Je to s každým chlapem v posteli stejné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12719
20.11.21 09:58
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám takový dotaz, jsem s chlapem 15 let, měla jsem sexuálně jen jeho. Bohužel sex mě nikdy s ním nebavil, vždy jsem to předstírala a někoho jiného si představovala. Je skvělý žijeme spolu krásně, akorát ten sex je pro mě čím dál tím horší. Nevím zda by to vůbec s jiným chlapem bylo jiné. Mám tedy dotaz na ženy, které měly více mužů. Je v tom každý chlap stejný nebo každý to dělá jinak? Děkuji za odpověď

Samozrejme, ze je to s kazdym jine, chudak chlap mit zenskou co si to odheka a mysli na jineho tolik let je fakt kauf. Divim si ze si nenasel milenu..soulad v tom tvym „jen sexu“ patri mezi nejdulezitejsi ve vztahu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
20.11.21 10:12

Že je krásné, jak se zakladatelka o diskuzi stará  :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.21 10:24
@Jolka86 píše:
Ano, každý je jiný, ale u tebe je chyba, že předstíráš, on si myslí, že ti vyhovuje když mu zahraješ divadlo. Nechápu, proč nezůstal jen kamarádem, sice vztah není jen o sexu, ale měla by tam být kompatibilita.

Nezůstal kamarádem proto, že to byl po letech konečně nějaký normální chlap, vždy mě balili strašní blbci. A plus byla tam ta prvotní jiskra. Ale jak jsem se s ním vyspala tak nic moc, myslela jsem, že se to zlepší, že je to prostě jen tím že já jsem žádného chlapa ještě neměla a že se to v té posteli poddá.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
20.11.21 10:27
@Anonymní píše:
Nezůstal kamarádem proto, že to byl po letech konečně nějaký normální chlap, vždy mě balili strašní blbci. A plus byla tam ta prvotní jiskra. Ale jak jsem se s ním vyspala tak nic moc, myslela jsem, že se to zlepší, že je to prostě jen tím že já jsem žádného chlapa ještě neměla a že se to v té posteli poddá.

Tím, že předstíráš se nezlepší nic. Žádná poloha ti nevyhovuje, on ví, že se ti to s ním nelíbí? A vydržet to 15 let, já dávám max. 3 měsíce na zlepšení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.21 10:40
@Jolka86 píše:
Tím, že předstíráš se nezlepší nic. Žádná poloha ti nevyhovuje, on ví, že se ti to s ním nelíbí? A vydržet to 15 let, já dávám max. 3 měsíce na zlepšení.

On to někdy cítí, ono se to nějak postupem času prostě ještě více zhoršovalo, a samozřejmě za těch 15 let nemám sílu pořád předstírat že mám na něho chuť. A on je strašně pořád nadrženej a vesměs to by mohl pořád. Takže on někdy je to fakt takové že jsem úplně chladná, že si toho nejde nevšimnout. Tím nátlakem na mě to jen zhoršuje, což sám ví, ale říká že si nemůže pomoct.
Táhne mi na 40 a si říkám zda by to bylo s každým stejné. Strašně bych chtěla to vyzkoušet s někým jiným než mi ujede vlak, ale nemůžu mu být nevěrná. Tak jsem doufala, že tu uslyším že prostě že každý chlap je stejný nebo holt je vina na mě a kvůli mě by to stejně vždy ten sex byl na houby.
Už jsem se ten problém snažila řešit se sexuologem, ale bez výsledku.

• Citovat
  • Upravit
18154
20.11.21 10:42
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám takový dotaz, jsem s chlapem 15 let, měla jsem sexuálně jen jeho. Bohužel sex mě nikdy s ním nebavil, vždy jsem to předstírala a někoho jiného si představovala. Je skvělý žijeme spolu krásně, akorát ten sex je pro mě čím dál tím horší. Nevím zda by to vůbec s jiným chlapem bylo jiné. Mám tedy dotaz na ženy, které měly více mužů. Je v tom každý chlap stejný nebo každý to dělá jinak? Děkuji za odpověď

A byla z něj aspoň na začátku paf? U toho sexu hodně hraje roli i to, když „ztratíš hlavu“. Pak se i z průměrného zážitku může ve tvé hlavě stát něco nadpozemského, protože ta psychika udělá hrozně moc. Jak opadnou tyhle emoce, pak už se to musí pilovat, když to není úplně top, ale do určité doby to jde skoro samo, aspoň za mě.
Podle mě tam asi ani ten emocionální gejzír nikdy nebyl, co?
Neznamená to, že když si najdeš někoho jiného na to, že to zkusíš, tak to bude lepší.
Buď teda někoho vnímavého na dýl, s kým se sladíte a vypilujete to, nebo někoho, z koho budeš hotová tak, že se ti rozklepou nohy, postaví chlupy a zrychlý dech, jen když na tebe sáhne, tam to pak jde samo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
20.11.21 10:43
@Anonymní píše:
On to někdy cítí, ono se to nějak postupem času prostě ještě více zhoršovalo, a samozřejmě za těch 15 let nemám sílu pořád předstírat že mám na něho chuť. A on je strašně pořád nadrženej a vesměs to by mohl pořád. Takže on někdy je to fakt takové že jsem úplně chladná, že si toho nejde nevšimnout. Tím nátlakem na mě to jen zhoršuje, což sám ví, ale říká že si nemůže pomoct.
Táhne mi na 40 a si říkám zda by to bylo s každým stejné. Strašně bych chtěla to vyzkoušet s někým jiným než mi ujede vlak, ale nemůžu mu být nevěrná. Tak jsem doufala, že tu uslyším že prostě že každý chlap je stejný nebo holt je vina na mě a kvůli mě by to stejně vždy ten sex byl na houby.

