Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímalo by mě, co je pravdy na tom, jestli se muži doopravdy bojí pěkných žen, nebo jestli je to jen taková pověra. Pokud ano, zajímalo by mě co je k takovým myšlenkám vede? Co si o tom myslíte?
No to asi každý vnímá tak nějak subjektivně. Ale nemyslím nějakou super modelku a lá Adriana Lima nebo tak něco.
Ja kdyz to vezmu opacne, tak si z krasnyho chlapa na zadek nesednu, spis z toho co vyzaruje ![]()
Ale pokud se chlapovi odkrvi mozek… ![]()
@misi11 píše:
Ja kdyz to vezmu opacne, tak si z krasnyho chlapa na zadek nesednu, spis z toho co vyzaruje
Ale pokud se chlapovi odkrvi mozek…
Mozna z peknej, chytrejch, bohatejch a ambicioznich maj respekt ![]()
No ono to je asi tim ze pokud je zena skutecne krasna a vi to i sobe tak ma vyssi sebevedomi a jen tak nakej chlapek na ni nezapusobi, nebo nadruhou stranu by i zajem mela, ale chlap si zase rekne jo tak na tu nemam a radsi to vubec nezkusi, protoze se treba kdysi uz spalil u te sebevedome
ja se treba na peknyho chlapa podivam, ale zaklad je spis co z nej vypadne, protoze zit s nekym na pohled dokonalym ale jinak nepouzitelnym je pro me nepredstavitelny ![]()
Mě to přijde jako pověra. Taky výmluva singles 30 + Zažila jsem vždy spíš opak, že i méně sebevědomí chlapi se kvuli pěkný ženský dokázali vybičovat.
Ja si myslim ze jak tu uz predemnou psaly holky, je to i u zen o vyzarovani… Pokud je holka pekna a vyzaruje z ni nejaka namyslenost atd tak to okoli reflektuje a podle toho se i chova. Ale to same vidim i u holek ktere jsou treba kvuli vzhledu zakomplexovane a chovaji se takto. Pokud je holka v pohode je celkem jedno jestli je hezka nebo ne, chlapi si s ni pokecaji a muze z toho neco byt dal. Vylozene skatulkovat podle vzhledu si myslim nedava smysl, nekomu se libi stihle jiny je na baculate ![]()
@Liz píše:
Mě to přijde jako pověra. Taky výmluva singles 30 + Zažila jsem vždy spíš opak, že i méně sebevědomí chlapi se kvuli pěkný ženský dokázali vybičovat.
Taky mi to trochu zavani milosrdnym sebeklamem ![]()
@Emimin7 píše:
Ja si u krasny holky spise pomyslim, ze zadnou sanci nemam.
Ale ne vsichni to vzdaji i bez toho, aby to alespon zkusili
…asi zalezi na okolnostech i na tom kterem chlapovi.