Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše:
Zatimco ta v bordelu je zcela nejeta. 😂
Tak logika, že. Páni tvorstva.
![]()
Vzhledem k tomu, že vím, jakej (ne)vztah má můj partner k sexu, pochybuju že by ho to napadlo, se takhle dřít když nemusí. Jestli tam byl někdy, nevím. Nas.ralo by mě to jen kvůli tomu, že doma může mít první poslední a nechce. Tak blbej, že by si nevzal gumu, snad není.
Ahoj děvčata, zajímavé tema. V nočním klubu kdysi dělal kamarad. Jako security. Chodival tam náš jeden známý úspěšný hokejista. Vždy si bral na pokoj nějakou příšerku, každý club prý nějakou vždy disponuje. Doslova říkal: prosím si dnes zase dinosaura
. Mimochodem krásný chlap, nadherne oči ( nápověda
) doma modelku.
Takže asi tak ![]()
@Klopotkova píše:
Zdravím všechny dámy a pány.
Téma přidávám k zamyšlení.
Mnoho žen si myslí, že jejich partner by nikdy nevyužil služeb placených společnic, ať už v night clubu nebo někde na privátu.
Přitom prostituce je nejstarší lidské řemeslo a night clubů a privátů je všude mnoho.
Kde není poptávka, tam není nabídka.
Dámy, myslíte si, že zrovna ti vaši muži by tam nikdy nevkročili?
A co vy, muži, přemýšleli jste někdy nad službami placených společnic, lákají vás nebo už máte s těmito službami nějakou zkušenost - ať už vy nebo vaši přátelé, kteří se těmito zkušenostmi netají?
Složitá věc ![]()
První věc je samozřejmě, jestli to muž přizná nebo nepřizná…
Druhá, jestli je v situaci, kdy má potřebu a příležitost. To může být vše od dlouhé doby bez sexu, nějakých speciálních požadavků a chutí (nemuset nic kromě placení)… Takový stav asi potká každého, takže pokud má současně i příležitost…
Třetí, jestli se neocitl v situaci, kdy byl do takové situace trochu dotlačen. Třeba nějaký tah s přáteli, kteří to jdou zkusit.
A konečně za čtvrté - někdy je to doslova na hraně. Holky co „dají každému“, podpora dam co dělají kariéru přes postel…
Jinak, aby se ženy necítili jako světice. To že podlehnou nějakému seladonovi, plavčíkovi na dovolené, kolegovi sukničkáři. Ti chlapi jsou svým způsobem gigolové, jen ne tak dobří, aby si za to mohli říct o peníze ![]()
@Cimada píše:
Tak logika, že. Páni tvorstva.![]()
Nezáviď nechytrý tvore
Mému ex jsem počítači tenkrát našla kontakty na všechny hampejzly v okolí 100km.
Normálně tam jezdil a jezdí do dnes i když se oženil.
Má milenky a když zrovna nemá jezdi tam.
Horší je ze jsem na to přišla až po 6 letech ![]()
Normální chlap, hezký, zajisteny..prostě asi měl rád sex..nikdy by mě to nenapadlo. Lituji jeho manželku, určitě to neví.
Tak já jsem takový podnik navštívil. Už je to nekolik let. Dokonce dvakrát. Jsem ženatý, ale se ženou sex už nebyl, neměla zájem, nepotřebovala ho. Nešetřil jsem a vybral opravdu pěkné holky. Snaživé, ale výsledek mě neuspokojil. Asi jsem divný, nebo romantik, ale mně tam chyběla ta důvěra a pocit, že si to oba užívají a dělají to pro sebe a třeba se mají i trochu rádi. Ty holky byly fakt dobré, snaživé i něžné, ale prostě už jsem neměl potřebu to opakovat. Pak jsem si našel milenku se kterou jsem jen párkrát do roka a to mi dává mnohem větší uspokojení ![]()
Jelikož patřím do kategorie tlustí a oškliví, ale zároveň dobře vydělávající, tak chodím pravidelně 2× až 3× do týdne, nejradši si tedy vozím holky k sobě. Je mi něco přes 30 a kdyby nebylo těhlech služeb, jsem panic. Nikdy jsem nic neměl s holkou, které bych předem nezaplatil
.
@Nornik píše:
Ten nick mě celkem vystihuje.
A tady na emimi hledáš konečně ženu svých snů? ![]()
@Zatrolený píše:
A tady na emimi hledáš konečně ženu svých snů?
Ne, to už jsem vzdal dávno. Ale jak jsem nikdy nezažil žádný vztah, tak si o tom aspoň občas rád něco přečtu, ze stejnýho důvodu mě asi baví sledovat výměnu manželek. A občas si pročítám sekci alimenty, to je taky občas výživný čtení.
@Zatrolený píše:
A tady na emimi hledáš konečně ženu svých snů?
Vždyť je tady správně na ženské verzi norníka. ![]()
@malákráličice píše:
Zatimco ta v bordelu je zcela nejeta. 😂
Copak v bordelu.
Ale na Privátu jsou často modelky které mají najeto podstatně méně než kdejaká,,usedlá ukázková nádhera,, doma.:)
Jediný rozdíl že na Privátu mají pevné ceny, zatímco doma to je rozložené na násobné splátky:)
A to není řeč o kategorii která myslí že na sex někoho uloví…