Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Budu předpokládat, že nejsi troll-fakt je to s každým jiný, jiná technika, jiná míra chemie, ohleduplnost k partnerce, učenlivost… a celá řada dalších faktorů, co do toho vstupují.
Hele a zkošuela jsi sama na sobě, co by ti dělalo dobře a řekla si to pak svému partnerovi a nebo prostě jen tak 15 let podržíš, případně předstíráš orgasmus?
Pak se pochopitelně nemůžeš divit, že se tvůj vztah k sexu jen a jen zhoršuje.
Není to automatická dovednost, je to něco, co se ti dva většinou musí učit - musí komunikovat o tom, co je vzrušuje, co by je lákalo, jak a kam sáhnout, co nedělat.
Jako pokud tvůj přístup je hraju a vlastně nevím co chci, tak by to téměř jistě bylo dost podobné i se všemi ostatními - zádrhel není je v tom chlapovi, primárně spíš k tomu, že vlastně neznáš a neumíš pracovat s obrovskou části sebe same - se svou sexualitou.
Vzdy jine a v tve situaci bude lepsi kterykoliv, ktery te bude pritahovat.
Na to stejne se me zeptala moje vlastni mama. Je s tatou 30 let. Byl jeji prvni a zatim stale i posledni. Odpoved? Ne, nejsou vsichni stejni, ale podle me nestoji za to delat blbosti ve fungujicim vztahu. Menila bych dobry sex s partnerem za to, aby nam to klapalo v ostatnich oblastech.
@Ou píše: … je to něco, co se ti dva většinou musí učit - musí komunikovat o tom, co je vzrušuje, co by je lákalo, jak a kam sáhnout, co nedělat.....
Mluveni netreba, staci toho druheho vnimat.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám takový dotaz, jsem s chlapem 15 let, měla jsem sexuálně jen jeho. Bohužel sex mě nikdy s ním nebavil, vždy jsem to předstírala a někoho jiného si představovala. Je skvělý žijeme spolu krásně, akorát ten sex je pro mě čím dál tím horší. Nevím zda by to vůbec s jiným chlapem bylo jiné. Mám tedy dotaz na ženy, které měly více mužů. Je v tom každý chlap stejný nebo každý to dělá jinak? Děkuji za odpověď
Urcite je každý uplne jiny ![]()
Něco je jiné a něco je stejne. Proč jsi s ním tedy zůstávala když to nebylo ono? Já si to tedy představit neumím.
Ne, každý je jiný. Myslíš, že teoreticky když máš doma nemehlo, že jsou všichni nešikovní? Každý má jinou techniku, zkušenosti, je jinak citlivý a temperamentní. A taky vybavicka není stejná. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám takový dotaz, jsem s chlapem 15 let, měla jsem sexuálně jen jeho. Bohužel sex mě nikdy s ním nebavil, vždy jsem to předstírala a někoho jiného si představovala. Je skvělý žijeme spolu krásně, akorát ten sex je pro mě čím dál tím horší. Nevím zda by to vůbec s jiným chlapem bylo jiné. Mám tedy dotaz na ženy, které měly více mužů. Je v tom každý chlap stejný nebo každý to dělá jinak? Děkuji za odpověď
Jistě, každý chlap a každý sex je úplně stejný. Použij mozek. Nicméně obdivuju, že jsi tak dlouho de svým prvním sexuálním partnerem. To se jen tak nevidí.
Já měla jen dva ( a víc neplánuju) a každý je úplně jiný v sexu ( co se přístupu týče, zkušeností, preferencí, praktik.. všeho), s prvním to 10 let skřípalo, s druhým to 8 let klape a je to pořád bezva a věřím že bude i dál, protože nás to oba baví a nechceme ustrnout.