Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kutil Tom píše:
Jo jo, tenhle „vtip“ zpravidla vykládá jedna taková určitá sorta „mužů“, pro které to určitě platí. Ani moc nepřekvapí, že u toho než vtipně působí spíš poněkud zoufale![]()
![]()
ty si nemyslíš, ze manželka je nejdrazsi prostitutka?
@Venetia píše:
Ne, proč bych měl? ![]()
@Venetia píše:
Jestli manželka vydělává víc… pak je na tom Puberťák dobře..
@Královna Kosmíru píše:
Jestli manželka vydělává víc… pak je na tom Puberťák dobře..
on je Pubertak? Ten Hroznej?
@Venetia píše:
on je Pubertak? Ten Hroznej?
Jo asi jo, s Mango jsme se na tom shodly.
@Královna Kosmíru píše:
Mně teda přijde Tom takový slušnější než byl Puberťák.
![]()
@milami píše:
Mně teda přijde Tom takový slušnější než byl Puberťák.
mne prave taky, to by se musel hodne umírnit
@Královna Kosmíru píše:
Puberťák byl jiný, vtipnější a drsnější.
@Klopotkova píše:
Puberťák byl jiný, vtipnější a drsnější.
Už ho to přetvařovaní unavilo.
Ne, ten muj by se svoji vizazi sel kamkoliv a mel by to zadarmo
davajky jsou vsude, i ty co by sly ochotne s chlapem co ma prstynek
kdyz jim neni blby se na nej smat a pomrkavat v restauraci v pritomnosti tehotne partnerky
![]()
Jinak jeho kamarad si plati bezne spolecnice. Pry jsou to zenske s detma. Diskretne. On je takovy stary mladenec, nechce zit se zenskou, po alkoholu je agresivni a mlatil by ji. Skoda ho, je inteligentni. Ale sex potrebuje. Tak to resi takhle. ![]()
@Markétka111 píše:
Ne, ten muj by se svoji vizazi sel kamkoliv a mel by to zadarmodavajky jsou vsude, i ty co by sly ochotne s chlapem co ma prstynek
kdyz jim neni blby se na nej smat a pomrkavat v restauraci v pritomnosti tehotne partnerky
![]()
Jinak jeho kamarad si plati bezne spolecnice. Pry jsou to zenske s detma. Diskretne. On je takovy stary mladenec, nechce zit se zenskou, po alkoholu je agresivni a mlatil by ji. Skoda ho, je inteligentni. Ale sex potrebuje. Tak to resi takhle.
Každá má doma Kena koukam
![]()
Hele, Klopko, že se tu ptáš. Každá má doma charismatického krasavce, co kdyby chtěl, tak to dostane zadarmo a ještě na zlatém podnose. Naštěstí nikdy nechce, protože má doma taky to nej. Vždycky to dělají jen ti jejich kamarádi, prasata. ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Každá má doma Kena koukam![]()
Já se tomu směji, dělala jsem kdysi jako mladá chvíli společnici v night clubu a chodi tam vysportovaní, tlustí, hubení, škaredí, krasavci. A vůbec to není o čase nebo o vzhledu. Lze to zvládnout opravdu i v té pauze na oběd.
Tak na vodítku mám jen psa a ne svého muže. Navíc myslet znamená houno vědět.
Spoléhám pouze na jeho charakter, který by mu nedovolil strčit do mě ptáka po té, co ho strkal do jiné, bez ohledu na to jaký to byl otvor, zda to bylo placené nebo zadarmo a zda byla ochrana, protože moc dobře ví jakou panickou hrůzu mám z pohlavních chorob. Nezbývá mi než věřit, že je skutečně charakter. Nicméně podobné muže jenž navštěvují znám a člověk by to do nich ani neřekl. Ono když může chlap drbat se sousedkou tak proč by nemohl i na privátu. Je to nevěra jako každá jiná…
@bigl píše:
Hele, Klopko, že se tu ptáš. Každá má doma charismatického krasavce, co kdyby chtěl, tak to dostane zadarmo a ještě na zlatém podnose. Naštěstí nikdy nechce, protože má doma taky to nej. Vždycky to dělají jen ti jejich kamarádi, prasata.