A co ti poradil sexulog? Co doporučil?
Sex je interakce, je to o vás obou, oba do toho dáváte energii a můžete to měnit. Samozřejmě s každým je to jiné, protože každý člověk je jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.21 10:49
@řeřicha píše:
A co ti poradil sexulog? Co doporučil?
Sex je interakce, je to o vás obou, oba do toho dáváte energii a můžete to měnit. Samozřejmě s každým je to jiné, protože každý člověk je jiný…

Nic mi neporadil, teda spíš jen to že to mám jít probrat s psychologem, hmm takže asi tak. U psychologa jsem ještě nebyla

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
20.11.21 10:52
@Anonymní píše:

To ještě není žádný věk, když jsi ty nahoře a můžeš dělat podle sebe taky nic? Můžete se s partnerem domluvit a zkusit výměnu partnerů, jestli vám to nebude vadit.
Najít pár, který by do toho šel. Ty bys poznala někoho nového a partner by taky nepřišel zkrátka.

• Citovat
  • Upravit
1704
20.11.21 10:54
@Anonymní píše:
Nic mi neporadil, teda spíš jen to že to mám jít probrat s psychologem, hmm takže asi tak. U psychologa jsem ještě nebyla

Hmm. Tak teď nevím, jakože máš problem se sebou (říct, co se ti líbí, vůbec zkoušet, hledat, dělat si to sama) nebo máš problem se uvolnit a užít si to nebo máš s psychologem řešit pocit „utíká mi čas a tak chci možná ještě zkusit něco jiného“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.11.21 10:58
@bigl píše:
A byla z něj aspoň na začátku paf? U toho sexu hodně hraje roli i to, když „ztratíš hlavu“. Pak se i z průměrného zážitku může ve tvé hlavě stát něco nadpozemského, protože ta psychika udělá hrozně moc. Jak opadnou tyhle emoce, pak už se to musí pilovat, když to není úplně top, ale do určité doby to jde skoro samo, aspoň za mě.
Podle mě tam asi ani ten emocionální gejzír nikdy nebyl, co?
Neznamená to, že když si najdeš někoho jiného na to, že to zkusíš, tak to bude lepší.
Buď teda někoho vnímavého na dýl, s kým se sladíte a vypilujete to, nebo někoho, z koho budeš hotová tak, že se ti rozklepou nohy, postaví chlupy a zrychlý dech, jen když na tebe sáhne, tam to pak jde samo. ;)

No zpočátku to bylo tak že nás seznámili známí a hned přeskočila jiskra. Vzali jsme si na sebe kontakt pak jsme se sešli a čas plynul ani nevím jak pořád jsme si povídali, no a prostě jsem strašně chtěla aby se mě dotýkal a tak, začli jsme spolu chodit, no po nějaké době mě pozval do bytu. No a sex bylo jedno velké zklamání, dotyky polibky všechno krásné ale přímo sex o ničem a jak jsem psala myslela jsem že se to samo zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolxx
20.11.21 11:31
@ma-min-ka píše:
No zpočátku to bylo tak že nás seznámili známí a hned přeskočila jiskra. Vzali jsme si na sebe kontakt pak jsme se sešli a čas plynul ani nevím jak pořád jsme si povídali, no a prostě jsem strašně chtěla aby se mě dotýkal a tak, začli jsme spolu chodit, no po nějaké době mě pozval do bytu. No a sex bylo jedno velké zklamání, dotyky polibky všechno krásné ale přímo sex o ničem a jak jsem psala myslela jsem že se to samo zlepší.

co ti v tom sexu tak vadí, když je ti jinak fyzicky prijemnej? Někdy to samo nejde, musíte si říct nebo ukázat, co se vám líbí. Jestli to mas takhle tak si nemyslím, ze s někým jiným by to bylo lepší.

• Citovat
  • Upravit
32941
20.11.21 11:53
@Anonymní píše:
No já zkouším teď po 50. ;) A každý je jiný :mrgreen: samozřejmě. S manželem 28 let. Fakt bída, nuda. Asi chyba na obou stranách. Žádná komunikace. Teď přítel/milenec půl roku, chemie velká, sex super. Ale zase jiné věci. No a k tomu dva dva podstatně mladší hoši a tedy nic moc. Takže ano, je to o zkušenostech jejich, jejich bývalých žen a tvých zkušenostech. To snad musí být ale každému jasné.

Taky myslím, že to je jasné.
Přeju ti to. Já jsem si nového chlapa též užívala. Bylo mi 30+ a úplně jsem rozkvetla. Kdyby ten jediný partner nebyl nic moc, tak bych taky ráda zkusila jiné, a užívala si, dokud to jde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
20.11.21 18:28
@Anonymní píše:

Tak chyba v tobě je, o tom žádná. :nevim: Důležitá je komunikace, nelhat, rozvíjet vztah i po této stránce, být k sobě upřímní, snažit se sladit, najít co máte společné a rozvíjet se dál. Je mi 38, a fakt to jde a je to super. Ale musí chtít oba. Vystoupit z komfortní zóny a něco s tím dělat, společně. Pokud bys byla nevěrná a chovala se stejně ( čekáš co on, ty neřekneš jak to chceš ty, nedáte si prostor, neřekneš co se ti nelíbí a predstiras) tak spokojená s jiným nebudeš. Každý chlap je trochu jiný, jako lidé jsou různí, ale komunikace a upřímnost jsou základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
21.11.21 21:04

Manžel je můj pátý sexuální partner a až s ním jsem zažila orgasmus, je prostě nejlepší, 3 předchozí byl průměr a jeden vyložená hrůza. Takže fakt je to s každým jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí