzelkou snad nestava,… pokud nepracuje tamtez. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
22.11.21 02:58

@Královna Kosmíru

Doufám, že jsi mladému věnovala jen ty gely a kondomy… a ne komplet celou výbavu, aby nebyl chudák zmatený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
22.11.21 06:59
@ElenPásková píše:
@Královna Kosmíru
Doufám, že jsi mladému věnovala jen ty gely a kondomy… a ne komplet celou výbavu, aby nebyl chudák zmatený ;)

Já tedy doufám, že to @Královna Kosmíru myslela jako nadsázku. Předat klukovi někdy v šestnácti kondomy jako štafetu, protože jeho otec nezvládá. Anebo vůbec tahle informace, mi připadá jako v podstatě objednávka, aby mladý dopadl v jeho věku stejně. :think:

• Citovat
  • Upravit
299
22.11.21 11:04

@catch-22

To bude řekla bych kus od kusu. Někdo je v šestnácti letech už skoro dospělý a někdo ještě dítě. Tady bych problém asi úplně neviděla.

Ale například moje kamarádka má sedmnáctiletého syna a tam problém bude. Stará se o něj sama, on je její nehoda při jednom erotickém dobrodružství a jeho otec o něm ani neví. Nevydrží s nikým déle než pár měsíců a střídají se u ní nejen mužští milenci ale i milenky. Kluk to celou dobu samozřejmě sleduje. Společné koupání jsem jí rozmluvila já snad tuším v jeho deseti letech, jinak by se s ním snad koupala doteď. Jsou taková naturalistická rodina a nepřišlo jí to divné. No a to, že se před ním nevhodně ( málo ) obléká jsem jí taky musela říct já :roll: Na téma erotiky s ním taky diskutuje tak, že jsem se červenala i já už od jeho dětství. Spíš jako kamarádka než matka.

No a kluk nedávno přišel s tím, že si našel přítele… samozřejmě může to být shoda náhod a stalo by se to stejně ale obávám se, že ho prostě vyděsila a má na tom jeho výběru tak trošku podíl. Podotýkám, že mám několik homosexuálních kamarádů a kamarádek a mám je všechny ráda. Jen v tomto případě si nejsem jistá, nakolik ho ovlivnila ona a nakolik sama příroda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí