Je to s každým chlapem v posteli stejné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nikolxx
19.11.21 21:12

To mu 15 let vzdycky jen pridrzis? Jiné je to podle mě jen v tom, co k tomu muži citis. Ale ty to musíš mít úplně jinak, když to takhle zvládáš už 15 let.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.21 21:50

Tak já myslím, že i v tom vztahu je to v různých obdobích různé, ne? Já jsem teda taky jen s jedním 15 let, ale sex nás oba baví a postupem se mění, děláme jiné praktiky, hraje třeba různé role, máme hračky, umíme to něžně (kdy mám pocit, že jsem fakt milovaná) i drsně (kdy mě to zas baví jinak :mrgreen:).
Ale já si na chlapa nemůžu stěžovat, vždy mě měl na prvním místě, takže moc nevěřím, že by mi to někdo udělal lépe…

• Citovat
  • Upravit
1910
19.11.21 21:57

S každým to bylo jiný. Ať už dlouhodobý vztah nebo jednorázovka.
Nyní s manželem je to nejlepší. Asi jeden z těch podstatných důvodů, že mě uhnal. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
19.11.21 22:00

Jo, s každým jiné. A hlavně teď s posledním, kdy si jasně umíme říct, co chceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
19.11.21 23:24

To je přesně důvod, proč před manželstvím poznat více sexuálních partnerů. Po letech vyplují myšlenky typu jaké je to s jiným, člověka to dožene.

Ne, zakladatelko, není to se všemi stejné, myslím, že to sama brzy poznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
19.11.21 23:37

@milami nemusí to tak být, pokud si sedí. Já měla dva, a říkám, že je to o jednoho víc, než bych chtěla a než by bylo potřeba. Já bych nechtěla zkoušet jiného, i když bych mohla ( jakože fakt, reálně). Jsem spokojená tak jak to je, s tím koho miluju, a nemám důvod. S předchozím jsem spokojená nebyla. Ale mít v životě jen tohoto, nic víc nepotřebuju nehledám, nezkouším. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
19.11.21 23:51
@andelka83 píše:
@milami nemusí to tak být, pokud si sedí. Já měla dva, a říkám, že je to o jednoho víc, než bych chtěla a než by bylo potřeba. Já bych nechtěla zkoušet jiného, i když bych mohla ( jakože fakt, reálně). Jsem spokojená tak jak to je, s tím koho miluju, a nemám důvod. S předchozím jsem spokojená nebyla. Ale mít v životě jen tohoto, nic víc nepotřebuju nehledám, nezkouším. :nevim:

Jednak jsi neměla jen jednoho
a jednak s tím druhým jsi 8 let, nikdy nevíš, jak to budeš cítit za pár let.

Ale tvá reakce na můj příspěvek nesedí, psala jsem o prvním a jediném partnerovi, což není tvůj případ.

Samozřejmě nic neplatí vždy 100%, ale za svým názorem výše si stojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
20.11.21 07:16

Ano, každej jinej. Když to tak zhodnotím tam byli dobří 2 z 10 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
20.11.21 08:00

@milami popravdě jeden nebo dva je obojí málo. Po 40 zkoušet jiné chlapy fakt nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
20.11.21 08:07

Každý je jiný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.21 08:09
@Švédka87 píše:
Něco je jiné a něco je stejne. Proč jsi s ním tedy zůstávala když to nebylo ono? Já si to tedy představit neumím. [/citace
Protože vše ostatní bylo a stále je perfektní, jen prostě ten sex, já vím že si za to můžu sama myslela jsem že se to nějak časem poddá.
  • Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
20.11.21 09:06

Nenech si napovídat, jak je to s každým chlapem jiné. Kdepak, všichni jsou stejní. V noci chrápou a kradou peřinu :lol: :andel: :dance:

• Citovat
  • Upravit
4878
20.11.21 09:12

Vetsinou dve ruce, dve nohy, jedno pero, jedna hlava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
20.11.21 09:15
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám takový dotaz, jsem s chlapem 15 let, měla jsem sexuálně jen jeho. Bohužel sex mě nikdy s ním nebavil, vždy jsem to předstírala a někoho jiného si představovala. Je skvělý žijeme spolu krásně, akorát ten sex je pro mě čím dál tím horší. Nevím zda by to vůbec s jiným chlapem bylo jiné. Mám tedy dotaz na ženy, které měly více mužů. Je v tom každý chlap stejný nebo každý to dělá jinak? Děkuji za odpověď

Najdi si jiné muže, jeden je málo, a manžela pořádně ober o vše. On totiž může za tvůj špatný prožitek sexu. Je to blb a nemehlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
20.11.21 09:24

Ano, každý je jiný, ale u tebe je chyba, že předstíráš, on si myslí, že ti vyhovuje když mu zahraješ divadlo. Nechápu, proč nezůstal jen kamarádem, sice vztah není jen o sexu, ale měla by tam být kompatibilita.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky